0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Показваме....домашните си любимци
« Отговор #140 -: Януари 29, 2006, 00:23:27 am »
Няма защо Панда :D
И ще чакам новини от щастливото събитие :band:  :beerdr:
Аз пия бяло вино :D
*
« Отговор #141 -: Януари 29, 2006, 00:30:12 am »
Ох, ами бяло ще е тогава! Южноафриканско, чилийско, австралийско, калифорнийско? Казвай отрано, че да имам време да се подготвя  :D
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #142 -: Януари 29, 2006, 09:09:13 am »
ох, като гледам каква супер селекция заформихте панда и ироник, май ще се запиша в списъка на очакващите поколението...  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #143 -: Януари 29, 2006, 09:28:58 am »
Ами jam, съвсем навреме се обаждаш! Слагаме те под номер 1 в списъка на чакащите!  :D
« Отговор #144 -: Януари 29, 2006, 09:42:34 am »
Цитат на: lidia
Ето го и моя хубавец. Изключителен инат. Не се пипа. Страхотен характер. Каквото си науми това е. Най мрази да му се заканваш с пръст. Ако си позволи някой подобна волност не отговарям за пръста му :lol:  :lol:  :lol: . Обича да лежи на шумкащи неща като плика зад него примерно.Влиза, ляга и не го търси.Само 6 кг е. В къщи буболечки паяци и всичко дето мърда (без мен) е унищожено.В спалнята като си легнем не стой защото приема мажа ми за чужд индивид и настава бой. Ако ни завари вече легнали сяда между нас и го гледа злобно. Яде разнообразна храна ако няма суха храна и мръвка за мезе бой на домакинята.Ще ме изяде направо. Гушка се само в мен като забележете когато на него му изнася и е доволен от вечерята :lol:  :lol:  А ето го и него...
Чета аз и си викам:`Брей, това ще е болонка, пинчер, със сигурност дребно куче.Те са от злобничките,хихи.`
Направо паднах, като прочетох и го видях-котаранчо е страшен!!!
« Отговор #145 -: Януари 29, 2006, 09:54:45 am »
Панда, не съм с претенции за виното :D може и нашенско. Моя мъник ме е събудил в 6 тази сутрин и го набарах да ръмжи чорапогащника ми, или по-точно, каквото беше останало от него.
« Отговор #146 -: Януари 29, 2006, 10:01:15 am »
Бени, хихи, прежали отсега дрехи, обувки, чехли...или си ги прибирай старателно, защото малкото е всеядно.
Няма да забравя как се тръшках за едно безшевно бельо, което Рик беше направил на много симетрични дупчици. :D
« Отговор #147 -: Януари 29, 2006, 10:04:23 am »
Цитат на: panda
Кот търси Шива!

Панда , чак сега видях!Ама това чудо твое ли е ??СТрашен е !Направо с `Ваше сиятелство` трябва да се обръщате към него, леле, каква кралска осанка има!!!!
« Отговор #148 -: Януари 29, 2006, 10:13:28 am »
Мини Маус,
Права си, много неща прежалих 8O Едни чехли  заминаха вече. От няколко дена е решил да си копае в стената нещо и като погледнах, част от боята, че и мазилката липсва и има дупка хахахахаха. Айде ние с мъника отиваме на гости, ей сега на Микеле ( на Бени приятеля)
майка му се обади да ходим и кучетата да подивеят малко, а майките да пият кафе на спокойствие хихихихи.
*
« Отговор #149 -: Януари 29, 2006, 10:15:16 am »
А, mini_mouse, комплименти приемаме с доволно мъркане!  :D
Beny, и моят звяр ме буди рано сутрин ама то е не за да дъвче чоропогащи, а любимата консерва whiskas  :D
« Отговор #150 -: Януари 29, 2006, 10:29:48 am »
Бени, за дупката не се учудвам, нашият като сменяше зъби изгриза цяла колона в коридора, ама така майсторски ,че заприлича на амфора. :lol: А тапетите как ги дърпаа-а-а-а, все едно съм го учила да играе на теглене на въже.Твойто е дребчо, ама белите ще са му големи.Само внимавай с дребните неща, като топчета, копчета и пр. да не глътне и да се задави.
Панда, скри ми шапката, котарака ти е невероятен!Във филма `Кучета и котки` имаше като твоя , но онзи беше изкуствен, а твоят е съвършен направо.Колко тежи?Леле, Негово сиятелство яде само `Уискас`?!?Нищо чудно...С тая синя кръв. :D  :D
*
« Отговор #151 -: Януари 29, 2006, 10:43:52 am »
Цитат на: mini_mouse
Във филма `Кучета и котки` имаше като твоя , но онзи беше изкуствен

Ами моят си е съвсем естествен, със всички произтичащи от това последствия ( да не уточнявам.. :lol: ). Елегантен е, тежи колкото сиамеца на Лидето, но е с много дълъг косъм и изглежда огромен. Хапва си всякакви консерви, но в момента мъжът ми го е поразглезил малко, та затова е на whiskas. Иначе не е претенциозен, мило и много гальовно животно е  :D
« Отговор #152 -: Януари 29, 2006, 11:52:01 am »
Да,Панда, може би заради козината ми изглежда поне 15кг 8O ....Сигурно е мързелив и едва се движи, а на мишки , имайки предвид царскта му осанка, едва ли обръща внимание. :wink:
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #153 -: Януари 29, 2006, 15:32:27 pm »
леле панда страхотен е. Направо е прелест. За първи път моя котак си има конкуренция на килограми :lol:  :lol:  :lol:
Моя се казва Стойчо :lol:  :lol:  но всички му викат дебеличкото :(  а пък той се и обръща  :lol:  :lol:  :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
Меню
« Отговор #154 -: Януари 29, 2006, 20:05:26 pm »
Мой'то маце не е много ящно (то затова такова слабушче), обаче на консерви Darling не отказва. Само като чуе звука от отварянето и търчи и цвърчи от предвкусвано блаженство. Ама те тези консерви така миришат, че чак на мен ми се прияжда  :oops:  :wink:

Отделно сухо, разнообразяваме с ОК, Роял Канин и лечебна храна за изхвърляне на погълната козина + ежедневни сухи витаминчета. Имам и една тубичка кремообразни, но е прекалено голяма мъка да й ги давам насила, по-добре другите ... като й ги сложа в сухата храна и си ги хрупа с нея.  :lol:

А, вино чух, че ще се пие? И аз искам  :wink:
Да се почерпим по случей уредения годеж  :lol:
« Отговор #155 -: Януари 29, 2006, 20:43:30 pm »
Е, къде без теб за виното, нали си от страна на булката хехехехе. Абе моето куче не спира да яде, чак се плаша 8O Преди по-малко от 5 минута изяде пълна купа със пилешка супа, и сега аз вечерям спагети и той се накъса да ми досажда да му давам. Че и се сърди и ръмжи :x
« Отговор #156 -: Януари 30, 2006, 08:50:57 am »
Бени, че твойто топче колко събира в коремчето си?!?!?Сега е малък, ама не го храни безразборно, стомахът може да му се разшири. :D
Нашият като беше бебе, като се наядеше едва ходеше, все падаше на една страна, имаше само глава, корем и дупе.По средата -топка. :P Сега не е дебел, но и на него му се лапа постоянно нещо вкусо, особено месо ако е, сяда близо до масата и почва да точи лиги.Ако имаме гости се поддават на просещата му муцунка и все питат дали е ял.. :D
Панда, нямаш ли други снимки на тая бяла прелест, пусни, да се порадваме!
« Отговор #157 -: Януари 30, 2006, 10:02:06 am »
Цитат на: mini_mouse
Бени, че твойто топче колко събира в коремчето си?!?!?Сега е малък, ама не го храни безразборно, стомахът може да му се разшири. :D
Нашият като беше бебе, като се наядеше едва ходеше, все падаше на една страна, имаше само глава, корем и дупе.По средата -топка. :P Сега не е дебел, но и на него му се лапа постоянно нещо вкусо, особено месо ако е, сяда близо до масата и почва да точи лиги.Ако имаме гости се поддават на просещата му муцунка и все питат дали е ял.. :D
Панда, нямаш ли други снимки на тая бяла прелест, пусни, да се порадваме!

Mini_mouse, мойто топче и то е така, дупе и корем само хихихи. Но се храни вече 3 пъти на ден 8O Аз затова го събирам с приятеля му Микеле, да играят,че така да потича повече :balk_193: Когато отидем в приятелката ми, малкия отива и изяжда храната на Микеле :D Само да се стопли времето ще сме на дълги разходки всеки ден. Малеееее, ама направо съм се побъркала с кучето, все едно говоря за дете :bonk:
« Отговор #158 -: Януари 30, 2006, 10:19:55 am »
Хехехее, какво се притеснявате, че говорите за животинките като за деца?????

Мен ако ме питате, за домашните сладурковци се грижим даже повече отколко за дечица, щото дечица порастват, ама животното докато е живо му трепериш....

Аз да се оплача... Моят сладур в събота си наряза задната лапа на едно стъкло  :balk_146:

Та в момента съм МНОГО войнствено настроена към всякакви ******* (цензурирано  :wink: ), които хвърлят и трошат шишета по горските поляни  :twisted:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #159 -: Януари 30, 2006, 10:51:04 am »
Рали е права.Не знам да има друг правилен  :D  начин за отглеждане на домашен любимец, освен да го приемеш като част от семейството си и да се грижиш за него.Затова трябва още преди да вземеш животното вкъщи да си наясно с отговорностите/хубавите моменти са много иначе :D /.
Колко кучета съм виждала изхвърлени след месец-два гледане, след като на хората им писне :twisted: , имат дете и т.н.Животинката не е вещ, да я хвърлиш...
Естествено, хората , пишещи тук, изключвам, защото е видно как се грижите за тропчовците ви/някои даже са ги угоили,хи-хи/. :P
Ще кача снимки и на моя рот , ама камерата ми не е много свястна, та ми се ще да не са мътни.Затова изчаквам.
Рали, мойто си сряза така лошо задна лапа, ама не даде доктора да го пипне.Топихме триразово на ден в разтвор на калиев перманганат и се оправи много бързо лапата.
Бени, хубаво е , че го разхождаш и тича на воля, той затова сигурно има такъв апетит. :wink: