или понякога двама искат различни приказки а Дани да пя за Червената шапчица:) И разказвам три приказки едновременно:) или две приказки и пея песен:)))))
Каква ли е тази песен
Започвам с песен "Живяла е нявга, живяла е нявга, една Червена шапчица" следва приказка..."тя била много красива и обичана от майка си и баба си..." докато стигнем до момента с гората:) Там включвам заека и лиско по желание на Ники, защото тя спи с Лисковци (три плюшени играчки, които заемат половината и легло), че и киселото зелено грозде, което почти обраха сега на село защото Лиско ходил да го краде:) И пак на песен "о бим, бам, буки, буки, бам, буки...един кръвожаден вълк:)" Тук ако искате ми вярвайте и тримата се включват да пеят, само дето не могат да го изпеят така и всеки бука и бамка както му дойде:) На мен ми текат сълзите и се крия във възглавницата за да не видят, че се смея с глас:) Верно, отлагаме съня с 30 минути и на мама почивката обаче знаете, несравними с нищо друго моменти:)
:)Пете, само за тати не разбрахме в коя част на песента е:)
Алекс продължава да си избира бащи по улицата:)
Днес на площадката отиде до един млад мъж с едно момченце и му вика "Ей тате" и бяга:) И се радва:))))
Миналата седмица Иво на Мими26 беше баща им и той:) Ама тя поне с мен го споделя:)))))))))))))))
И един въпрос към майките с момчета. Нормално ли е да има период е който децата обръщат голямо внимание на половите си органи? В смисъл като по-малки (3 годишни)? Дани непрекъснато си събува гащите и си дърпа чурата докато не получи ерекция. И щастлив идва да ми покаже и се радва "мамо иж, гоама чуа"
Не му обръщах много внимание, не му се и карам сега когато непрекъснато ръцете му са там ама започвам да се притеснявам:) За дъпането и разтягането не се тревожа защото все си мисля, че няма сам да си причинява болка. Алекс отвреме на време го повтаря но като цяло не му е много интересно все още. Никол пък с голямо любопитство наблюдава Дани и все иска да го хваща за чурата когато е "голяма"
Мише:)))))) много ме разсмя:) верно ли ти бърка навсякъде?