0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #860 -: Август 17, 2012, 23:16:25 pm »
момичета,в клиниката ни разполагат ли с прегнил или трябва да се снабдяваме от някъде?

Преди два дена нямаше, само Овитрел, аз имам един, който мога да ти подаря, зависи за кога ти трябва, изтича му срока септември.
По слънчевата страна на улицата
« Отговор #861 -: Август 17, 2012, 23:23:25 pm »
Момичета отдавна не съм писала, но ето ме на линия. На кратко започнах стимулация по дълъг протокол, на 12 ден от стимулацията ми бе пункцията, извадиха 17 яйцеклетки, 14 се оплодиха. На пети ден ми върнаха два на стадий бластоцит. Сега си почивам в къщи и чакам 28 август за кръвен тест. Успех на всички!
« Отговор #862 -: Август 18, 2012, 07:26:12 am »
момичета,в клиниката ни разполагат ли с прегнил или трябва да се снабдяваме от някъде?

Преди два дена нямаше, само Овитрел, аз имам един, който мога да ти подаря, зависи за кога ти трябва, изтича му срока септември.
Faith,ако всичко е наред,ще ми трябва за утре.
Ще ти пиша на лични утре,ако е необходимо.
Благодаря ти!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
*
« Отговор #863 -: Август 18, 2012, 07:55:43 am »

Благодаря ти!

Аз затова питах за кога, че в момента не съм в София, на 23 ще съм. Съжалвявам.
По слънчевата страна на улицата
« Отговор #864 -: Август 18, 2012, 17:11:01 pm »
Момичета преди малко ми излязоха резултатите от контролата на НК клетките и естествено са завишени 22%. Препоръчват ми 10g Octagam, някой знае ли каква е цената. Предварително Ви благодаря.
« Отговор #865 -: Август 18, 2012, 17:33:20 pm »
Faith, дано имат...иначе др Шефкетова щеше да ме предупреди вчера да си търся...
Ще видим утре-аз нали съм отскоро там :) и ми е първи опит инвитро

Благодаря ти!

Аз затова питах за кога, че в момента не съм в София, на 23 ще съм. Съжалвявам.
Айнщайн
« Отговор #866 -: Август 18, 2012, 17:35:59 pm »
Faith, дани имат!
Предполагам,че щяха вчера да ме предупредят да си търся.
Благодаря ти все пак :)
Айнщайн
« Отговор #867 -: Август 19, 2012, 16:33:40 pm »
Момичета, знам че темата с генетичните е коментирана вече, но сега и ние с мъжа ми трябва да ги направим. Бях чела, че някъде в Сф ги правят безплатно. Моля ви, ако имате информация по въпроса, кога и къде можем да се изследваме, помагайте!
« Отговор #868 -: Август 19, 2012, 16:37:52 pm »
Кимби,в Майчин дом в лабораторията по генетика ги правят-точно в тази тема момичетата са писали :)
Айнщайн
« Отговор #869 -: Август 19, 2012, 16:39:31 pm »
дами,да предупредя тези от вас,на които им предстои процедура-в клиниката има само овитрел за 75 кинта :(
Айнщайн
« Отговор #870 -: Август 19, 2012, 18:16:12 pm »
Кимби, имай предвид,че лаб. по генетика в Майчин дом почива август, а часовете за септември са почти всички заети, така че по-добре се обади предварително.
« Отговор #871 -: Август 19, 2012, 21:33:51 pm »
Благодаря, още утре ще се обадя!
« Отговор #872 -: Август 19, 2012, 21:43:49 pm »
дами, в деня преди пункцията има ли някакви ограничения?
Трябва ли да се 'прочистваш' и до колко часа предния ден можеш да поемаш течности и храна?
Айнщайн
*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тем&
« Отговор #873 -: Август 19, 2012, 23:25:33 pm »
дами, в деня преди пункцията има ли някакви ограничения?
Трябва ли да се 'прочистваш' и до колко часа предния ден можеш да поемаш течности и храна?
[/quote

Приемаш по-лека храна,вода можеш да пиеш и до по-късно. С храната се ограничи до 18-19 часа.Няма нужда от някакво по-особено “прочистване“.
Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ...
« Отговор #874 -: Август 20, 2012, 06:31:19 am »
благодаря ти,Бочка :)
Айнщайн
« Отговор #875 -: Август 20, 2012, 10:34:51 am »
Здравейте момичета, аз отново се нареждам при вас, след като почти сбъднатата ми мечта приключи в шести месец и половина от бременността.Дано и този път имам щастието да видя двете чертички,но сега първо трябва да се възстановя и организирам.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #876 -: Август 20, 2012, 11:26:16 am »
Здравейте момичета, аз отново се нареждам при вас, след като почти сбъднатата ми мечта приключи в шести месец и половина от бременността.Дано и този път имам щастието да видя двете чертички,но сега първо трябва да се възстановя и организирам.
Мимата съжалявам, нямам думи прочетох това което си написала и в темата на бремените мами, ужасно е просто!Дано никой не му се случи такова нещо това е просто...да стигнеш толкова напред в бремеността и всичко да свърши!Жалко, че не са успели да спасят децата напоследък чувам, че успяват да спасят доста минички бебета дори четох наскоро за едно което се е родила 500 гр.! :bighug:
« Отговор #877 -: Август 20, 2012, 11:57:26 am »
Благодаря за съпричастността, дано на никой да не се налага да изживее подобно нещо- да видиш детето си и да знаеш ,че няма да е живо още дълго.Много боли, но това ме стимулира колкото се може по-бързо да започна всичко от начало и този път да стигна до край - вече съм си записала час за консултация и ще подам документи за ФАР.
*
« Отговор #878 -: Август 20, 2012, 12:14:32 pm »
Мимата, възхищавам се на силата и смелостта, която имаш. Аз самата току-що влезнах в 22 г.с. и просто нямам думи, с които да опиша аз как се чувствам, а за теб направо не знам. Прегръщам те! Бъди все така силна!
« Отговор #879 -: Август 20, 2012, 12:18:48 pm »
Мимата, много съжалявам за ужаса който си преживяла, ти си силен и борбен човек, пожелавам ти бързо възстановяване и следващият път всичко да е наред с хубав финал  :bighug:

Смелостта не е това да не изпитваш страх, а това да прецениш, че нещо е по-важно от страха и да го направиш, въпреки него!