0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Днес се роди малкия голям мъж на мама Яна 86 -  Калоян 2.800 кг ,51см !
Да ви е жив и здрав малкия юнак,много да му се радвате и да се слушате !
На теб миличка , бързо възстановяване !  osi_5 :ballons: :ballons: :ballons: :bighug: :party: 

*
Честито юначе! Да ви е жив и здрав, да расте слънчево и лъчезарно дете.

Честито Янче! Да са ни живи и здрави Калояновците. Много да те слуша малкият юнак,много щастие да носи на семейството, а на теб - бързо възстановяване!  :)
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
Честито мамо Яна!
Да ви е жив и здрав малкият Калоян и да ви носи много радост!
Яна,честита ви рожба!
Да ви е жив и здрав Калоян!На теб бързо възстановяване !
*
Янче ,честита ви радост .Да ви е жив и здрав малкия и много да ви радва .
*
Янче честито мила , да ви е жив и здрав малкия Калоян , да расте едно усмихнато и щастливо дете.
Честито! Да ви е живо и здраво момченцето.  :cheerleader: :party:

Янче честито ви съкровище!Да ви е живо и здраво и много много да ви радва  :ballons:
Яни,честито слънчице :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :balk_9: :balk_9:. Много се радвам за теб  да знаеш. Да ви е Жив и здрав малкия Калоянчо :babbycarrage: и да носи много радос на мама и тати. А на теб сладка бързо възстановяване ,че много ребота те чака :balk_103:. Цунки и всичко най-добро  :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Честита сбъдната мечта Яни!
Бъдете много щастливи с бебчо Калоян!!Нека да расте здраво и щастливо детенце обградено с много любов!

Вярвам!!!!
Здравейте момичета, много ви благодаря за милите думи и пожелания. Jolence мерси за темата мила :). Мисля тук да разкажа за раждането - на 04.06 на прегледа се видя, че пъпната връв се е увила около вратлето на бебето и доктора ме изпрати за спешно секцио за 05.06 въпреки желанието ми за естествено раждане. Избрах си спинална упойка, чието поставяне изобщо не болеше, а ефекта настъпи почти моментално. След няколко вливания в 15ч влязох в операционната в съзнание и в 15:24 чух гласчето на малкия Калоян. След като го прегледаха ми го показаха и го оставиха за 5 мин после го взеха. В 16ч. бях готова :) общо взето това е . За нещата след упойката няма да говоря, за да не стресна някой :)
Честит син! Да ти е жив и здрав и много да те радва :) Да порасне здраво и умно дете с много късмет в живота :) А на теб бързо възстановяване - скоро ще си забравила ;)