Парси, много съжалявам да го чуя. Да не дава господ на никого да се случва.
Аз днес имах разговор с директорката. Много добра и интелигентна жена. Повода беше детенце, което системно удря и блъска децата и което за съжаление е толерирано и подстрекавано от майка си. Ще напишем 4-5 родители оплакванията си в писмен вид по желание на директорката. Жената каза, че въпросната госпожа им прилага непрекъснат тормоз и всеки път когато стане нещо, първа отива при тях и започва да крещи, че все нейното дете го отнася.
При молбата ми за среща с жената и разговор ми обясниха, че нормален разговор с нея няма как да се води. Да не се и надявам.
Разказаха ми за всеки лагер, на който тя записва детето си и си взима стая в съседния хотел. През 10 минути ги проверява и все недоволно крещи по тях, че не и гледат детето. Разбирам аз, най-добрата защита е нападението за да си прави мама и отрочето и каквото си искат. Много често в такива ситуации, подтиквайки и разрешавайки агресия, вече на 18-20 години, детето става неконтролируемо и без задръжки и отговорност за действията си. Тогава мама си го отнася, и разбира се, за огромно съжаление от цялата работа пати детето. Чудя се, трябва ли да ги изтърпим още една година или сега е момента да им се покаже, че няма кой да ги търпи. Още една седмица и Моника си остава в къщи. От 1 Септември ще го мисля. Аз нали съм оптимист, може пък да се вразуми госпожата
Какво си мислят тези хора с пилешки мозък не мога да разбера? Че детето ми ще бъде блъскано и удряно всеки ден, при това момиченце, а аз ще си мълча , защото крещи на високи децибели
Ще крещи 1-2-3 часа, пък ще се умори. После пак ще слуша конско и пак ще си го отнесе.
Дет се вика, този вид индивиди са предвидими и отдавна им знаем номерата
А момченцето е такъв сладур, много будно и умно дете. Ако тази енергия се насочи в една правилна посока...