0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравеите момичета!Имам един проблем...в Понеделник имах час за фоликуметрия и преди да отида отидох до WC и имах розово-кафеникаво зацапване.Като отидох казах на док, но той ми отговори че можело да се дължи на хормонална основа или О., Но след прегледа се установи че няма да има О., понеже фол. са спряли развитието си.А аз за свое успокоение си направих вчера тест за О.-излезна + и днес вместо да спира това течение се усили и даже си е червено....Та вапроса ми е на какво може да се дължи това?И дали е възможно да е имало О. при условие че бях на преглед вчера и ми казаха обратното?А и започвам да се притеснявам да не е нещо лошо...Ако имате някакви предположения или...?Благодаря предварително.
Re: зацапване - на какво може да се дължи?
« Отговор #1 -: Юни 13, 2012, 16:15:34 pm »
Здравеите момичета!Имам един проблем...в Понеделник имах час за фоликуметрия и преди да отида отидох до WC и имах розово-кафеникаво зацапване.Като отидох казах на док, но той ми отговори че можело да се дължи на хормонална основа или О., Но след прегледа се установи че няма да има О., понеже фол. са спряли развитието си.А аз за свое успокоение си направих вчера тест за О.-излезна + и днес вместо да спира това течение се усили и даже си е червено....Та вапроса ми е на какво може да се дължи това?И дали е възможно да е имало О. при условие че бях на преглед вчера и ми казаха обратното?А и започвам да се притеснявам да не е нещо лошо...Ако имате някакви предположения или...?Благодаря предварително.
Миличка имах същото зацапване точно по време на овулация и точно в този месец забременях.Незнам но за мен е от пукането на фоликула.Според мен си имала или ще имаш тези дни овулация.Спокойно си прави :heartbeat: :bed: и каквото стане,не се притеснявай.Не искам да ти давам надежди но при мен и от графиката ми може да видиш че беше точно така и затова отписах месеца защото си мислех че и да е имало нещо е паднало с това розово течение ама на,оказа се че е много упорито това бебче и сега е факт.На мен специално това зацапване продължи с прекъсване до датата на МЦ.Като имаше дни в които си беше направо червено.Успех и дано резултата е същия като моя и при теб.На мен също са ми казвали че спира да расте фоликула но съм имала овулация няколко дни след като са ми го казвали.така че вярата умира последна.
Re: зацапване - на какво може да се дължи?
« Отговор #2 -: Юни 13, 2012, 21:49:09 pm »
Благодаря ти за отговора мила.Честито за  preggo Лека и безпроблемна бременност до края.Да и аз съм така надеждата умира последна аз затова реших да почна с тестове за О но много бледи черти бе ужас!И гледам твоето зацапване по-късно е било,т,е тогава ти е била О ли?Дай Боже крайния резултат да е като твоя.. :youwoman: