Всеки доктор ли при когото ходя ще ми измисли някакъв проблем. Първата ми каза, че съм имала малка матка и тесен цервикален канал и затова не съм забременявала.
Втората пък отрече тотално всичко това и ми вика, че съм имала малки кистички по яйчниците и че матката ми била изместена наляво. Изместването можело да се дължи на това, че не съм раждала или на някакъв възпалителен процес. Казва, че съм имала кистички, но това не били типични поликистозни яйчници. не било опасно, не ми предписа никакво лечение за това. Заради тези кистички, можело да имам смущения в овулацията.
Моля ви кажете ми, опасно ли е всичко това, тези малки кистички, трябва ли да ги лекувам, опасно ли е това изместване на матката.
А от нова година имам остри болки, като пробождане в левия яйчник или поне аз предполагам, че са там. На 3-ма доктори ходих, ами нищо не виждат, последната каза, че било нормално за нераждали жени да ги боли така. На всичкото отгоре ми е подуто в тази област. Ако отида на още един доктор сигурно съвсем друго би ми измислил. Притеснява ме тази болка, вече от 6 месеца се влача с нея, изобщо не ми се струва нормално. Само да спомена, от 3 месеца не правя никакви опити за забременяване, понеже мъжът ми е в чужбина, но искам като се върне да е уточнено всичко със здравето ми.