Гери, надявам се с майка ти всичко да се подобрява.
Нуну, ако имаш и най-малки съмнения, че това, което разказва Дара е истина, не оставяй нещата така. Никой няма право да удря детето ти с или без причина.
Стефи, точно във вашата градинка имахме неприятна случка преди няколко дни. Там има една група особено неприятни "създания"-майки, които общуват с децата си крещейки постоянно. На свой ред децата им по същия начин общуват помежду си. Много ми е неприятно ходенето там, но Мия харесва пясъчника, та щем не щем ходим доста често. Обикаля си тя онзи ден в градинката и се доближава до нея едно момченце, на възраст вероятно по-малко от нея и започва да й говори грубо. Аз съм по-далеч, но виждам как агресивно й говори и тръгвам към тях, тя милата го гледа и не реагира. Той на свой ред я удари ей така, абсолютно без причина
. Извиках го да ми обясни какво му направи, че я удари. Намеси се една друга майка, която извика неговата и го накараха да се извини. Много мъчно ми стана за Мия. С нищо не беше провокирала такова отношение, тя е толкова кротка навън...
Имам един въпрос за детските градини -на вас искат ли ви да платите 2 или 3 такси предварително за летния период? В нашата градина ме накараха да платя за юни и за юли предварително, искаха и за август, но им вдигнах страшен скандал. Имало наредба от общината -показаха ми някакво копие. Но поразпитах други майки и на никой не са искали такси предварително, та се чудя дали не е поредната им измислица. На всичкото отгоре никой не се сетил да ми каже, че трябва да попълня заявление, че Мия ще ходи през юли и не била записана... Полудях, аман от техните глупости -могат да се сетят да ми искат 3 такси наведнъж, а за другото -ама как така не знаете?! Ами, да не съм екстрасенс. Получих ценен съвет от касиерката да се оплача на директорката. Хубаво, ама аз тази директорка за толкова време, така и не съм я видяла. Никога я няма. Колко пъти съм я търсила по телефона, все я няма. Но учителката го отнесе. Мислех си да й, кажа, че ако не я вземат другата седмица, ще й я заведа лично у тях, та може би следващия път ще си свърши работата.