0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Birdie

• 11040
  • Sviatoslav Richter (1915-1997) - Just listen!
Re: Оценка на моториката №3
« Отговор #220 -: Септември 14, 2012, 00:39:26 am »
държането на ръцете в юмрук (особено с палчетата вътре) - това лошо ли показва за детето
Това е белег за хипертония ( повишен мускулен тонус) ако се запазва след 6м и след 12м ръцете не са напълноо творени.
"Failure has a thousand explanations. Success doesn't need one."
"I live in my own little world. But everyone there knows me"
Sir Alec Guinness
Mistakes are the secret of my success.
*
« Отговор #221 -: Септември 14, 2012, 09:40:59 am »

P8310011 by m-iiiiiii, on Flickr

Ето от мен един готвач, дано се е получило, че хич ме няма със снимките  :?
« Отговор #222 -: Септември 14, 2012, 09:52:25 am »
Говорихме си с приятели гърци наскоро за разни неща, та ме попитаха " ти като знаеш руски, какво ще кажеш за тези девойчета от тази пънк група, които наскоро ги съдиха?"

Моето скромно мнение е че, може да протестираш по различни начини, но да се изгавриш с национални символи, това е кощунство.

Аз съм съгласна с Вас, но не напълно.
Подкрепям ги!
Е, да, храмът не е най-подходящото място за протеста им. Но все пак са дръзнали да протестират срещу един съвременен диктатор.
Е, отнесоха си три години девчонките... :(

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #223 -: Септември 14, 2012, 10:24:35 am »
Аз също не виждам проблем с това, че ги осъдиха, а само с това, че е прекалено дълго като присъда според мен. Аз бих си помислила, че това е дребно хулиганство - 15-20 дена общественополезен труд или нещо от сорта, яка глоба и да се приключи. Обаче до колкото разбирам, в Русия законът за това е доста строг, понеже е направено в църква и въобще не са отнесли най-строгата мярка.

*

Birdie

• 11040
« Отговор #224 -: Септември 14, 2012, 10:31:05 am »
Аз също не виждам проблем с това, че ги осъдиха, а само с това, че е прекалено дълго като присъда според мен. Аз бих си помислила, че това е дребно хулиганство - 15-20 дена общественополезен труд или нещо от сорта, яка глоба и да се приключи. Обаче до колкото разбирам, в Русия законът за това е доста строг, понеже е направено в църква и въобще не са отнесли най-строгата мярка.

Мормоните в САЩ, или тяхната религиозна католическа прослойка, сигурно ще одобрят танцуващи из храмовете им... .

Апропо- интересно видео. За двойните стандарти и двуличието на някои хора... .
http://www.youtube.com/watch?v=N8znhEhxl3s

От видеото- около Мемориала на Джеферсън НЕ СЕ позволява дори прегърнати да стоите.
Идва веднага полиция и бие.
Виж, в най-големия православен храм на Русия може да се показва долно бельо.
Странни работи са тези... .
« Последна редакция: Септември 14, 2012, 10:33:58 am от Birdie »
Sir Alec Guinness
*
« Отговор #225 -: Септември 14, 2012, 11:04:08 am »
И аз не мога да приема, че всичко това са го правили в храм. Да го бяха направили на Червения площад, че да протестират после.
Те като не уважават ценностите си, как искат да ги уважават като хора после...
Вижте как осъмна и паметника на Съветската армия във Варна в тяхна подкрепа:
http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/i_pametnik_vav_varna_osamna_s_kachulki_ala__pusi_rayat_-161701.html

Джиджи, голям сладур  :lol:
« Отговор #226 -: Септември 14, 2012, 12:13:58 pm »
...
Разбират се с кучето?

Апропо, разбрах че в Бг има чудесни развъдници за расови породи. Вярно ли е?

Много се разбират, да :) За съжаление на Свилен обаче, кучето не е наше...

Има доста развъдници, на моя добра приятелка съпругът има такъв за Немска овчарка. Наскоро кандидатстваха по някакъв проект и построиха този киноложки център:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=253181438136051&set=a.127523860701810.23121.100003325897964&type=1&theater

*
« Отговор #227 -: Септември 14, 2012, 13:47:53 pm »
То, че има развъдници има, но колко са расови е друг въпрос. Има опити за развъждане на далматини: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150937842373285&set=a.10150937841993285.431002.169303598284&type=3&theater

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=459327724085449&set=a.459324464085775.107206.100000246760178&type=3&theater Поздрави за Доктора от Калоян!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=459326720752216&set=a.459324464085775.107206.100000246760178&type=3&theater Поздрави пак за Доктора от Нашата далматина Каледония!
« Последна редакция: Септември 14, 2012, 13:53:23 pm от Smaraidi »

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #228 -: Септември 14, 2012, 14:52:38 pm »
Нашият рожденник
 :D

*
« Отговор #229 -: Септември 14, 2012, 15:48:00 pm »
аз и досега не знам как да прикачам снимки  :oops:

според мен е абсолютно недопустимо да се затварят хора за протест. това противоречи с основното право в демокрацията. ако сега затварят за пънк в църква, колко е голяма крачката да те затворят за разговор на маса или статия във вестника. можем да не харесваме начина, който са избрали, но трябва да защитаваме правото на политически протест, стига разбира се да е не-насилствен.
*
« Отговор #230 -: Септември 14, 2012, 16:35:25 pm »
Хе хе хе... давайте по една снимка... към всички е.
Да разведрим темата... все пациенти, пък "имагинерни"... .

Ето го и моят мъничък Марко на 9 месеца.
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #231 -: Септември 14, 2012, 16:52:29 pm »

Тереза много го хареса, почна да се кикоти като отворихме снимката заедно  :D.

М-и, Иванита, големи сладури имате  :D.

според мен е абсолютно недопустимо да се затварят хора за протест. това противоречи с основното право в демокрацията. ако сега затварят за пънк в църква, колко е голяма крачката да те затворят за разговор на маса или статия във вестника. можем да не харесваме начина, който са избрали, но трябва да защитаваме правото на политически протест, стига разбира се да е не-насилствен.

По принцип споделям това мнение. Но някак ми се губи мярката.
*
« Отговор #232 -: Септември 14, 2012, 16:57:27 pm »
И все пак трябва да има граница между свобода и свободия...
Ако не уважават жърквата като институция, трябва поне да уважават културното си наследство. Това тяхното за мен не е само протест срещу Путин, а поругаване и оскверняване на храма.
« Отговор #233 -: Септември 14, 2012, 18:39:52 pm »
Заповядайте, Докторе, това е пациента, с който опищях форума, че не ще да яде :)

[/url][/url]
« Отговор #234 -: Септември 14, 2012, 19:47:52 pm »

Абсолютно подкрепям!!!
В Русия все още "демокрация" е непозната дума. :( Те са си авторитарна държава. :(

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #235 -: Септември 14, 2012, 21:08:32 pm »
И все пак трябва да има граница между свобода и свободия...
Ако не уважават държавата като институция, трябва поне да уважават културното си наследство. Това тяхното за мен не е само протест срещу Путин, а поругаване и оскверняване на храма.
Аз подкрепям това.

Благодаря Елле  :) те всички са ни хубави. Аз умирам за деца.
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #236 -: Септември 14, 2012, 21:52:54 pm »
От видеото- около Мемориала на Джеферсън НЕ СЕ позволява дори прегърнати да стоите.
Намеквате за двоен стандарт, когато такъв няма. Би бил ако тези неща, които сравнявате, излизаха от едно и също място, а те не излизат. Официалната позиция на САЩ никога не е била против това да се спазват правилата. Единствено се говори , че 3 години затвор за това нещо намирисват на политическо отмъщение. Онези които ги гледате във видеото най-много да ги глобят, никой няма да отиде в затвора за това. И пак те са тези, които са най-гръмогласни срещу осъждането на рускините, не са тези които правят правилата.

*

Birdie

• 11040
« Отговор #237 -: Септември 14, 2012, 22:27:31 pm »
Заповядайте, Докторе, това е пациента, с който опищях форума, че не ще да яде :)

Няма вид на "гладен"... много добре си изглежда даже, и със здравословна червенина на бузките.
Да е жив и здрав!
Sir Alec Guinness
*

Birdie

• 11040
« Отговор #238 -: Септември 14, 2012, 22:29:13 pm »
Хе хе хе... давайте по една снимка... към всички е.
Да разведрим темата... все пациенти, пък "имагинерни"... .

Цигулчице, най-после Крали Марко на изложба.
Да е жив и здрав!

Късмет... .

Това заведение ми напомня на подобно от филма "Телма и Луиз"... . Има келнерки, разнасящи и непрекъснато допълващи, празните чаши с кафе?
Sir Alec Guinness
*

Birdie

• 11040
« Отговор #239 -: Септември 14, 2012, 22:32:01 pm »
Намеквате за двоен стандарт, когато такъв няма. Би бил ако тези неща, които сравнявате, излизаха от едно и също място, а те не излизат. Официалната позиция на САЩ никога не е била против това да се спазват правилата. Единствено се говори , че 3 години затвор за това нещо намирисват на политическо отмъщение. Онези които ги гледате във видеото най-много да ги глобят, никой няма да отиде в затвора за това. И пак те са тези, които са най-гръмогласни срещу осъждането на рускините, не са тези които правят правилата.
Не става въпрос за това.
На видеото виждате как Америкосите си пазят обществения ред, и как безкомпромисно бият и извиват ръце на място.
Виж- Руснаците тези неща е забранено да правят, защото това било "нарушение" на нечии права. После тълпа Америкосни безмозъчни "интелигенти" ще крещят, как се погазвали "правата на човека" в Русия. Същото апропо, правят и в Бг.

Е, това не го приемам- това са двуличие и двойни стандарти.
Впрочем, не им е работа на Америкосите да дават акъл навсякъде... вреден навик е. Както се видя и наскоро. Жалко за Американския дипломат... какви ужасни картини. Бедният човек.
Sir Alec Guinness