0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #940 -: Август 30, 2012, 13:52:19 pm »
Момичета ,някой знае ли дали по време на опит правят спермограма на хартиен носител или не. Трябва ми скорошна спермограма та се чудя дали нямаме такава от опита .
Или ако някой знае номера на който мога да се свържа с лабораторията където се правят спермограмите (мисля че се води тъкънна банка ),но не съм сигурна.
*
« Отговор #941 -: Август 30, 2012, 13:57:18 pm »
правят спермограма, може да си я вземеш по всяко време.
« Отговор #942 -: Август 30, 2012, 13:59:54 pm »
Да, можеш да си я вземеш спремограмата. Казваш името и ЕГН на мъжа - изваждат всчики правени му в клиниката и могат да ти принтират от датата, от която поискаш. Вземала съм така  - за Фонда, за консултаия с уролог. Слагат им печат на регистратура, ако ти е нужно.
« Отговор #943 -: Август 30, 2012, 14:11:33 pm »
Много ви благодаря ,но на кой номер трябва да се обадя за да помоля да ми я пратят?
« Отговор #944 -: Август 30, 2012, 16:15:14 pm »
Опиатай на секретарките от 4-ти етаж /не са записване на часове/. те могат или да предедат на биолозите от "тъканна банка" или да ти аддата телефон, на който да се свържеш с тях. Мисля, че с изпращатнето няма кой друг да се ангажира освен секретарките. Звънни им. Обикновено са отзивчиви и намират решение на проблемите. Успех!
« Отговор #945 -: Август 30, 2012, 17:51:50 pm »
Момичета знаете ли от кога всички ще са в клиниката,че тук има една госпожица за представяне :bori_022:
« Отговор #946 -: Август 30, 2012, 19:00:02 pm »
Моми4ета да ви се похваля,днес на 7 ден от стимулация имам едно малко фоликул4е 5 мм.Дано да порасне,много съм притеснена.
« Отговор #947 -: Август 30, 2012, 19:33:30 pm »
Момичета знаете ли от кога всички ще са в клиниката,че тук има една госпожица за представяне :bori_022:
Виж на сайта на клиниката графика за отпуските на докторите.Мисля,че и септември някои от тях щяха да почиват.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #948 -: Август 30, 2012, 19:53:03 pm »
tan4i4 ,след 12 септември всички лекари ще са на линия. Д-р Стаменов се връща на 5.09, а д-р Шефкетова няма да я има от 6.09 до 12.09.

renigu , стискам палци фоликулчето ти да се окаже борец  :goodluck:
« Последна редакция: Август 30, 2012, 19:54:58 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #949 -: Август 30, 2012, 21:40:16 pm »
Валерия, ето тел на тъканната 965 57 56
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
« Отговор #950 -: Август 30, 2012, 22:40:26 pm »
Леле Съкровище  ,голямо си съкровище  :D много ти благодаря  :balk_81:

« Отговор #951 -: Август 30, 2012, 22:53:49 pm »
Леле Съкровище  ,голямо си съкровище  :D много ти благодаря  :balk_81:

Uspeh :)
Айнщайн
« Отговор #952 -: Август 31, 2012, 11:18:11 am »
момичета, предстои ми биопсия другата седмица след неуспешно ин витро и никъде не намирам отговор или коментари на следния въпрос: трябва ли да се пазим от забременяване месеца с биопсията /не че шансовете са големи,де/? ако случайно забременея естествено тези дни преди самата биопсия, дали ще се получи нещо като аборт /в много ранна фаза без никой дори да разбере/?
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #953 -: Август 31, 2012, 11:51:23 am »
момичета, предстои ми биопсия другата седмица след неуспешно ин витро и никъде не намирам отговор или коментари на следния въпрос: трябва ли да се пазим от забременяване месеца с биопсията /не че шансовете са големи,де/? ако случайно забременея естествено тези дни преди самата биопсия, дали ще се получи нещо като аборт /в много ранна фаза без никой дори да разбере/?
Любадим, за какво си се закахарила само...на мен също ми е минавало това през ума веднъж за една биопсия защото имах доказана овулация и сексуален акт, след това правих биопсия естествено и си го мислех ами ако съм бременна...:-)))Разбира се това е изключително малко вероятно!:-)))Така, че споко, то и да стане едва ли ще се случи нещо лошо на ембриончето, то дори може да е в тръбата още, нали на 5 ден се прави биопсията след доказана оволация поне при мен беше така!Ама наистина ме разсмя, ние от инвитро не забременяваме, а сме закахарили за такива работи! :D
Успех и късмет не се притеснявай, дишай спокойно и да пиеш аулин преди биопсията!
« Отговор #954 -: Август 31, 2012, 16:04:07 pm »
Ох ами аз някак още не съм загубила надежда че може да стане и естествено /след 3 инсеминации и едно ин витро.../С една странна ендометриоза съм, дето вече се чудя дали не съм я сънувала /добре че имам документ/. Нито имам сраствания, нито кисти, нито болки, овулация по часовник, сермограма добра, хормони -ок, имунология-ок, само генетични не съм правил и не става и не става... Все едно съм омагьосана /тя една леля отдавна ми каза че в рода имаме черна магия и ме кара да ям тестиси от видра :)/
« Отговор #955 -: Август 31, 2012, 21:58:21 pm »
Привет на всички борбени момичета! :bighug: До сега само ви четях, но ето че и аз се присъединявам към вас.Накратко моята история е:запушени и двете тръби/хидросалпингит/Започнах на ЕЦ-2 пъти фоликулите се бяха спукали, след това 3 пункциии - с некачествена яйцеклетка,последва лека стимулация с 3 фоликула и от вчера от 4-та пункция имам една качествена Я. Сутринта ми се обадиха, че се е оплодила ....и сега търпеливо и с голяма надежда чакам утре сутринта да ми се обадят дали е започнала да се дели.
Стискам палци на всички вас.Успех мили момичета preggo
Винаги има изход!
« Отговор #956 -: Август 31, 2012, 22:53:05 pm »
Десита,дано утре дойдат благи вести за теб! :)
Айнщайн
« Отговор #957 -: Септември 01, 2012, 13:55:35 pm »
Десита,дано утре дойдат благи вести за теб! :)
Новините са хубави, казаха, че ембриончето е добре....и така дай боже да е до утре сутринта.
Винаги има изход!
« Отговор #958 -: Септември 01, 2012, 13:59:19 pm »
браво, Десита! Е това са прекрасни новини :) :) : )
Айнщайн
« Отговор #959 -: Септември 03, 2012, 14:44:27 pm »
Момичета, все още ли няма Прегнил, знаете ли къде мога да намеря?