Боби, благодаря че сподели
Всъщност има логика в това което казваш, че след като я преместя като заспи не значи че ще свикне
Тя просто иска като се събуди да съм до нея.
Ще започна да пробвам като я слагам в леглото преди да е заспала дълбоко, но това за начало ще е само през деня, че това е по-кротка. То се е случвало да се разбуди докато я местя, но толкова ѝ е спи че ѝ е все едно къде е
Мисля че ние лятото бяхме на крачка от "заспиване сама". В Шумен при нашите има легло на което му се махат пръчките и тя си слизаше и качваше сама и като ѝ се доспеше се качваше и лягаше, но в следващия момент протягаше ръце да я взема. И малко след това се върнахме в Сф, там с друго легло, после 4-5дни на почивка пак друго легло. И така няколко пъти ... и после се разболя...и така от местене тук там всичко се прецака.
В Шумен 1 месец беше толкова спокойна и така добре си спеше. Ставаше, взимаше си шишето, пийваше вода и пак си лягаше. Може би се дължи и на това че и аз бях по-спокойна там
Както и да е, ще пробвам, ако стане - стане, ако не се гушкаме двете и това е.
Лелелеле, сега се сетих снощи падна от спалнята докато спеше. Сложила съм сравнително дебела и тежка възглавница от нейната страна, но тя какво е правила незнам но падна с все възгланицата на земята
И слава Богу върху възгланицата, само се стресна де, нищо други ѝ няма. Плака 10сек, малко водичка и заспа.
Иванита, докторка ми беше казала да не давам нищо за Т ако тя е до 38Г. През септември като имаше 4дни висока Т се наложи да я водя в спешен (бяха празници) и там ми казаха до 38.5 нищо да не давам. Организма на детето трябвало сам да се справи с Т. Единственото което правех беше мокри чорапи с вода и оцет и с мокра кърпа обтривах лицето и ръчичките и така я смъквах. Като качи по-висока и аз давах панадол и нурофен. А че нурофена е по-силен е ясно. Най-малкото съдя по себе си (с изключително болзнен М съм и само нурофен ме спасява, тва панадол и но шпа са ми като витаминки
)
А за това че като имат Т децата са отпаднали е нормално, не бързай веднага с медикаменти.
Относно термометрите - имам такъв който мери на ухо и на чело, и на двете места показва различна Т
И за това ползвам обикновен електронен за подмишница, тя мрънка ама 10-15сек. я баламосвам докато измеря.