bonbolini, с такива комбинирани уреди имам няколко познати - "Горение" бяха като марка (може и да са били различни модели). "Лошата новина" е, че до един не бяха доволни от функцията на сушилнята - дрехите излизали полумокри все и много намачкани. Поетапно - всичките си взеха сушилни отделно, едното семейство си я сложи на остъклената тераса на спалнята, защото и те нямат много място, други си я сложиха върху пералнята, с някакви гумени крачета за фиксация. Това преди няколко години обаче, сега може и по-читаво да ги правят тези комбинираните, не знам. Но все пак споделям, че когото аз познавам и е купил такъв уред - доволни не е имало, от функцията сушене конкретно. Иначе пералните си перат, като всяка нормална пералня, няма дерт.
Вероятно на по-квалитетните (и респективно по-скъпи) марки - комбинираните перална + сушилня ще бачкат по-добре. Ама у нас пък - и цената не е гаранция за нищо.
Преди да купиш все пак - огледай още веднъж за възможно място за отделна сушилня. Кондензният тип може да стои буквално навсякъде и върху всичко, само контакт в близост ти трябва.