момичета, предстои ми биопсия другата седмица след неуспешно ин витро и никъде не намирам отговор или коментари на следния въпрос: трябва ли да се пазим от забременяване месеца с биопсията /не че шансовете са големи,де/? ако случайно забременея естествено тези дни преди самата биопсия, дали ще се получи нещо като аборт /в много ранна фаза без никой дори да разбере/?
Любадим, за какво си се закахарила само...на мен също ми е минавало това през ума веднъж за една биопсия защото имах доказана овулация и сексуален акт, след това правих биопсия естествено и си го мислех ами ако съм бременна...
))Разбира се това е изключително малко вероятно!:-)))Така, че споко, то и да стане едва ли ще се случи нещо лошо на ембриончето, то дори може да е в тръбата още, нали на 5 ден се прави биопсията след доказана оволация поне при мен беше така!Ама наистина ме разсмя, ние от инвитро не забременяваме, а сме закахарили за такива работи!
Успех и късмет не се притеснявай, дишай спокойно и да пиеш аулин преди биопсията!