Не знам. Аз наскоро поръчах такъв "уред" за нас и за малкия също /неговият дори нямам представа как ще го ползваме когато се наложи, хич няма да е лесно да го убедя вероятно/. Аз обаче вече имах "удоволствието" да го ползвам, баща му също. Аз по принцип имам проблем с носа- крива преграда, неуспешна операция за "оправянето и", след която съм в пъти по-зле, както и да е, мислех че ще имам проблем с това чудо, защото едната ми ноздра е перманентно запушена, а другата в 50 % от времето, но нямах никакви проблеми до момента, в който не настинах и ми се запуши носа от хремата. Очаквах, че ще се почуствам по-добре след процедурата, но не стана така. Течността почти не успяваше да изтича от там от където трябва, а през устата. На всичкото отгоре започнаха да ме наболяват ушите, сякаш се опитваше да избие и от там
Отказах се!
Мъжа ми на свой ред е с много лош алергичен ринит. При него пък много странно се получи- въпреки, че носа му в момента на процедурата беше отпушен... в смисъл-дишаше си спокойно, обаче не можа да му изтече почти нищо от другата ноздра, всичко отиваше в гърлото, а само съвсем леко се точеше от където си му е реда
Не знам, защо така се получава. Сигурна съм, че не бъркаме в начина на поставяне и т.н. Ето- при мен, когато съм здрава си се получава всичко както трябва.
Някой ако има идея- да сподели, моля!