0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

hlamidii 1:512
« -: Юли 12, 2012, 23:58:51 pm »
Здравейте ,преди повече от  5 месеца ми откриха хламидии , чрез влагалищен секрет и кръвни изследвания с титър  1:512. Последва лечение с Доксациклин-  20 дни,след 40 дни контролен преглед ,резултат 1:512 положителен (кръвни),Сумамед-1г веднъж седмично в продължение на 3 седмици,след 40 дни контролен преглед-1:512 положителен (кръвен),Далацин- 10 дни,след контролния преглед ,резултат 1:512 положителен (кръвни). Изследваха ми само ИгГ ! Моля за съвет.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: hlamidii 1:512
« Отговор #1 -: Юли 13, 2012, 00:23:40 am »
направи си истински достоверен тест за хламидии - казва се PCR тест и се прави върху влагалищен секрет.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #2 -: Юли 13, 2012, 01:21:17 am »
Благодаря за отговора  :)Така ми откриха хламидиите(PCR)в началото,днес повторих и PCR теста ,надявам се всичко да е наред .Док.ме убеждава ,че кръвните са най -достоверни !Незнам какво да правя,знам само, че се натрових с тези антибиотици...
*
« Отговор #3 -: Юли 13, 2012, 06:46:08 am »
Джам е права, PCR тест е най-достоверен. Имай предвид, че IgG пада много бавно.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Юли 13, 2012, 09:25:47 am »
IgG е показател за стара инфекция, а не за активна, текуща инфекция.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #5 -: Юли 13, 2012, 10:53:33 am »
Много ви благодаря :)