0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #880 -: Август 20, 2012, 15:54:57 pm »
Момичета, вие ми давате сили,вие разбирате мъката ,с която всяка една от нас извървява пътя.
Боги, искрено стискам палци всичко с теб и бебетата да е наред.
Вече нямам търпение да стане септември и да се срещна с доктор Стаменов и дай Боже скоро след това да започна от начало.
*
« Отговор #881 -: Август 20, 2012, 22:36:39 pm »
Здравейте момичета, аз отново се нареждам при вас, след като почти сбъднатата ми мечта приключи в шести месец и половина от бременността.Дано и този път имам щастието да видя двете чертички,но сега първо трябва да се възстановя и организирам.

Много тъжно ми стана да прочета това!Кураж и много сили миличка :bighug:
« Отговор #882 -: Август 21, 2012, 10:21:53 am »
Здравейте, момичета! Още на първата сутрин след трансфер имам кафяво течение, а може да се каже , че не е спирало след последната пункция(на естествен цикъл съм) :balk_146:
Лекарите казаха , че е от прободните рани на шийката , а не от матката и затова направихме трансфер без всякакви притиснения. Но аз съм си силно притиснена, все пак ми е 5 опит?! Какво мислите?!
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #883 -: Август 21, 2012, 12:12:18 pm »
mimata_79 , много мъчно ми стана :( Вярвам, че силата и позитивизма ти не може да не бъдат възнаградени и следващия път всичко ще е наред и ще завърши с щастлив финал :bighug:
« Последна редакция: Август 21, 2012, 12:57:37 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #884 -: Август 21, 2012, 13:50:24 pm »
Здравейте момичета, аз отново се нареждам при вас, след като почти сбъднатата ми мечта приключи в шести месец и половина от бременността.Дано и този път имам щастието да видя двете чертички,но сега първо трябва да се възстановя и организирам.

Съжалявам :( Надявам се болката ти да намалее с времето :( Аз почти загубих моите бебета...
Желая ти от все сърце при следващият опит да гушнеш своята/своите рожба/и живи и здрави!
« Отговор #885 -: Август 21, 2012, 15:52:28 pm »
Момичета, вие ми давате сили,вие разбирате мъката ,с която всяка една от нас извървява пътя.
Боги, искрено стискам палци всичко с теб и бебетата да е наред.
Вече нямам търпение да стане септември и да се срещна с доктор Стаменов и дай Боже скоро след това да започна от начало.
Бързо възстановяване , mimata_79 :bighug: Погрижи се за себе си и всичко ще се подреди! Любовта ще ни спаси! На всички късмет и кураж !
« Отговор #886 -: Август 23, 2012, 06:43:56 am »
Момичета,сега препишках един тест на 9 ден след трансфреа и има втора бледа черта.Отивам днес да пускам кръвен:)
*
« Отговор #887 -: Август 23, 2012, 07:29:44 am »
Здравейте, момичета! Още на първата сутрин след трансфер имам кафяво течение, а може да се каже , че не е спирало след последната пункция(на естествен цикъл съм) :balk_146:
Лекарите казаха , че е от прободните рани на шийката , а не от матката и затова направихме трансфер без всякакви притиснения. Но аз съм си силно притиснена, все пак ми е 5 опит?! Какво мислите?!
Ей това червеното няма как да са ти го казали лекарите! При пункция не се боде нито шийката ,нито матката!
 Зацапването сигурно е остатъчно от пункцията и щом сте направили трансфер значи няма проблем! Стискам палци и да се похвалиш с положителен тест!
« Отговор #888 -: Август 23, 2012, 07:59:19 am »
Благодаря, vvi!
Аз продължавам с медикаментите и спазвам режима въпреки , че всяка сутрин имам леко пепеливо- кафяво зацапване! Диагнозата ми е  ендометриоза и в лутеална фаза имах такова зацапване. По-горе може би не съм цитирала правилно, но " от прободните рани на пункцията"-това ми беше казано.
« Отговор #889 -: Август 23, 2012, 09:27:12 am »
Момичета,сега препишках един тест на 9 ден след трансфреа и има втора бледа черта.Отивам днес да пускам кръвен:)
Не е ли твърде рано на 9 ден, кръвен тест се прави  на 15 дни от датата на трансфера?!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #890 -: Август 23, 2012, 10:36:39 am »
Отивай.Една моя позната на 8 ден препишка.Днес има 5г. син :))))

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #891 -: Август 23, 2012, 11:21:50 am »
Излезе резултата от кръвния ЧХГ-110:)Не мисля ,че е много рано  за тест все пак са върнати на 5 ден.
*
« Отговор #892 -: Август 23, 2012, 11:25:58 am »
Браво Емилия, страхотен резултат.Тихичко честито :)

« Отговор #893 -: Август 23, 2012, 11:42:28 am »

Еми,бравоо радвам  се за теб. Желая ти успех до финала.

ПП: На мен също на 9ти ден уринен тест ми показа две чертички, така че не е рано.
« Отговор #894 -: Август 23, 2012, 11:49:49 am »

Излезе резултата от кръвния ЧХГ-110:)Не мисля ,че е много рано  за тест все пак са върнати на 5 ден.
Браво!!! ето кой е с леката ръка този месец :)
лека и успешна до термин :)
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #895 -: Август 23, 2012, 12:00:46 pm »
Емилия, толкова много се радвам :) Този път всичко ще е наред, ще видиш. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и успешен финал с най-сладкия бебок :)
« Последна редакция: Август 23, 2012, 12:43:41 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #896 -: Август 23, 2012, 12:08:52 pm »
Дано Иве,благодаря Ви момичета,нека всяка една от вас изпита това чувство,хем ме е страх,хем се радвам ама тихичко:)
« Отговор #897 -: Август 23, 2012, 12:45:06 pm »
Честито,Емилия.Не е рано за кръвен тест.Аз моя го пуснах на 10-ти ден,а трансфера ми беше на 3-ти ден.Лека и безпроблемна бременност до термин!!
« Отговор #898 -: Август 23, 2012, 17:06:07 pm »
Емилия честито, лека и безпроблемна бременност, на финал най-сладкото бебче  :D

На мен днес ми потвърдиха, че на 26.08 от 12:00 часа ще имам замразен трансфер, много се вълнувам това ми е първи трансфер  :D
Успех на всички  :goodluck:
Смелостта не е това да не изпитваш страх, а това да прецениш, че нещо е по-важно от страха и да го направиш, въпреки него!
*
« Отговор #899 -: Август 23, 2012, 18:57:29 pm »

Бравооооо!Много се радвам за теб,Еми!Сега спокойствие и се пази следващите 9 месеца!
Чакаме те след прегледа да ни поръсиш с бременен прашец,че я гледай колко народ сме се наредили на опашката!

мимс_82,успешен трансфер!