0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте мили момичета, нека тази тема бъде на късмет за всички
 Ето и малко вирусчета и от мен
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Нека чудото се случи на всяка от нас
Красиfile:///
Re: Ин витро / икси - юни, юли и август 2012
« Отговор #1 -: Юни 02, 2012, 11:08:26 am »
Благодарим за новата темичка, нека вирусчетата, които си пуснала донесат много радост на всички нас, които имат нужда от тях :balk_602:
« Отговор #2 -: Юни 02, 2012, 11:18:12 am »
Здравейте мили момичета, нека тази тема бъде на късмет за всички
 Ето и малко вирусчета и от мен
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Нека чудото се случи на всяка от нас
благодаря за новата темичка минава под прашеца надявам се тези месеци да се увенчаят с тъй дългоочаквания момент.Успех на всички момичета. :pink_dust_1: :green_dust_1: :sucky: stork-boy yahoo_17 ylinfant
*
« Отговор #3 -: Юни 02, 2012, 14:38:45 pm »
Благодаря за новата темичка,а също и за вирусчетата k.s.stoyanova :bighug:,минавам и аз под тях,че в най скоро време ще имам нужда.И дано тази тема да се напълни с много положителни резултати.Успех на всички!

*
« Отговор #4 -: Юни 02, 2012, 20:10:42 pm »
И аз се включвам към темата. Предстои ми трети опит финансиран от фонда и наистина се надявам да е успешен.
Пожелавам на всички успехи и много поводи за честитене!
« Отговор #5 -: Юни 02, 2012, 22:40:19 pm »
Минавам под прашеца също и аз, надявам се да ни е на късмет новата темичка. Започнахме съвсем скоро стимулация и мнооого се моля щастието да ни споходи този път.УСПЕХ на всички и лека бременност на успелите момичета! osi_9
*
« Отговор #6 -: Юни 02, 2012, 23:49:49 pm »
Успех на всички в процедура!

Сигурно съм твърде прагматична и недостатъчно романтична, но за мен, щом правя ин витро, не става въпрос за чудо, а за постижения на медицината.  8)

« Отговор #7 -: Юни 03, 2012, 17:13:03 pm »
Ето ме и мен в новата тема, тук редом с вас. Дано ни е на късмет.  :rainbow:
Аз се надявам следващия цикъл /това ще е в средата на този месец/ докторите да се съгласят да направим ЕТ+ЗЕТ. Нямам търпение.
« Отговор #8 -: Юни 03, 2012, 18:14:49 pm »
Здравейте и от мен в новата тема. Стискам палци на всички за успех в начинанията ни! :D

Моята стимулация приключи резултата е 4 фоликула в дясно и три в ляво, но левия яичник много не го броим защото е над матката и Док каза, че ще трудно да се пунктира. Обаче съм се вкарала в един филм  8O и се чудя като истински профан могат ли да ми се спукат фоликулите преди пункция, която ще бъде във вторник, а днес вечерта слагам овитрел. Знам, че 36 часа след инжекцията се прави пункция обаче притеснението ми е, че ще пътувам в деня на пункцията за клиниката в София и от това, че ще пътувам да не се пукнат предварително :oops:

Ох малко дълго стана, но ще бъда всички благадарна ако споделят своя опит по този въпрос :bighug: :bighug:
« Отговор #9 -: Юни 03, 2012, 18:45:23 pm »
hope1203,не съм специалист, но според мен, ако има изобщо вероятност, то тя е много много малка. Миналата година правих ИКСИ и по същия начин пътувах преди пункцията 300 км до София - нямаше спукани фоликули . При този смятам отново така да пътувам. В целия процес има много "ако", не е в наша полза обаче без причина да се тревожим, че нещо може да се случи всеки момент.
Стискам ти палци, но не се притеснявай предварително за неща, които може никога да не се случат. :bighug:
УСПЕХ миличка :)
« Отговор #10 -: Юни 03, 2012, 19:01:05 pm »
kimbi1 благодаря ти съкровище за бързия отговор. Напълно съм съгласна, но ми е за първи път и ме тресат зверски нерви за всичко от това естествено най - много сдрада съпруга ми миличкия  :D :D

Успех и на теб :bighug:
« Отговор #11 -: Юни 03, 2012, 19:29:09 pm »
hope1203 аз мисля че не би могло едно пътуване да е причина за пукането на фоликулите доколкото знам с овитрел или прегнил се пукат на 40 час затова пункциите са  от 36 до 40 час
Красиfile:///
« Отговор #12 -: Юни 03, 2012, 19:59:55 pm »
Мен ме предупредиха да не правя секс за да не спукам някой фоликул, въпреки, че се подрабира като сметнеш факта, че трябва да има 3-5 дни въздаржание   :)
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*
« Отговор #13 -: Юни 03, 2012, 23:47:01 pm »
hope1203, не мисля, че от пътуването може да се спукат фоликулите. Важното е таймирането да е точно.
На мен този път ми сложиха инжекция в 20 ч., а пункцията ми беше след около 35-36 часа. Предния път може би след около 33-34 часа. Хайде, мисли положително и успех!

*
« Отговор #14 -: Юни 04, 2012, 08:01:55 am »
hope1203 ,не мисли такива неща,каквото има да става ще става,мисли само позитивно и се радвай,че края наближава и скоро ще видиш резултата,който дай Боже ще е  :bfp:
Едно момиче с което бяхме заедно на предишната процедура IVF пътуваше всеки път и сега си е бременна така че късмет от мен  :crossfingers:

*
« Отговор #15 -: Юни 04, 2012, 08:16:55 am »
Хоуп, аз пътувах нон стоп по време на моята процедура, не съм оставала и 1 вечер във Варна (дори непосредствено след трансфера се качихме в колата и отпрашихме за Разград). Спокойно, там ще си бъдат фоликулите като отидеш на пункция. :) Успех ти желая!
« Отговор #16 -: Юни 04, 2012, 09:19:08 am »
Незнам дали мога все още да ръся вълшебен прашец ,но искренно се надявам темата да е късметлийска.Успех и стиснати  палци.
*
« Отговор #17 -: Юни 04, 2012, 12:09:44 pm »

и аз да се запиша   при вас момичета ,  да мина  под прашеца  да ние на късмет и  много положителни тестове .
иначе при мен  процеедурата  ще е по-късно имам предвид август ,септември но ще се чака  . успех  на всички ! :rainbow: :bed:
« Отговор #18 -: Юни 04, 2012, 17:49:24 pm »
Здравейте, аз минах стимулация и пункция през май но имаше усложнения и отложиха трансфера, (при нас е ИКСИ) имаме 7замразени ембриончета и същинската част (ЗЕТ) ще правим края на Юни или началото на Юли зависи от цикъла та затова да се запиша и аз тук да си взема малко прашец  :D , стискам палци да се напълни тук с много положителни тестчета.Успех момичета  :wink:
Смелостта не е това да не изпитваш страх, а това да прецениш, че нещо е по-важно от страха и да го направиш, въпреки него!
*
« Отговор #19 -: Юни 05, 2012, 16:53:43 pm »
Здравейте мили дами! Аз току-що си взех заповедта, но се записвам в темичката да се "напраша" и аз и да ви следя. Смятам да стартирам след отпуските. Късмет на всички в процедури, ще тискам палци  :crossfingers: за повече  :babyflips: