Здравейте, Бърди! Не съм влизала в сайта, затова, моля за извинение, ако не съм компетентна и не задавам правилно въпросите. Истината е, че съм притеснена... Дъщеря ми е на 5 години и половина. След ходене на море се прибра с разстройство. Това става преди осем дни. Не беше остро разстройство, апетитът не отпадна, повръщане нямаше. Но... Вече осми ден не мога да оправя изпражненията. Ходи по 4-5 пъти на ден. Докато се зарадвам, че са оформени, излизат отново полутвърди до кашовидни. Водих я на детски гастроентеролог. И това, което чух, направо ме съсипа. Всичко можело да продължи месец, дори година. Пуснахме стандартните изследвания за наличие на бактерии. Не откриха такива. Днес е последния ден на прием на хидрасек, ентерол, мезимфорте. Но акото далеч не е каквото си беше преди заразата с този вирус. Детето е на диета - картофи, ориз, банани, малко кисело мляко, малко пъпеш, моркови, сухари, малко обикновени бисквити. Не мога да си представя, че през следващата една година трябва да яде само това. Детската гастроентероложка само вдига рамене и ми казва да не се притеснявам. Не знам дали е възможно майка, чието дете има проблем, да не се притеснява. Та... Безизходицата ме доведе в сайта за съвет. Моля, насочете ме какво да правя с малката? Не е отпаднала, палава е, истинско слънце на мама.