0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Показваме....домашните си любимци
« Отговор #120 -: Януари 28, 2006, 12:50:28 pm »
Абсолютно точно - спи под юргана и постоянно ме бута през нощта за да му го повдигам да се мушне. За линка съжалявам :(  не е нарочно, а от незнание. Да фокстериер е (е не съвсем чист, но си е сладур)
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
« Отговор #121 -: Януари 28, 2006, 13:04:37 pm »
Чист, не чист, това да не би да е важно. Като го гледам ка умно гледа/чела съм , че териерите са едни от най-умните кучета/....Ама ако спи при тебе, на леглото, хм, има ли място за мъж?!?! :wink:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Eh ...
« Отговор #122 -: Януари 28, 2006, 13:44:41 pm »
Цитат на: ironic_
Ох, неиздържам! И аз ще си покажа моето съкровище  :D

радост за окото на всеки коткар! :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Ох, благодаря!
« Отговор #123 -: Януари 28, 2006, 13:57:47 pm »
Мед ми капе на сърцето като ми я хвалят каква е хубавица! :lol:

Малко е сдържана и срамежлива, но поне не е беладжийка и не си отговаря на името :D

* Кръстена е на Хинду бога на разрушението :)
*
« Отговор #124 -: Януари 28, 2006, 14:49:59 pm »
Две годишна, наполовина синя руска, издънка на една благородна коткеса и обикновен сив гамен  :wink:

Ironic, дама ли е?! Аз имам у дома един върл почитател на красиви мацки! Мнооого е галантен и е страшен ухажьор! Ако случайно изпаднете в нужда, да знаеш, че сме насреща!  :D
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #125 -: Януари 28, 2006, 15:52:03 pm »
Ето го и моя хубавец. Изключителен инат. Не се пипа. Страхотен характер. Каквото си науми това е. Най мрази да му се заканваш с пръст. Ако си позволи някой подобна волност не отговарям за пръста му :lol:  :lol:  :lol: . Обича да лежи на шумкащи неща като плика зад него примерно.Влиза, ляга и не го търси.Само 6 кг е. В къщи буболечки паяци и всичко дето мърда (без мен) е унищожено.В спалнята като си легнем не стой защото приема мажа ми за чужд индивид и настава бой. Ако ни завари вече легнали сяда между нас и го гледа злобно. Яде разнообразна храна ако няма суха храна и мръвка за мезе бой на домакинята.Ще ме изяде направо. Гушка се само в мен като забележете когато на него му изнася и е доволен от вечерята :lol:  :lol:  А ето го и него...
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

lidia

• 2959
« Отговор #126 -: Януари 28, 2006, 17:13:42 pm »

Сега май стана, надявам се да ви хареса и да си струва усилията.
Хич не ме бива и съжелявам за горната глупост. :oops:
« Отговор #127 -: Януари 28, 2006, 17:17:59 pm »
Лиде, ти да беше почнала с това, че е сиамец.... Това е достатъчно определение....  :P

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #128 -: Януари 28, 2006, 17:23:39 pm »
Lidia, голям сладур е котан! Наистина ли тежи 6 кг? Рекордьор! :D
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #129 -: Януари 28, 2006, 17:24:57 pm »
Лидия, тоя главунгер явно ти е взел здраво страха, щом така си го охранила!  :lol:
то бива кот, бива, ама туй чудо.. и викаш, само 6 кила? не вервам...  :lol: според мен е за лечебно гладуване, ама не вервам да оцелеете след него...

по описание на характера страшно ми напомня на някой, когото познавам, що ли тъй...  :D
(справка - търси първа страница на темата и една аристократка, излегната върху радиатор).

а навремето имах една сиамка Пепи, която на външен вид беше като твоя бияч, едричка и широкоглава, но пък беше самата доброта, милата...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #130 -: Януари 28, 2006, 17:31:15 pm »
Цитат на: lidia
Ето го и моя хубавец. Изключителен инат. Не се пипа. Страхотен характер. Каквото си науми това е. Най мрази да му се заканваш с пръст. Ако си позволи някой подобна волност не отговарям за пръста му :lol:  :lol:  :lol: . Обича да лежи на шумкащи неща като плика зад него примерно.Влиза, ляга и не го търси.Само 6 кг е. В къщи буболечки паяци и всичко дето мърда (без мен) е унищожено.В спалнята като си легнем не стой защото приема мажа ми за чужд индивид и настава бой. Ако ни завари вече легнали сяда между нас и го гледа злобно. Яде разнообразна храна ако няма суха храна и мръвка за мезе бой на домакинята.Ще ме изяде направо. Гушка се само в мен като забележете когато на него му изнася и е доволен от вечерята :lol:  :lol:  А ето го и него...

Хахахахаха,
Развеселих се с твоето коте. Много е хубаво, и разбирам е котка "пазач" То може така като гледам и моето куче да изяде.Моето мъниче е само на 2 месеца и е голям страхливец. Само нещо да изтропа и ме търси да се гушкаме :lol:
« Отговор #131 -: Януари 28, 2006, 17:42:36 pm »
Цитат на: panda
Две годишна, наполовина синя руска, издънка на една благородна коткеса и обикновен сив гамен  :wink:

Ironic, дама ли е?! Аз имам у дома един върл почитател на красиви мацки! Мнооого е галантен и е страшен ухажьор! Ако случайно изпаднете в нужда, да знаеш, че сме насреща!  :D

Айде, Хинду си намери обожател :oops:

Пожелавам на младата двойка, много палави игри и много вкусотии за ядене.  :D Аз вчера обещах на моя мъник като порасне, мама да му намери хубава мома и да си имаме бебета :lol:
*

lidia

• 2959
« Отговор #132 -: Януари 28, 2006, 17:48:20 pm »
:lol:  jam ами кво даго правя като си е яшен.За гладуване и дума не може да става, няма да оцелеем :lol:  :lol:  Голяма е гад ама си го обичам. Ако го чуете как хъска като не му изнася ще паднете.
А иначе и аз не вярвах прояви чувства и се погоди с новото ни попълнение. Ама той е малък още и незнам като порасне как ще съжителстват. Засега само го гледа накриво го държи на страна.
Ето го и другия котарак. Появи се самичак явно игонен от някой.
*

lidia

• 2959
« Отговор #133 -: Януари 28, 2006, 17:56:14 pm »
бени кучето е страхотно. Много ме радва. А сиамския вампир скача на всичко. Много ми е чудно как се търпят с малкото коте. Още не ми се вярва и го държа под око.
« Отговор #134 -: Януари 28, 2006, 18:43:27 pm »
Цитат на: beny
Айде, Хинду си намери обожател :oops:

Хинду е религията. Бога на разрушението, съзиданието и новото начало е Шива. Така се казва хубавицата.  :lol:

Панда, къде да го видя твоя пич? Момиченцето ми е девица още, обаче приемаме оферти  :wink:
*
« Отговор #135 -: Януари 28, 2006, 23:43:14 pm »
Кот търси Шива!
Auu ...
« Отговор #136 -: Януари 28, 2006, 23:56:54 pm »
Панда,

пича е перфектен! Знаеш ли какви сладки пухчета ще се получат  :lol:

Взимам го ... опс ... взимаме го!  :wink:

Миналата зима Шива за малко да се уреди с мъж, но падна големия сняг и се размина. Виж, за добро е било!  :D
« Отговор #137 -: Януари 29, 2006, 00:13:07 am »
Ironic, предай на Шива моите извинения, че я прекръстих.....кажи и, че има една почерпка от мен. :D Какво обича да похапва?
*
« Отговор #138 -: Януари 29, 2006, 00:14:41 am »
Е, не че си е мой...ама наистина е пич!  :lol: Мъжът ми се обръща към него със 'сър' ("Сър, какво ще благоволите да Ви сервирам за вечеря"?)  :lol: И за сладките пухчета си права... имаме доказателствен материал вече!  :lol: Така че - ще чакаме Шива! А тя е истинска красавица, вижда се и от снимките!  :D
*
« Отговор #139 -: Януари 29, 2006, 00:16:05 am »
И Бени, благодаря за подкрепата!  :D