за температурата не зная дали е свързано или не, а и няма значение след като я е смъкнало само детето и си е било добре, но разстройство е много възможно да има, защото нали се променя състава на слюнката като изкарват зъби и затова акали по-рядко.
да питам и аз - това е графата "луди майки", но ади беше болна, сега е по-добре, остана кашлицата и сополите, но този филм сме го играли не е страшно. обаче, докато беше болна страшно много се потеше, направи ми впечатление, че й се променя миризмата (започва по-силно да мирише, по-остра да е). вчера й се появи обрив (ситни червени пъпчици) по врата и раменето (точно под формата на "лодка" деколте, на сгъвката на единия лакът и по ластиците на памперса. след банята е намазах с авеено, позавехна, но още има. първата ми реакция беше от слънцето е (ние не сме в бг и не е от жеги), но като видях на памперса се зачудих и се питам може ли да има връзка между обрива и това че се поти, може би се променя потта й? не знам, звучи ми глупаво, но исках да питам дали някой е забелязал подобно нещо?