Хм... пак пишете нонсенси, изсмукани от някое ТВ шоу с лош вкус..
Никой не ви "обижда"- Вие самата се напъхахте в теми, от които нищо не разбирате, защото никога не сте живели в Гърция.
За какви "пенсионни възрасти" в Гърция пишете, щом за всички до 2009 тя бе 65? С изключение на някои малки категории хора. Извън тази например, бяха майките с повече от 3 деца, които можеха да се пенсионират по-рано, но това не важеше за всички а само за държавни служители. Вероятно Вие и това смятате за "лукс"?
Иначе, едва ли плащате това, за което аз Ви писах. Но за това срамежливо нищо не пишете. напишете каква здравна застраховка годишно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО плащате, и кажете върху какъв годишен доход... защото тук за 18.000Е годишно доход се плащат 4000-5000Е застраховки.
А и всички в Гърция не са на един и същ "кантар".
докторе, винаги с вас съм спазвала приличен тон, а вие с мен непрекъснато водите разговора по този начин. Нонсенси..? измукани от ТВ шоу? с лош вкус? Можеше да кажете, че не смятате, че е вярно и да се аргументирате, но.. както и да е, всички виждат за какво говоря, няма какво да се коментира повече за тона.
Ето ви желаният отговор, който много добре знаете - НИКАКВА здравна застраховка не плашам задължително. Плащам доборовлно, понеже искам да имам осигуровка. И сега какво - ще ме затапите с това, така ли?
. Какво значение има това какво плащат американците? Ми нека обсъдин данъците и в Занзибар, Индия и Пакистан както сме тръгнали, нищо, че няма връзка с темата, важното е да залеем противника с многословие и някакви тези, които въобще нямат връзка с разговора, освен ако не го обърнем натам.
Та да се върнем на протестите. Гърция стана за смях на цял свят с тези протести,не само на ТВ шоута, а и на Форбс дори. Пак повтарям, вас в момента ви храни Германия. Това е факт, ще го отречете ли? Гърция е фалирала - този факт ще отречете ли? Така че не ми се философства какво е лукс и какво не. Като искаш друг да те храни, да протестираш и че не те хранел достатъчно добре и нагло,защото ако решат да спрат да ги хранят, няма въобще да се пенсионират. Та така.
джиджи, не анализирам какво са правили управниците им с данъците, а ситуацията, която са в момента. Какво значи, че не трябвало да се съобразяват със спасителите? Я отиди ти в една банка и поискай да ти дадат пари, ама бе никакви условия или гаранции и като ги получиш се върни и ще се извиня пред всички, че съм сбъркала. От къде на къде смяташ, че Германия им е длъжна да ги спасява? Значи немците да бачкат повече, че да могат гърците да се пенсионират по-рано от тях, така ли? Моля разясни ми го това мислене.
П.П. Ранното пенсиониране в Германия е 65, а другото 67. За информация...