0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #840 -: Август 16, 2012, 14:08:05 pm »
Дидомира,утре съм в клиниката.Ако не ти е късно,ще питам.
« Отговор #841 -: Август 16, 2012, 14:24:21 pm »
Дидомира,утре съм в клиниката.Ако не ти е късно,ще питам.

ок .благодаря , не ми е късно.
*
« Отговор #842 -: Август 16, 2012, 19:11:55 pm »
Момичета , бихте ли ми казали дали д-р Стаменов ще е в клиниката в събота !
Благодаря предварително !
Аз имам записан час за Събота при д-р Стаменов и затова сигурно ще е там.
« Отговор #843 -: Август 16, 2012, 20:22:47 pm »
Момичета , бихте ли ми казали дали д-р Стаменов ще е в клиниката в събота !
Благодаря предварително !
Аз имам записан час за Събота при д-р Стаменов и затова сигурно ще е там.

Благодаря !
« Отговор #844 -: Август 16, 2012, 21:43:46 pm »
Здравейте,
днес получих одобрение от екипа на д-р Стаменов да си променя заповедта и да продължа при тях  :cheerleader:. Записвам се за темата и пожелавам успех на всички :goodluck: :bighug:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #845 -: Август 16, 2012, 21:44:08 pm »
Момичета, преди малко се прибрах от преглед. Д-р Стаменов ме зарадва, че в неделя ще ми бият блокираща инжекция и на 4 септември като се върне от отпуска започва моят 7-и опит :) каза, че има нова стратегия и твърдо решен да се справи с моя случай.  Дано, стискайте ми палци. Предишният път искаше да направим нова биопсия, но сега за мое щастие прецени, че няма нужда. Каза също, че няма смисъл и от СДИ тест на мъжа ми, който аз много исках да направим, но се доверявам на преценката му. Важното е, че отново съм на старта с нова надежда :)
« Последна редакция: Август 16, 2012, 22:20:17 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #846 -: Август 16, 2012, 22:12:33 pm »
Успех Иве,дано скоро те прехвърлим в темата на бременните,че си ветеранка със 7 опита.Този път ще успееш,нали 7 е свещено число:)Стискам палци!Аз си лежа вече втори ден след трансфер,но тази вечер получавам болки,като преди цикъл много странно, не е ли рано?
« Отговор #847 -: Август 16, 2012, 22:23:09 pm »
Момичета, преди малко се прибрах от преглед. Д-р Стаменов ме зарадва, че в неделя ще ми бият блокираща инжекция и на 4 септември като се върне от отпуска започва моят 7-и опит :) каза, че има нова стратегия и твърдо решен да се справи с моя случай.  Дано, стискайте ми палци. Предишният път ми искаше да направим нова биопсия, но сега за мое щастие прецени, че няма нужда. Каза също, че няма смисъл и от СДИ тест на мъжа ми, който аз много исках да направим, но се доверявам на преценката му. Важното е, че отново съм на старта с нова надежда :)
Eee, Иве супер! Добре дошла обратно на старта. Пак ще вървим заедно и ще се засичаме - при последният ни опит имахме 3 дена разлика на къс протокол. И аз започвам с блокираща в сряда и на 7ми стимулации. Дано този опит да бъде последен и успешен за двете ни :)

Да се оплача. Направих пункция във вторкин след лека стимулация с аримидекс и трите фоликула бяха празни. Този път много се разстроих и хубаво поплаках. Уж мъжки се отнасям към всички неуспешни процедури но май много ми доийде. Много натоварващи се оказаха за мен тези естествени цикли :( Моля се дългият протокол да е успешната стратегия при нас.
« Отговор #848 -: Август 16, 2012, 23:05:30 pm »
Съни, дано дългият протокол бъде плодотворен и да компенсира предишния неуспех! :)

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
« Отговор #849 -: Август 16, 2012, 23:07:30 pm »
Момичета, преди малко се прибрах от преглед. Д-р Стаменов ме зарадва, че в неделя ще ми бият блокираща инжекция и на 4 септември като се върне от отпуска започва моят 7-и опит :) каза, че има нова стратегия и твърдо решен да се справи с моя случай.  Дано, стискайте ми палци. Предишният път искаше да направим нова биопсия, но сега за мое щастие прецени, че няма нужда. Каза също, че няма смисъл и от СДИ тест на мъжа ми, който аз много исках да направим, но се доверявам на преценката му. Важното е, че отново съм на старта с нова надежда :)
дай Боже,Иве!
Хайде дано повлечеш крак и поръсиш скоро от вълшебниа прах :)
Айнщайн
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #850 -: Август 16, 2012, 23:13:07 pm »
Благодаря, момичета :) Дано наистина това е моят опит.
Sunny, радвам  се, че пак ще сме заедно. Стискам палци и за двете ни :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #851 -: Август 16, 2012, 23:31:11 pm »
Момичета, много благодаря за подкрепата, аз в момента съм в депресия, но ще вървим напред, няма да се даваме.  :bighug:

Имам въпрос, знаете ли дали фонда приема документи или са в отпуск, че една приятелка иска да подава утре?
*
« Отговор #852 -: Август 16, 2012, 23:34:34 pm »
Да се оплача. Направих пункция във вторкин след лека стимулация с аримидекс и трите фоликула бяха празни. Този път много се разстроих и хубаво поплаках. Уж мъжки се отнасям към всички неуспешни процедури но май много ми доийде. Много натоварващи се оказаха за мен тези естествени цикли :( Моля се дългият протокол да е успешната стратегия при нас.
Аз пък в същата ситуация с 3 броя даже не стигнах до пункция, поради настъпила овулация :? Ужасно ми стана тежко, все едно не съм минала и през много, много по-тежки неща ... Тези ЕЦ са много гот физически, стига обаче да имаш психическа сила да издържиш философски подобни ситуации...
Но успех, Съни оттук напред!! Иве, и на теб ти желая от все сърце да успееш точно с този опит, заслужаш го!!!
По слънчевата страна на улицата
« Отговор #853 -: Август 17, 2012, 00:01:08 am »
Аз пък в същата ситуация с 3 броя даже не стигнах до пункция, поради настъпила овулация :? Ужасно ми стана тежко, все едно не съм минала и през много, много по-тежки неща ... Тези ЕЦ са много гот физически, стига обаче да имаш психическа сила да издържиш философски подобни ситуации...
Но успех, Съни оттук напред!! Иве, и на теб ти желая от все сърце да успееш точно с този опит, заслужаш го!!!
Много благодаря момичета! Дано този път да се получи!Успех на всички :)
Faith, тежко е, но ще успеем!!! Аз съм имала няколко пъти празни, няколко пъти спукани със стимулация обаче имам и една снежинка и то когато бях сигурна че пак няма да имаме нищо! Чудеса стават, и трябва да вярваме :)
« Отговор #854 -: Август 17, 2012, 00:44:19 am »
тази вечер получавам болки,като преди цикъл много странно, не е ли рано?

Аз имах болки до 3-тия месец, но бях с хиперстимулация (OHSS) и от там беше проблемът.

Не се вглеждай в детайлите. Почивай си, наслаждавай се  на хубавото време. На мен много ми помагаше да приказвам на корема си. Галех го и говорех на ембриончетата, макар и да знаех, че не ме чуват, но ми действаше успокояващо и ме правеше щастлива да знам, че в мен има живот. Вярата помага :) Успех!
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #855 -: Август 17, 2012, 08:26:36 am »
Ива и от мен имаш силно стиснати палци, надявам се това да е твоят опит!Успех и късмет! :bfp: :babyflips: :goodluck: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #856 -: Август 17, 2012, 16:26:34 pm »
Ива, Съни успех момичета. Стискам палци за красив  :bfp: и щаслив финал  :bori_012: :bori_002:.

Аз ще почвам с нови сили другия месец. Този път наистина вярвам,че ще успеем и ние. Успех на всички  :bighug:

« Отговор #857 -: Август 17, 2012, 21:53:32 pm »
Момичета, много благодаря за подкрепата, аз в момента съм в депресия, но ще вървим напред, няма да се даваме.  :bighug:

Имам въпрос, знаете ли дали фонда приема документи или са в отпуск, че една приятелка иска да подава утре?
Здравей,
аз днес бях там и приемаха нови документи и раздаваха заповеди.  Не видях данни за планувана отпуска от тях
« Отговор #858 -: Август 17, 2012, 21:58:42 pm »
Дойде време и аз да се завърна след кратка почивка и след поредица от неуспехи. Във вторник имам час за консултация с д-р Стаменов. Дано открие правилната стратегия и за мен.
Ива, стискам ти палци и се надявам това да е твоя последен и успешен опит.
« Отговор #859 -: Август 17, 2012, 23:11:17 pm »
момичета,в клиниката ни разполагат ли с прегнил или трябва да се снабдяваме от някъде?
Айнщайн