0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

И аз съм объркана...
« -: Юни 18, 2006, 15:52:49 pm »
Дълго мислих дали да пиша тук, но може пък и да ми олекне, като споделя.
Моля, извинете ме, нека остана анонимна.
Предстои ми инвитро-буквално съм на прага му, до няколко дни трябва да ми сложат първия гонал.
И снощи се скарахме с милия. Защото котктата счупи вазата, която той ми подари преди известно време. Вазата била скъпа. Увика ме ужасно, защото ми бил казал да я прибера, а аз не я прибрах. В отговор и аз викнах. И изведнъж си спомних как напоследък съм го освободила от абсолютно всички домашни задължения-да си върши работата и да не се занимава с къщата. Не ми тежи, че аз го правя. Но много, много ми натежа тази крива дума. Ми да беше той я прибрал. Почувствах се зле, плаках много. Не искам да го докосвам, изобщо не мога да си представя, че ще правим секс точно сега. А трябва, защото при дълга липса на секс спермограмата ни е много лоша. И да започвам ли стимулацията или да изчакам? Но какво всъщност да чакам? Всичко по инвитрото вече ми е уговорено, в това число и отсъствията от работа. Като че ли най-много ми се иска да отида някъде за няколко дни, но това пък означава, че ще изпусна сроковете за инвитрото /преди време ми сложиха диферелина/. А не го ли направя сега, с този мъж няма да го направя никога. Не го ли направя никога-не виждам смисъл от връзката ни. Това е мъжът, когото обичам с цялото си сърце, отношенията ни са прекрасни, но не мога да преглътна случката. Казах му колко много ме е обидил, изобщо излях си всички чувства и през очите, и през говора, а едиствения отговор беше да не го взимам толкова навътре. Е, да, ама вече съм го взела. И никак не зная какво да правя сега...
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
И аз съм объркана...
« Отговор #1 -: Юни 18, 2006, 16:24:12 pm »

Виж госте,мъжът ти правилно ти го е казал.Не го вземай толкова навътре.Не познавам семейство,където да не се карат.Няма такова.Понякога изнервени от всекидневните проблеми си казваме думи,които не мислим.И от тях боли.Така е.Но това не означава не се обичаме.
    Не се тревожи.Сега трябва да си много спокойна,в предвид процедурата.Отиди,прегърни си мъжа и забравете.Без грешка няма прошка.И там където няма дим,няма и огън.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
И аз съм объркана...
« Отговор #2 -: Юни 18, 2006, 16:29:19 pm »
Първо - я се стегни и си изпразни главата от такива мисли. Голяма работа, че вазата била скъпа. Зaдълбавайки в случката само ще си навредиш повече. Много от мъжете не разбират емоционалното състояние на жените, а и в такива процедури, колкото и да ти е от помощ един мъж, никога не може да разбере какво точно изпитваш в този момент. Много мъже не осъзнават, че дори и да я вършим домакинската работа, понякога ни тежи и имаме нужда от малко помощ, от едно рамо... Дори и само да е, за да приберат една ваза...

Опитай се да се успокоиш, да си помислиш за хубавите моменти заедно и за това, какво точно те чака сега. Какво ще излезе от това инвитро и как ще имате едно хубаво бебе, а защо не и две... Независимо от всичко, ако го обичаш и искаш да останеш с него - смело продължавай напред. Мъжете никога не се замислят, че може да обидят дълбоко. Просто не го е възприел така, както ти го приемаш. Не хаби нерви и сълзи, за нещо толкова глупаво и безумно. Пожелавам ти успех и скоро да се похвалиш с положителен тест!!!  :)
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
И аз съм объркана...
« Отговор #3 -: Юни 18, 2006, 16:35:05 pm »
Госте, просто си много изнервена от предсоящата процедура и обръщаш внимание в момента и на малките неща, тези които при други обстоятелства дори няма да забележиш. Казвам ти го от опит, защото и аз самата бях страшно изнервена и раздразнителна, когато правих своя опит. Сега като се връщам назад и се замисля чак ми става смешно и непрекъснато благодаря на съпругът ми за това, че е стискал зъби и ме е издържал с това ми поведение. Така че послушай Карелия, гушни си мъжлето и забрави тези дребни неща, а се подготви и мисли за това което ти предстой.Прегръщам те и ти желая много спокойствие и успех, а също и много, много усмивки :D Бъди силно и твърдо момиче. :bighug:
*

Anonymous

И аз съм объркана...
« Отговор #4 -: Юни 18, 2006, 17:01:30 pm »
Абе, майната й на вазата!
Хич не я мисля, това беше неговия аргумент-не стига че ми била подарък, ами била и скъпа...Повече никога не искам вази за подаръци.
Най-много ме притеснява факта, че трябва да започнем със секса почти от тази вечер, а аз въобще не мога да се насиля да го правя. Ето това ми е най-голямата мъка в момента. А няма ли секс, няма да има и сперматозоиди.
И съм го предупредила да бъде много, много внимателен с мен през дните на стимулацията, а какво се получава-хайде едно скандалче за разнообразие.
Благодаря ви за окуражителните думи!
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
И аз съм объркана...
« Отговор #5 -: Юни 18, 2006, 17:08:07 pm »
И ние сме имали такива моменти. Точно когато ми е най- тежко и искам просто някой да ме прегърне и да заспя, отсрешната страна пасува. И аз съм плакала с часове и съм му обяснявала, че имам нужда от подкрепа а отговора обикновенно е: Ти какво си мислиш, че на мен ми е лесно ли?  :evil:  Едно ще ти кажа, силния пол физически е мъжа, но психически е жената. Да очакваш подкрепа в труден момент от мъжа си, просто забрави. Той е 100 пъти по зле от теб в момента, дори да не го показва. Преди си мислех, че е само моя мъж ама нъцки. Ако има девойка с мъж изключение, е уцелила бинго. :)  Госте, аз май познах кой си, та да знаеш, че ако продължаваш така найстина ще ти дойда на гости. И толкова много ще ти досаждам, че с мерак ще отидеш на инвитро, само и само да си далече от мене :twisted: .  :lol:  Много целувки от мен и скоро една голяма усмивка от теб  :balk_21:  :balk_21:  :balk_21:  :bighug:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
И аз съм объркана...
« Отговор #6 -: Юни 18, 2006, 17:13:11 pm »
Госте, вазата е вярно кофти подарък, във всяко женско списание подобни подаръци се изтъкват като една от 10-те капитални грешки на мъжете :lol: Това разбира се в кръга на шегата. Мисля, че и той не би ти подарил отново ваза :lol:

Мила, просто си дай сметка, че поводът за неразбирателството ви е ужасно дребен и не би следвало да води до никакви генерални заключения за вашето съвместно бъдеще. Ти си чувствителна и притеснена, нормално е да реагираш спонтанно. Прости му, мъжете имат нужда от това, настрой се положително в името на важното събитие, което ви предстои. Дай боже всичко да е наред! Прегръщам те.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
И аз съм объркана...
« Отговор #7 -: Юни 18, 2006, 18:11:24 pm »
Госте миличка мисля че просто си много изнервена и много притеснена
покрай предстоящо събитие и думите на съпруга ти просто бяха последните капки които преляха чаша от емоционален взрив!
искам да запомниш тези неща!!!!-1..няма идеално семейство
2..понякога хората когато са ядосани казват неща които по принцип немислят че са верни или важни...
3..когато наистина обичаш човека до теб -ще му простиш!!!!!!!!

Така -моя съвет е да седнеш да поговориш с твоята половинка,да си го гушнеш!!!!!И после  :dating:  :hug2:  :bed:
Успех мила И дано много скоро да се сбъдне най голямата ти мечта!!! :balk_102:
*
И аз съм объркана...
« Отговор #8 -: Юни 18, 2006, 18:46:20 pm »
Госте,

и двамата определено сте изнервени в момента от предстоящата стимулация и самото ин-витро и това, което ти описваш е просто изразходване на натрупаното напрежение и страха от това, което ви предстои и на двамата.

Аз съм сигурна, че той не е искал да те обиди по никакъв начин. Просто мъжете, за съжаление, не могат да говорят за нещата, които ги притесняват и затова се получават такива ситуации.
Все пак сте зрели хора, които знаят, че се обичат и държат един на друг, така че удряй му една целувка и успех на ин-витрото.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
И аз съм объркана...
« Отговор #9 -: Юни 18, 2006, 19:28:17 pm »
Госте, не се впрягай излишно.
И аз като яхна метлата - ставам ужасна, но човек понякога трябва да обърне всичко на майтап. Не следва незначителен и дребен повод да пречи на важни неща в пътя на двойката.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
И аз съм объркана...
« Отговор #10 -: Юни 18, 2006, 23:03:59 pm »
абе някой път за осъзнаването на мъжката половина помага и малко ответна реакция по втория закон на Нютон (дето всяко действие си има равно по сила и обратно по посока противодейстние).

аз ако съм на тебе, щех да му дочупя скъпата ваза в главата и след това щях да му кажа да не се впрега толкоз... и едва след това сдобрявки, целувки и прочие...

колкото и да го обичаш, постъпката е темерутска, още повече изрично си му обяснила в какъв период си и че е необходимо да е внимателен (не че не трябваше и сам да се сети!)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
И аз съм объркана...
« Отговор #11 -: Юни 18, 2006, 23:41:25 pm »
Цитат на: jam

аз ако съм на тебе, щех да му дочупя скъпата ваза в главата и след това щях да му кажа да не се впрега толкоз... и едва след това сдобрявки, целувки и прочие...

Джамче,

искрено ме разсмя, а толкова миличка изглеждаш:). Абсолютно си права, но наистина ли мислиш, че главата на половинката е най-подходящото място, аз бих предпочела пода, че да не последва още по-голям скандал.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
И аз съм объркана...
« Отговор #12 -: Юни 19, 2006, 09:40:43 am »
Абе ,Госте, ти не знаеш ли кое му е най-хубавото на скарването - СДОБРЯВАНЕТО - целувки, милувки, ЛЮБОВ! Ако не се карате - как ще се сдобрявате????????
А пък за една ваза - то си е направо престъпление да не се скараш!!!!!  :balk_149:
И аз съм объркана...
« Отговор #13 -: Юни 19, 2006, 09:41:55 am »
абе някой път за осъзнаването на мъжката половина помага и малко ответна реакция по втория закон на Нютон (дето всяко действие си има равно по сила и обратно по посока противодейстние).

колкото и да го обичаш, постъпката е темерутска, още повече изрично си му обяснила в какъв период си и че е необходимо да е внимателен (не че не трябваше и сам да се сети!)

ХА-ХА-ХА
Джам, както винаги вярна на  себе си.:balk_50:
Добре, че си те имаме тука да ни вкарваш малко здрав разум докато се сополивим. :balk_21:
И аз съм объркана...
« Отговор #14 -: Юни 19, 2006, 09:42:25 am »

ХА-ХА-ХА
Джам, както винаги вярна на  себе си.:balk_50:
Добре, че си те имаме тука да ни вкарваш малко здрав разум докато се сополивим. :balk_21:
*
И аз съм объркана...
« Отговор #15 -: Юни 19, 2006, 10:11:13 am »
Аз гласувам с две ръце за мнението на jam!
Следващия път го питаш "Аджеба да ти приличам на котка?!" - демек не ти, а котката я е бутнала в края на краищата. Пък и ти лично да я беше бутнала какво? На него никога ли не му се случва?! След това питаш следващия му подраък ако иска в рамка може да го сложиш - какво да не би дрехи, дездоранти, сервизи да не се похабяват в края на кращита?! Вазите и те са вещи и са преходни, ако за него е толкова важна една ваза, а не твоето спокойствие - дочупваш му я в главата и го оставяш да се сети къде е сгрешил! Аман бе - те били по-саби емоционално, все ние трябва да се сещаме да вдигаме това или онова, после трябва и да сме ние виновни ако котката счупи вазата...ади, ади...като му се посърдиш известно време ще се усети и може би ще получиш друга ваза, пък и цветя към нея. Така де гола ваза за къде е?!
Важното е той да се усети, че е сгрешил, а не ти да се товариш емоционално и да го преживяваш пак и пак, мила! :bighug:
*

Anonymous

И аз съм объркана...
« Отговор #16 -: Юни 19, 2006, 10:56:48 am »
Благодаря ви за думите!
Вече съм доста по-добре.
Последните два дни минаха в цупене /от моя страна/ и обясения между двамата. Така че-продължаваме напред.

Джам, права си, съгласна съм с теб...но, ако бях засили остатъка от вазата в главата-щях да си остана без никакъв мъж. /тя пустата ваза беше много масивна/. :)
*
И аз съм объркана...
« Отговор #17 -: Юни 19, 2006, 13:24:36 pm »
Счупеното носи щастие! Късмет!
*
И аз съм объркана...
« Отговор #18 -: Юни 19, 2006, 17:57:43 pm »
Госте,
хубаво е, че вече страстите са успокоени и сега вероятно се обичате повече от преди "случката".
Мисля, че съпругът ти е много по-притеснен от тебе zаради  предстояЩата стимулация и ин-витрото, но не желае да го сподели с тебе, zа да не те "товари" повече, но счупената ваzа му е дала въzможността и той да "иzпусне парата"...  
Както раzкаzваШ проблемът е мъжки и на него сега със сигурност иzобЩо не му е леко. Ние жените се притесняваме zа всичко и всеки, но споделяме по-лесно и някак си по-бърzо се справяме със ситуациите. Не че се опитвам да оправдавам съпругът ти, но мисля, че zад всичко това се крие страхът му.
Давайте си кураж вzаимно, споделяйте притесненията си и не се притеснявайте да си говорите открито zа всичко и мисля, че чувствата Ще станат оЩе по-силни, а любенето - oтнoвo удоволствие :oops: