Ето ви едно леко филмче -
Rock of AgesЗа "чужденците", дискриминирани от Замунда Сценарият е абсолютна боза, но е пълен с рок музика и свежи моменти. Доста се посмях с необичайната роля на Алек Болдуин и един, дето не му знам името - от модерните рок звезди е. Не съм го слушала, май повече го срещам по светските новини – на Кати Пери мъжа.
Като почитател на по-твърдия рок, малко съм разочарована от твърде glamour-аранжимента на парчетата, но какво да се прави – американска му работа.
А, и добро включване на Мери Джей Блайдж (май така се пише).
Откато пя с U2, съм ѝ фен.Анико, благодаря за руските филми, сега съм на такава вълна, заради езика
Даже смятам да гледам "Облакът Атлас"/ Cloud Atlas с руско аудио (няма друг релийз засега, или поне аз не намирам). Много го хвалят този филм, да видим.
Напоследък не мога да харесам филм, да му се не види. Все бози ли се правят, аз ли съм много претенциозна, големи разочарования ви казвам. Последното ми разочарование е от "Соларис" на Тарковски (пак заради руския
). Голямо хвалене, а аз накрая се чудех дали последния изобщо е чел Ст. Лем. Толкова се е отдалечил от посланието на книгата, че е прескочил поне 5 галактики.