Ние сме на яз. Батак в момента .
Значи ти си моя човек
Планирам едно ходене точно там през септември - като любител на бягането отдавна ме вълнува предизвикателството да участвам в маратон - та на дърти години нещо се амбицирах и наскоро взех, че спонтанно се записах за Ротари маратон (обиколка на яз. Батак) на 22 септември - дано не ми мине котка път и успея да отида, де.
За стандартната маратонска дължина от 42 км естествено нямам подготовка, но дисциплината 10 км смятам няма да ми се опре
.
Но хич не съм наясно със съответните заведения за настаняване в този район - хотели, вили, къщи за гости и т.н., не съм ходила никога и нямам идея. Почнах да търся из нета, ама друго си е да почерпиш инфо от някой, който съвсем скоро е бил там. Та, с други думи, мила ми Донке, да знайш, че в най-скоро време ша та заклещя на скайп да ме светнеш кое, къде, колко и как
Много искам да отидем тримата с малкия - хем за морална подкрепа от моите мъже
, хем да съчетаем с една кратка почивка в Родопите и малкият да подиша хубав въздух - но е голям път до там и таткото малко се мръщи отсега (понеже той ще кара), та ще видим последно колко броя ще сме.
Отделно ми се ще докато съм там да отскоча и до Пловдив да се видим с Дарито, Ванката и сладуранката Хриси, ма да видим какви ще ги сътворя накрая...