Здравейте момичета,радвам се че някой се е сетил да отвори тази тема.Аз живея в чужбина и от 4 год се боря,с това което събира всички в тези форуми,моралната подкрепа и надежда,които получавам тук са огромни,защото е много трудно да се бориш с това,когато си далече от семейството си и приятелите си.Малко се отплеснах,но да ви разкажа на бързо.аз живея в Лондон от 6год,преди 5год ,започнахме да опитваме ,но не се получаваше .След 2 год опити реших,че трябва да потърся помощ.Прибрах се в България с надждата ,че там са хората които ще ми помогнат,минах през всички изследвания,които са ви до болка познати,но уви.Може би нямах късмет,или не попаднах на лекар,но се почувствах много разочарована и използвана(използвана от финансова гледна точка).И така върнах се обратно в Лондон,реших че колкото и да е тромава здравната система,щом живея тук,и тук трябва да се лекувам.Всичко започна през 2010г. януари,направих всички изследвания,които правих вече в България,но по определена последователност.Миналата година ноември ме оперираха,правих лапароскопия и хистероскопия,резултатът беше ,напреднал стадий на ендометриоза,с една напълно блокирана тръба ,и една силно нагъната.След операциятата,хирурга дойде при мен и ми обясни,какви са алтернативите.Единственият ми шанс остана инвитро.Знаех ,че се чака но изненадата ми беше голяма,когато февруари получих документите за стартиране на процедурата.В момента съм в последната седмица от стимулацията,другата седмица ще е egg collection и транссфера и се надявам всичко да е благополучно.Пожелавам на всички много късмет,и не спирайте да вярвате.