Часът в клиника по стерилитет е задължителен, независимо дали ще се прави АРТ или не. Тези клиники не са само за ин витро, там се лекува стерилитет във всичките му форми. За лапарото - няма какво да чакаш. Разрови темите с мнения за добри оператори, които работят по ЗК, щом ти е трудно с финансовата част /много скъпи тези изследвания и манипулации, направо е ужас/. Но, моля те, не прави компромис с качеството на специалиста по никакъв повод, пък ако ще и на частно да работи само. Грешка е да се насочиш към някого, само защото работи по каса или взима евтино, голяма грешка е това. Хирургът, който ще извърши една лапароскопия в случаите на безплодие трябва задължително да се занимава с репродукция. Това не е случайно. Иначе оператори бол, ама огромна част от тях изобщо не стават, за жалост, да не говорим, че изобщо не им пука, че трябва да се внимава за репродуктивните органи и че все пак се цели бременност от цялата работа. Такива поразии правят...а някои пък нищо не правят, което пък налага повторно лапаро и изобщо...не ти трябва на главата такава одисея. Примери тук във форума има много на момичета, които правят компромис с хирурга, заради парите, а после им излиза два пъти по-скъпо, щото се налага да ходят друг да оправя бакиите на първия.
Много взех да се обяснявам, извинявам се, но просто държа да дам пълна информация и да предпазя другите от грешки, които струват скъпо. Разбрала съм го по трудния начин. То затова имам две лапароскопоии, хич не ми излезе по-евтини, ама хич. Ама така е, който не чете
, още не бях открила Зачатие и нямаше кой да ми каже, после се светнах вече в тънкостите