Ох...Крокиииии, като те чета така ме хваща яд, а си представям какво усилие ти е представлявало да говориш изобщо, та камо ли да се обясняваш за какво си там, логично е, че не си отишла на сладкарница!
Благодаря за подкрепата и съветети относно сестрата в яслата. Засега само наблюдавам, не искам да повдигам въпроса, защото не мога да докажа, че наистина я е ударила, а това е доста тежко обвинение, ако не е вярно би било много нечестно спрямо жената...А и Дара има навика да си измисля.
Ние в неделя ходихме на минерален басейн, на Дара много й хареса, толкова въудошевена не бях я виждала скоро. Сега всеки ден ме врънка, че искала пак "на морето"
Та ако не успеем да отидем тази година на море, то поне на басейн мисля да я водя, колкото пъти мога. На връщане станахме свидетел на пожара в Бистрица. И се учудих колко много хора бяха наспряли колите си да снимат
Какво точно снимаха незнам....Дано наистина скоро овладеят положението. Тази сутрин по новините казаха, че вече нямало огън, а само дим...Дано наистина е така, че е много страшно!
Хубав и усмихнат ден!