0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Показваме....домашните си любимци
« Отговор #240 -: Февруари 13, 2006, 12:17:05 pm »
сори нещо обърках и го пратих два пъти
В очакване ....
*
« Отговор #241 -: Февруари 13, 2006, 12:21:18 pm »
:balk_145:
« Отговор #242 -: Февруари 13, 2006, 13:21:15 pm »
tzvetenze - толкова добре те разбирам... Не плачи мила, той е в кучешкия рай, и пирува с кокали, мръвка и се наслаждава на ангелските крилца  :balk_21:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #243 -: Февруари 14, 2006, 10:33:05 am »
Благодаря ви момичета за милите думи  :balk_21:
Вчера разбрах, че котката ми ще има котенца, така че,
който иска котенце и от Варна - да свирка :)
Не е породиста, обикновена е, но винаги котенцата са
и много хубави - честно! :D
« Отговор #244 -: Февруари 14, 2006, 11:26:42 am »
Цветенце, ето, нови пухчета ще идват на бял свят, ..ще имаш радости..Да пуснеш снимки на бебоците като се покажат! :D
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #245 -: Февруари 14, 2006, 19:50:01 pm »
Ето и моите сладури-кучето ДЖЕСА И зайчето BUNNY[img] www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=22331

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
« Отговор #246 -: Февруари 16, 2006, 08:44:40 am »
Елеонор 78, много са сладки, ама заедно ли живеят?Кеченцето е със страхотни очички, като мъниста, а и те слушка много.... :wink:
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #247 -: Февруари 16, 2006, 11:53:15 am »
:a_rabbit_01:  :a_dog_04:
Да мини_моусе,заедно живеят,но от скоро,защото зайчето ми е подарък след нова година.А кучето е малко ревниво и дълго време не ги оставям заедно,че ме е страх.Но са много сладки,и като ги разделя Джеса(КУЧЕТО)плаче за Bunny и иска да си играят.

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
*

lisiche

• 239
  • БОРКО СТАНА НА 2
« Отговор #248 -: Февруари 18, 2006, 23:09:42 pm »
Е, момичета аз мога да кажа че съм една голяма щастливка  :D Защо ли? Ами като четох тук, кой по едно животинче си има, кой по две-три......................Аз си имам цели два МАГАЗИНА за домашни любимци. А и си председателствам фелиноложкото дружество Варна. Развъждам си едни такива ужасно сладки, пуФкави и тъпомуцунести котета - персийчетата. Давам интернет страницата на магазините, за да видите моята гордост. Не искам да ви прозвучи като реклама на магазините, в никакъв случай. Независимо, че ги продавам ( просто това ми е бизнеса) аз обичам всяко едно от тях безкрайно много и знам кое къде си е намерило дом и как расте.

хайде ще я махна тази интернет страница от тук, че нещо разбудих духовете

който обича животните обича и живота  :D
Блъскането на главата в стената изгаря по 150 калории на час. (Не правете това у вас ..... но може би на работа...

*
« Отговор #249 -: Февруари 18, 2006, 23:19:54 pm »
Ех, Лисиче, Лисиче....  :(   Не и' е мястото тук на тази твоя страница. Надявам се да разбереш защо.
*

lisiche

• 239
  • БОРКО СТАНА НА 2
« Отговор #250 -: Февруари 18, 2006, 23:34:15 pm »
Ей Панда, ама аз казах........... не търся реклама тук, достатъно рекламирам където му е мястото. по лесно ми беше да дам адреса на тази станица вместо да си играя и да качвам една по една снимки в нет пространството и после тук.  :)
Блъскането на главата в стената изгаря по 150 калории на час. (Не правете това у вас ..... но може би на работа...

*
« Отговор #251 -: Февруари 18, 2006, 23:52:37 pm »
Цитат на: lisiche
Ей Панда, ама аз казах........... не търся реклама тук, достатъно рекламирам където му е мястото. по лесно ми беше да дам адреса на тази станица вместо да си играя и да качвам една по една снимки в нет пространството и после тук.  :)

Права си, Лисиче. Човек си 'играе' и не търси лесния начин само когато става въпрос за нещо мило и любимо.
*

lisiche

• 239
  • БОРКО СТАНА НА 2
« Отговор #252 -: Февруари 19, 2006, 00:08:51 am »
:)

« Отговор #253 -: Февруари 19, 2006, 09:22:20 am »
Абе какво става с вашите тропчовци, времето е топло, не правите ли снимчици? :P Хайде-е-е-е-е!
Джами, твоето котаранче е слязло от парното тия дни :wink: , пусни нова снимка. :D
« Отговор #254 -: Февруари 19, 2006, 09:41:00 am »
Ей и аз искам да ги видяяяяя.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #255 -: Февруари 20, 2006, 13:07:31 pm »
Здравейте, хайде и аз да се включа с малко снимки:

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7254&AlbumId=32350&PhotoId=1293559
Obi4am vi !!!    
*
« Отговор #256 -: Февруари 20, 2006, 13:22:29 pm »
Я какво сладко животинче! Разкажи ни за него! Как се казва, на колко месеца е? И колко килограма тежи? Май моят Кот е по-едричък... :lol:
« Отговор #257 -: Февруари 20, 2006, 13:26:15 pm »
Джулианка, какви сладки мопсчета/нали не бъркам, мопс е това/. :D Като гледам килима от вестници...май са на по 2-3 месеца, нали? :P Ваши ли са си, мамата ваша ли е , или сте си взели накуп двенки. :wink:
« Отговор #258 -: Февруари 20, 2006, 17:57:38 pm »
Да това са мопсове, за съжаление майката почина по време на секцио и трябваше аз да се грижа за бебоците още от самото им раждане. Родиха се 4, но две починаха. Това беше най голямата трагедия в живота ми до сега. На снимките са на 2 месеца,а в момента са на 4мес. Момченцето го дадохме на една приятелка, защото малката Мопси много го тормозеше и биеше иначе искахме да си ги гледаме и двете.  Тези дни започнах да извеждам Мопси и скоро ще има и снимки от разходки.

Аз съм голям любител на породата, а и по принцип на животните и с голям интерес следя тази тема.
Obi4am vi !!!    
« Отговор #259 -: Февруари 20, 2006, 18:03:38 pm »
Джулианка, много съжалявам за загубените животинчета. :(
Почти съм познала наколко месеца са, ама нали губя представа за малките породи, нашия е 60кг и кучовците ги меря по него,хи-хи.
Сега гледаш женската ,така ли?Времето е хубаво , като направиш снимки да пуснеш. :wink: Приятелка има мопсче, като кадифено е , едно такова сладко, меко, малко...И с тия го-о-о-олеми очички. :balk_118: