0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
помествам тук обещаният списък на останалите непродадени артикули с логото на Зачатие.
моля, който иска нещо от тях, да пише ЛС на съответния човек, при който са артикулите (посочен в скоби след артикула).

ДАМСКИ ТЕНИСКИ (за заявка пишете на StefiZ)

1. тъмносиня
   - размер М   - 7 броя
   - размер XL  - 3 броя
   - размер XХL - 2 броя
2. лилава
   - размер XL  - 5 броя
3. розова
   - размер XL  - 2 броя
   - размер XХL - 3 броя
4. резеда
   - размер XХL - 1 брой
5. бордо
   - размер L   - 2 броя
6. бяло
   - размер ХL  - 6 броя
   - размер XХL - 3 броя

Забележка: Цветните тениски са доста умалени, размер М става на само на много слаби жени.

ДЕТСКИ ТЕНИСКИ  (за заявка пишете на Jam)

Размер 24 - 1 бр.
Размер 26 - 4 бр.
Размер 30 дълъг ръкав - 1 бр.
Размер 34 - 4 бр.

ДЕТСКИ ШАПКИ  (за заявка пишете на Jam)

Размер 3-4 г. - 2 бр.
Размер 5-6 г. - 4 бр.

ШАПКИ ЗА ВЪЗРАСТНИ  (за заявка пишете на Jam)

Един размер - 20 бр.

СТИКЕРИ "ДЕТЕ В КОЛАТА" и СТИКЕРИ "ОБИЧАМ ЗАЧАТИЕ"  (за заявка пишете на Jam)
« Последна редакция: Юни 24, 2012, 22:15:05 pm от jam »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Аз да попитам тия XXL тениски, дали мога да се побера в тях :oops: На каква номерация горе долу отговарят? Ако има още останали тъмносиня или резедата бих си взела :oops:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Аз да попитам тия XXL тениски, дали мога да се побера в тях :oops: На каква номерация горе долу отговарят? Ако има още останали тъмносиня или резедата бих си взела :oops:

Гане, няма да ти станат и не го казвам с лошо занеш. на мен са ми опънати а и след пране се вдигнаха почти до пъпа ми:))))))Нося си ги и двете в нас:)
*

Ganka

• 5926
Ех, ми освен да взема по една м за децата :lol:

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
*
Гане, ето размерите на тениските:

S -   дължина 53 см / широчина 32 см
M -   дължина 56 см / широчина 33 см
L -   дължина 57 см / широчина 42 см
XL -  дължина 60 см / широчина 44 см
XXL - дължина 65 см / широчина 50 см
*
Белите не бяха ли по-големи?

На мен XL ми стават. Не съм от най-слабите, но и от най-дебелите не съм - миналата година бях 62-63 кила на 1,70 м.

*

Ganka

• 5926
Блу, с твоите кила си далеч от мен :D
Меци, мерси, обаче убий ме, не мога да се ориентирам в тия размери :oops: А и щом Лиса казва, че ххл-а няма да ми стане, значи е наясно с положението :lol:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Блу, с твоите кила си далеч от мен :D
Меци, мерси, обаче убий ме, не мога да се ориентирам в тия размери :oops: А и щом Лиса казва, че ххл-а няма да ми стане, значи е наясно с положението :lol:

Абе за ставане ще ти стане, те се разтягат доста добре-еластични са. Обаче никак не мога да си представя да ти е добре все едно увита в онова фолио прозрачното с което покривам храната преди да прибера в хладилника:) Извинявам се за сравнението но така се чувствам аз:)
*

jam

• *
  • 14924
аз имам ХХL от сините и ми е бая опъната на сегашните ми килограми. но пък това трико е леко еластично, за разлика от белите тениски, които не се разтягат.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Ganka

• 5926
Лисо, благодаря, много образно си се представих, няма да ми стане :lol:

Аз да попитам, че май се обърках :oops:-тези останали тениски отделно от другата тема ли са? Нали ето тук си поръчвахме
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=43449.140

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

jam

• *
  • 14924
Аз да попитам, че май се обърках :oops:-тези останали тениски отделно от другата тема ли са? Нали ето тук си поръчвахме
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=43449.140

siska, няма объркване. тук просто написах какво е останало като бройки след ДРЗ и отново припомних на кого да се пише за поръчка. който си е поръчал вече чрез другата тема, ще си получи нещата.

но по-лесно и удобно за нас ще бъде, ако пишете ЛС на човека, в който са съответните неща, за да ви ги прати.

*
сиска, твоята нали лиса трябваше да я вземе, мисля така говореше и че сте се разбрали, ако не ми дай адрес и ще ти я пусна по еконт.
Изрових старата темичка  :wink:
Искам да попитам има ли останали тениски размер М?
Имам си двечки, но поостаряха, а си ми харесват и ако има останали - в кого са и как мога да си ги получа?
Предполагам на ДРЗ-то ще има, но вероятността да отидем до Русе е мнооого минимална.
От Бургас съм.
*
Барбаронче, тениските са в Стефка. Ако искаш напиши ѝ едно съобщение.
Ех, Барбаронке, а аз така исках да се видим и на живо. :)

Сега за тениските.
Мацките от Русе също искат по една тениска.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
Благодаря, Меци! Писах на Стефка.

А иначе - до юни месец има време - може пък да ни се отвори парашута  :wink: Ще я смятаме!
*
момичета, има тениски при мен, съжалявам че чак сега отговарям, но празници, какво да се прави :)
на мацките от Русе ще им донеса на ДРЗ, а на барбарончето ще се разберем как да изпратя, нека само да видя какви номера и цветове има :)
*
А случайно от белите да има останали?

*
Стефи, запази и за мен тениски. Искам 2 бр. Л или ХЛ, нямам претенции за цвят.