0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #960 -: Септември 03, 2012, 15:02:35 pm »
Миналия вторник имаше в клиниката.Много е трудно да го намериш в аптеките.Аз имам един за всеки случай,че с този Овитреле доста ми олеква джоба.Прегнила го купих от Гърция, но и там не е наличен...Ако не намериш,пиши ми и ще ти го дам.
Винаги има изход!
« Отговор #961 -: Септември 03, 2012, 15:07:11 pm »
А относно ембриончето ми, то спря да се дели и не се стигна до замръзяване. Ще чакам да ми мине лапаро и хистироскопията. Вече пети месец изпускам записания си час, не мога да си хвана МЦ.
Винаги има изход!
*
« Отговор #962 -: Септември 03, 2012, 15:41:19 pm »
А относно ембриончето ми, то спря да се дели и не се стигна до замръзяване. Ще чакам да ми мине лапаро и хистироскопията. Вече пети месец изпускам записания си час, не мога да си хвана МЦ.
desita, говори с лекарите да го таймирате МЦ с дуфастон или по друг начин.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #963 -: Септември 04, 2012, 11:17:49 am »
Здравейте мили момичета,
знаете ли дали клиниката ще работи в събота и неделя/08 и 09 септември/?! Интересува ме по специално лабораторията за кръвни изследвания?!
*
« Отговор #964 -: Септември 04, 2012, 12:59:02 pm »
Здравейте мили момичета,
знаете ли дали клиниката ще работи в събота и неделя/08 и 09 септември/?! Интересува ме по специално лабораторията за кръвни изследвания?!
По принцип работят, дори и по празници, но за твое спокойствие можеш да звъннеш на телефона на регистратурата и да попиташ (има го на първа страница на темата).
« Отговор #965 -: Септември 04, 2012, 13:46:54 pm »
Боги много ти благодаря, звъннах и ми казаха,че работят!
Желая ти хубав септемврийски ден  :)
*
« Отговор #966 -: Септември 04, 2012, 23:05:16 pm »
Здравейте борбени момичета.Тези дни ще бъде моя трансфер на сладоледчета и искам да Ви попитам какво е това лекарство където ще ми слагат предишния ден.Благодаря Ви предварително и много положителни резултати!!! :balk_81:
« Последна редакция: Септември 04, 2012, 23:09:41 pm от mravi »
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #967 -: Септември 05, 2012, 19:36:50 pm »
Момичета, започнах стимулацията днес :) Д-р Стаменов ми назначи новият медикамент (Elonva), който е депо инжекция и действа цели 5 дни. Много се зарадвах, че сега пет дена няма да имам други боцкания и изчезвам да почивам по празниците. На 10-и съм на преглед и ще видим как съм реагирала на новата стимулация.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #968 -: Септември 05, 2012, 20:49:47 pm »
Ива много се радвам за теб. Дано този път всичко да е наред и да успеете. Ще ти стискам много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Хайде сега се наслаждавай на заслужена почивка  :balk_177:

« Отговор #969 -: Септември 05, 2012, 22:05:28 pm »
Здравейте борбени момичета.Тези дни ще бъде моя трансфер на сладоледчета и искам да Ви попитам какво е това лекарство където ще ми слагат предишния ден.Благодаря Ви предварително и много положителни резултати!!! :balk_81:
Здравей, и на мен слагаха лекарство преди ЗЕТ, аз съм 10 ден от трансфера, лекарката ми обясни, че помагало за имплантирането на ембриона.Не е болезнено и става много бързо, трябва да си с пълен мехур.Пожелавам ти успех!

Ива, късмет с процедурата, всичко да е наред до край!
Смелостта не е това да не изпитваш страх, а това да прецениш, че нещо е по-важно от страха и да го направиш, въпреки него!
*
« Отговор #970 -: Септември 05, 2012, 22:30:43 pm »
Mims_82 много ти благодаря за отговора и съвета за пълния мехур.Дано се похвалиш с едно тройно ЧХГ. Успех на всички!!! :balk_100: :balk_103:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #971 -: Септември 05, 2012, 23:39:13 pm »
epetrova, Mims_82 , благодаря ви  :bighug:
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #972 -: Септември 06, 2012, 15:00:05 pm »
Iva17,дано това е успешният ти опит вече,стискам ти палци:)Аз днес минах прегледа,видяхме едно плодно сакче,отново съм на преглед на 17.09 да чуем сърдечна дейност.Освен Фраксипарина ми изписаха и Неупоген през 2 дни,пуснах и контрола на НК клетки.Ще пиша утре какъв е резултата от нея.
*
« Отговор #973 -: Септември 06, 2012, 17:12:12 pm »
Хубави новини, emilia_k!
Дано и утре да се похвалиш с добри резултати.
Успех!

« Отговор #974 -: Септември 07, 2012, 10:12:24 am »
Момичета,не мога да не се похваля,моите НК клетки са 7 процента,няма да правя вливания,а само контрола в 10-11 седмица.Много съм щастлива,успех на всички:)
« Последна редакция: Септември 07, 2012, 10:32:53 am от emilia_k »
*
« Отговор #975 -: Септември 07, 2012, 11:04:13 am »
Еми,честито и от мен.Лека бременност ти желая и финала-един ревльо като този  :bori_001:  :)А нещо за NK клетките пила ли си?.Момичета,имам един въпрос:Преди 1 месец,след неуспешния опит, д-р Стаменов ми пусна хламидия ,уреаплазма и микоплазма(след дъжд-качулка,нали?!!! :BangHead: )и никой още не ми се е обаждал да ми каже какви са резултатите.Какво да направя,на кой да се обадя?Не искам да притеснявам доктора ,знам колко е зает!Ако отида направо в клиниката дали изобщо ще се добера до някой от докторите?!
« Последна редакция: Септември 07, 2012, 11:06:13 am от sole »
« Отговор #976 -: Септември 07, 2012, 15:14:26 pm »
Соле, определено сама трябва да си потърсиш резултатите- незнам да има практика да ти се обаждат от клиниката за резултатите. Отиваш на 4-ти етаж при секретарките и искаш да ти принтират резултата. Не е необходима да се виждаш с доктора!
« Отговор #977 -: Септември 07, 2012, 17:49:37 pm »
Момичета, започнах стимулацията днес :) Д-р Стаменов ми назначи новият медикамент (Elonva), който е депо инжекция и действа цели 5 дни. Много се зарадвах, че сега пет дена няма да имам други боцкания и изчезвам да почивам по празниците. На 10-и съм на преглед и ще видим как съм реагирала на новата стимулация.

Браво Иве, успешен старт! Да си пожелаем да ни е за последно.
Емика - чудесни новини. Сега спокойно може да се наслаждаваш на бременноста си.
*
« Отговор #978 -: Септември 07, 2012, 20:07:16 pm »
Еми,честито и от мен.Лека бременност ти желая и финала-един ревльо като този  :bori_001:  :)А нещо за NK клетките пила ли си?.Момичета,имам един въпрос:Преди 1 месец,след неуспешния опит, д-р Стаменов ми пусна хламидия ,уреаплазма и микоплазма(след дъжд-качулка,нали?!!! :BangHead: )и никой още не ми се е обаждал да ми каже какви са резултатите.Какво да направя,на кой да се обадя?Не искам да притеснявам доктора ,знам колко е зает!Ако отида направо в клиниката дали изобщо ще се добера до някой от докторите?!
Може и по телефона да се обадиш на секретарките. Ще намерят изследванията, ще ги покажат на лекар и ще ти кажат.
« Отговор #979 -: Септември 08, 2012, 20:07:33 pm »
Момичета някоя от вас, която посещава клиниката има ли възможност да ми запише час за 15 септември?