0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: е писна ми вече
« Отговор #20 -: Юли 04, 2006, 09:15:18 am »
Добре е и двамата да се изследвате, а кой ще е първи няма значение :)
И аз остнах с такова впечатление, докато четях други мнения във форума, но в тази статия, като че ли казват да се изследва само жената и ако при нея е пололжителен резултата да се лекува и партньора и. За изследване при мъже, като че ли не видях да става дума... :(Иначе и аз ще се изследвам - то е ясно  :).
« Последна редакция: Юли 04, 2006, 09:33:38 am от Lan »
*

red_monika

« Отговор #21 -: Юли 04, 2006, 11:33:57 am »
Na men sega mi prepora4aha kalni bani i posle sam na pregled i posle kato matkata se poopravi shte probvame pak za bebe.Taka 4e ne boi se.Ne si sama.I nai vajnoto- badi optimist, mila!
Аз мога ли да си самоназнача кални бани или доктор трябва да ми препоръча. знам,че помагат за всякакви възпалителни процеси. Къде във Варна да отида, но май не е толкова евтино.
*
« Отговор #22 -: Юли 04, 2006, 11:54:25 am »
Аз мога ли да си самоназнача кални бани или доктор трябва да ми препоръча. знам,че помагат за всякакви възпалителни процеси. Къде във Варна да отида, но май не е толкова евтино.
Най-добре се консултирай с лекар. Калните бани са противопоказни при някои заболявания (миомни възли например). А ако си имаш гъбички, от топлината и влагата може да се поразмножат...
Иначе най-евтини са градските кални бани до входа на южен плаж. Но не винаги работят, а и желаещите са много. Провери, все пак. Някои хотели по комплексите също предлагат тази услуга, но там е по-скъпичко.
*

red_monika

« Отговор #23 -: Юли 06, 2006, 10:35:55 am »
Ох пак да питам. Много ме притеснява това, че съм имала малки кистички, но яйчните ми не били типичните поликостозни. Не ми е приписано лечение. По принцiп кистите виждат ли се при преглед - видеозон или само чрез ултразвук. Десния яйчник си ме боли, а никой доктор нищо не вижда. Е защо така? Да не би да е някаква киста, която не можа да се види само от видеозон.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #24 -: Юли 06, 2006, 10:40:48 am »
Видеозон и ултразвук е едно и също. По принцип се виждат.
*

red_monika

« Отговор #25 -: Юли 06, 2006, 10:47:54 am »
Видеозон и ултразвук е едно и също. По принцип се виждат.
Извинявам се за невежеството.
Но се поуспокоих малко, значи не е киста.Ох дано!
Но май трябва да престана да си измислям разни неща, ами като ми е притеснено какво да правя