Коала, много благодаря за отговора, направо се побърках...Прегнил ми беше назначен след инсеминацията- на 17,22,27 и 31.08 заедно с Утрогестан 2х2 и Но шпа. Трябваше да си направя кръвен тест на 6-7.09. и го направих на 6.09, защото са почивни дни и само тогава имаше работеща лаборатория, иначе трябваше да чакам до понеделник, а след инсе чакането е мнооооооого лошо нещо. От лабораторията ми казаха, че при ст-ти над 5 е + и моя отговарял на 3-4 седм., а като звъннах в клиниката ми казаха, че бил нисък и да го повторя в понеделник и да продължавам с лекарствата. Затова и писах тук, че вие имате доста голям опит с тези неща.
Само че днес сутринта имах много слабо кафеникаво зацапване на бельото и едва сега започна мааалко да ме наболяват яйцата, незнам цикъл ли ще е това, ако тръгне или нещо друго, незнам какво да мисля, вече в такъв филм съм влязла, че.....само дето хонорар не ми плащат за това.
Според тези сметки в деня на теста 6 ден трябваше да е 156, на 7 ден - 78 и т.н., а при мен дори са по-ниски ст-те.
Офффффффффф и аз незнам вече. Много съм притеснена, момичета....как ще изкарам до понеделник незнам.