Макси, ние лежахме в Педиатрията в София, при доц. Литвиненко.
Като специалист е препоръчван, с адекватни терапии. Като човек - не бих казала. На мен лично ми липсваше човещина и разбиране към страха и стреса, който преживяваме всички. Да не говорим, че не задълбочи да търси причината за инфекцията в нашия случай.
Контролите сме ги правили при него, в поликниниката на педиатрията. С талон 17, но забележи освен талона, за ЕЕГ трябват 40 лева и почти ден висене за прегледа.
Има много пациенти, приема и в "Детско здраве", на Ами Буе /това по инфо от 2010/.
Една контрола правихме и при д-р Попова, детски невролог. В медицински център "Сана", на ъгъла на Педиатрията. Приемаше всяка сутрин, ако те интересува, звънни да провериш. Отново ни прие с талон 17, но не сме плащали за ЕЕГ.
Докторката беше много блага и спокойна, съобразяваше се с това, че малката се страхува. Разчита и ти обяснява ЕЕГ то.
За ходенето в ДГ - обезателно информирай сестрата, лелите, госпожите. Аз дори съм се подписала, веднага да дават антипирептик, макар да имаме възможност до половин час да я вземем. За съжаление и тук са много деца и не могат да хванат всичко, та веднъж ми я върнаха с температура, без да я усетят.
Та след всичките ми писания, съветът ми е, като отшуми сегашната инфекция, да направите ЕЕГ и по него да се водите в нататъшните действия.
Фенобарбитала доколкото знам аз е старо като терапия и с много странични ефекти. На нас диазепама ни го дадоха от ампула, за ректално приложение, но дано да не се налага никога.
И понеже пропуснах в предния пост, а го мислих, много съжалявам и искрено ти съчувствам за преживяното.