0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Re: Оценка на моториката №3
« Отговор #260 -: Септември 16, 2012, 16:10:34 pm »
Нашите деца неминуемо общуват с животинки, покрай работата на татко им, който в почивните си дни ги води в болницата, за да нагледа пациентите си.

Ще добавя снимката и на палавата и любопитна Тереза, категория: 1-7 години  :D.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #261 -: Септември 16, 2012, 18:05:36 pm »
Още трима признателни и благодарни Ваши пациенти Докторе:)
Готови за градина на думи. Следващата седмица ще стане ясно колко са неподготвени:):):)

От ляво на дясно: Дани, Алекс и Ники.
(Бари липсва, че няма раничка:) )

*
« Отговор #262 -: Септември 16, 2012, 21:03:02 pm »
Ето ни и нас, с огромно признание към д-р Бърди и всички вас момичета. Рядко пиша, всъщност се старая да чета почти всичко /когато ми оставят възможност/ преди да питам и винаги намирам отговорите и вашата подкрепа.
Анна и Мария
*
« Последна редакция: Септември 16, 2012, 22:55:11 pm от Ники »

*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #264 -: Септември 16, 2012, 23:18:39 pm »
Ето и още двама надявам се Нередовни пациенти с хиляди Благодарности към Вас момичета и разбира се към Вас Докторе
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #265 -: Септември 17, 2012, 15:50:15 pm »
Ето я и Ади на Elena B  :D

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #266 -: Септември 17, 2012, 16:50:44 pm »
С благодарност от поредния  щастлив пациент , влюбен в морето и котките :

Докторе , думите са малко , надявам се детските усмивки да казват всичко , което ние  майките ,бихме искали !

*
« Отговор #267 -: Септември 18, 2012, 16:39:21 pm »
Д-р Бърди, благодарим ви!!!

Докторе, ако се държа като маймунче е нормално да ми порасне опашка, нали? :)
*

Birdie

• 11040
  • Sviatoslav Richter (1915-1997) - Just listen!
« Отговор #268 -: Септември 18, 2012, 16:58:54 pm »
хе хе хе хе
"Failure has a thousand explanations. Success doesn't need one."
"I live in my own little world. But everyone there knows me"
Sir Alec Guinness
Mistakes are the secret of my success.
*
« Отговор #269 -: Септември 20, 2012, 13:50:54 pm »
elle,  много ти благодаря за снимката,
доктор Бърди, благодаря, че сте на разположение
на всички останали, благодаря, за подкрепата
*

Birdie

• 11040
  • Sviatoslav Richter (1915-1997) - Just listen!
« Отговор #270 -: Септември 20, 2012, 13:52:11 pm »
Какво стана с кашлицата и другите симптоми?
"Failure has a thousand explanations. Success doesn't need one."
"I live in my own little world. But everyone there knows me"
Sir Alec Guinness
Mistakes are the secret of my success.
« Отговор #271 -: Септември 20, 2012, 14:18:55 pm »
Докторе,аз записах час за детски ендокринолог за голямата дъщеря за вторник и ще пиша след прегледа. Видях в другата тема срока, в който е добре да се изследват децата, и като гледам трябва и малката да я изследваме. Така че в най-скоро време и нея ще трябва да я заведа на лекар. Иначе и двете нямат никакви симптоми, но то гаранция няма, че не са наследили моята "прелест" Хашимото  :(
*
« Отговор #272 -: Септември 20, 2012, 21:13:02 pm »
д-р Бърди, благодаря че ни държите в главата. отшумяха, макар и все още не напълно - тече й носа, но съвсем малко и от време на време може да се закашля, но вече се смее с пълно гърло и щъка нагоре-надолу, което две седмици много ми липсваше, а и яде. пишем я здрава, мисля аз?
« Отговор #273 -: Септември 28, 2012, 10:22:15 am »
Докторе, мина прегледът на дъщеря ми при ендокринолог, но аз като един Тома неверни искам да се консултирам и с Вас. Прегледа я доц. Богдана Василева http://zdraveto.com/zdraveto/?page_id=249, като прегледа беше само мануален, а заключението и е: щитовидна жлеза с нормални размери, меко-еластична консистенция и дребно-зърниста повърхност. Останах малко разочарована, защото не я прегледа с ехограф, въпреки че в кабинета имаше такъв. Пусна и само ТСХ, ТАТ и МАТ, а когато попитах за ФТ3 и ФТ4 ми отговори че нямало нужда. Слава Богу резултатите и са добри: ТСХ - 0,86 (0,4-7), ТАТ - 1,66 (0-8) и МАТ 22,1(0-50), но ме притеснява тази зърниста повърхност (по скоро се чудя дали наистина е възможно да се установи такава само с докосване на врата на детенце за 10 секунди). Ако имате мнение по въпроса ще се радвам да го чуя!
« Отговор #274 -: Септември 28, 2012, 18:06:29 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=UePtoxDhJSw                             Wiz Khalifa - Black And Yellow-Това е оригиналът))))
А това е плагиатствано)))-                           http://www.youtube.com/watch?v=5gzrbRH0oxE
Бегло подобие някакво…И с това се занимава нашият парламент….с това се прави предизборен пиар.За какво става дума?=Ми съдят ги наште рапъри….за текста.А за другата кражба кой да ги осъди?

http://www.focus-news.net/?id=n1699808
Думи нямам!

Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #275 -: Септември 28, 2012, 21:31:27 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=UePtoxDhJSw                             Wiz Khalifa - Black And Yellow-Това е оригиналът))))
А това е плагиатствано)))-                           http://www.youtube.com/watch?v=5gzrbRH0oxE
Бегло подобие някакво…И с това се занимава нашият парламент….с това се прави предизборен пиар.За какво става дума?=Ми съдят ги наште рапъри….за текста.А за другата кражба кой да ги осъди?

http://www.focus-news.net/?id=n1699808
Думи нямам!

За другата кражба могат да ги съдят само засегнатите т.е. онази група, която са копирали.
В 21ви век да се съдят за текст ми се струва много първобитно и тези текстове в закона трбява да се отменят, ако искат да говорят за свобода на словото. да оставят хората да имат мнение, макар и обидно за някого.

« Отговор #276 -: Септември 28, 2012, 23:23:27 pm »
....алтернативата пред всеки българин е свобода или ГЕРБ :D
Това ми хареса много mf_bounce8Съгласна съм,Боби,ама действителността е друга-до 2 години или до 3000лв.

Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #277 -: Септември 29, 2012, 00:03:41 am »
....алтернативата пред всеки българин е свобода или ГЕРБ :D
Това ми хареса много mf_bounce8Съгласна съм,Боби,ама действителността е друга-до 2 години или до 3000лв.
Ми защото в Европа като цяло има консенсус, че е ок обидата да е наказуема. Тук е защитена от закона, понеже се смята, че всеки може да си има мнение и ако е обидно за някого, че мислиш, че е идиот ( примерно) това не би трбявало да ти попречи на теб да си кажеш мнението. дори върховният съд се изказа по въпроа за държавните символи и е напълно легално да гориш знамето или да го поругаваш по какъвто си начин искаш.
 Това е голяма тема. Ако искат свобода на словото, трбябва да са готови и за негативните и страни.  Тук го разбират това, но в Европа по мое виждане свобода на словото няма. Щом може закон да ти казва дали имаш или нямаш право да отричаш историческо събитие като холокоста например. Може да е идиотско, ама оше по- идиотски е този закон. В България пък както се оказа дори показването на среден пръст било забранено. Осъдига циганинския цар за това. Толкова не можаха да намерят за какво да го осъдят, та за среден пръст. За мен това е пълен абсурд и двоен стандарт, щото ако тръгнат така, трябва да арестуват и осъдят 99% от младежите.  В това отношение шапка им свалям на американците за точно този закон.

*
« Отговор #278 -: Септември 29, 2012, 00:31:20 am »
В случая съм много съгласна с мнението на Боби. Или е напълно разрешено, наистина да казваш всичко което мислиш и чувстваш, или не е. Да КАЗВАШ, да пишеш, да пееш, да нарисуваш -  НЕ ДА ГО ВЪРШИШ нали...там е по-различно за мен поне.
В Европа си е наистина - "мижи да те лажем" т.нар. свобода на словото. Няма свобода съпроводена с НО. Можеш да кажеш всичко, ама без това, това и това. Пък подлежи на тълкуване, от тези забранените неща в уж свободното слово, кое и кога е обида, кога не е и това дава възможност на хора с власт, пари и пр. да изнудват и манипулират обществото.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
« Отговор #279 -: Септември 29, 2012, 13:43:33 pm »
Ами засегнатите ще са участници в изборите и това ще им подрони авторитета. Освен това са власт имащи в момента и могат да се възползват  :wink:
кисела някой групи си плащат за да ползват( не знам дали е така в случая)
Пък свобода на словото аз вече съм се отказала да мисля, че ще има.