0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #820 -: Август 14, 2012, 16:48:56 pm »
Момичета, какво знаете за донорските програми на клиниката?

При мен кръвният тест днес беше отрицателен и смятам, че с оглед на напредналата ми младост това е единствената възможност. Докторът също го потвърди.

Предварително благодаря на тези, които ми пишат.
Аз знам от 4 жени правели опит там следното:Едната има близнаци,другата бе бременна до 9г.с.,третата е бременна в 7 месец и 4 бе с (-) тест

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #821 -: Август 14, 2012, 18:33:34 pm »
Сега се прибирам,прибрах си 3 ембриончета.Сега започва голямото чакане,че и този път имам и инжекции Клексан:(,от Достинекса нямало да се отърва до положителен тест.А това,което повече ме озадачи,че д-р Стаменов докато ми прави трансфера ми каза да се моля,едно да е бебчето,че ме очаквала редукция с моята шийка на матката било невъзможно да износя близнаци:(
« Отговор #822 -: Август 14, 2012, 19:28:29 pm »
emilia_k, за съжаление редукцията е рискова процедура и ако наистина имаш проблем, каквото е най-добре, нека това да стане. На мен също ми каза, че имам риск да не износя близнаци, аз съм със седловидна матка и ги износих, но до 30 г.с.
Моя приятелка,която има проблеми с шийката, губила е близнаци, забременя отново с близнаци и при нея казаха, че е рисково, но еоди в 38 г.с. Божа работа.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #823 -: Август 14, 2012, 19:49:43 pm »
Emilia, стискам ти палци този път всичко да е наред до финала. Не го мисли сега дали ще можеш да износиш близнаци, гледай да си спокойна и вярвай, че това е твоят опит. Аз съм с еднорога матка, която е по - малка като размер и док има за мен същите опасения, но всичко в крайна сметка е Божа работа. Аз утре съм на преглед, ще видим какво ще решим с д-р Стаминов за новия сезон :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #824 -: Август 15, 2012, 09:08:12 am »
Ива аз също съм с такава матка - еднорогова, чудех се какво точно означава това, защото при първата ми хистероскопия се оказа, че всъшност съм се родила така, няма извод към тръбата на левият ми яйчник, като ми правиха цветна снимка преди 6 години когато за първи път тръгнах по доктори заради това, че немога да забременея, тогава сатана ясно, че съм с една тръба само, но тогава не стана ясно, че матката е еднорогова!По късно доктора (Стаменов) ми го каза и също, че немога да износя близнаци!Стана ми интересно като видях, че си писала не бях чувала някой да има такава матка, то не че не е възможно де!
Пиши ми ако искаш на лични какво друго знаеш за този проблем, аз само това знам, че се раждаш такава, но дали наистина е решаващо нямам представа!?
Също другото което съм чувала от д-р Персенска, че кухината е малка на всичкото отгоре имах и фибрози , тя ги изряза при следващата хистероскопия!Сега не се знае може преди ин витрото да правя още една!
*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #825 -: Август 15, 2012, 16:55:53 pm »
Здравейте момичета!Днес е Голяма Богородица,Честит празник на всички именници и на всички останали.Кандидатствахме за втори опит по Фонда от една инвитро клиника,но съм решила да я  сменя ,като искам да  се изместим в Надежда.Въпросът ми е обаче какъв е реда?Казаха ми за бележка,която се взема от клиниката в която искам да се местим ,и тя се носи във Фонда.Но след това понеже знам,че много се чака за час,трябва ли да чакам една година при положение,че имам заповед ?И въобще как става записването на часове и цялата процедура каква е?Благодаря ви предварително  :wink:
[URL = http://lilypie.com] [/url]

« Отговор #826 -: Август 15, 2012, 19:37:10 pm »
Здравейте момичета, днес ми мина прегледа. Видя се едно плодно сакче, д-р Шевкетова каза че всичко за сега е добре и на 25 за сърчице. Но след около 2 часа когато отидох до тоалетната на салфетката видях някакво кафеникаво зацапване.  Обадих се по телефона и ми казаха че това било нормално да не се притеснявам, но на мен ми е много притеснено.. Моля Ви кажете ми при вас случвало ли се е такова нещо.
*
« Отговор #827 -: Август 15, 2012, 19:45:37 pm »
Мимичи, да, случва се, даже по-често отколкото си мислиш, особено при бременности след ин витро. Може и ако имаш изписан клексан/фраксипарин да е от него. Най-трудното, но и най-важното е да запазиш поне относително спокойствие (знам, че е трудно), да си почиваш повечко, а и да се усмихваш вътрешно на живота, който носиш :)
По слънчевата страна на улицата
*
« Отговор #828 -: Август 15, 2012, 19:53:35 pm »
Мимичи, и аз имах на два пъти зацапване. Тогава ми спряха клексана. Сега пак продължавам да си го бия през ден. Ако отново ти зацапа, пак звънни на спешния и обясни. Задължително уведоми лекаря, който ще отговори на обаждането, ако си биеш клексан или фраксипарин. Ако не си казала, че се инжектираш, той/тя няма как да знае, респ. да прецени дали трябва да го спреш и за колко време.
Но спокойно наистина. Както ти написах съвсем наскоро, ще има за какво да се притесняваш всяка седмица и всеки ден  :lol:
« Отговор #829 -: Август 15, 2012, 20:12:52 pm »
Момичета, на един от най-светлите Християнски празници ви изпращам тази молитва и ви моля въпреки трудностите, през които минаваме да не губите вяра и да продължавате да се молите:

Божия Майко,
Застъпнице на всички жени,
смили се над мен.
Прости ми всички грехове.
Моля те, Божия Майко,
Изпрати ми детенце,
съжали самотната ми душа.
Направи така, че да родя,
И винаги ще помня твоята милост.
Ще възпитавам детето си във вяра към Господа наш.
Майко Божия,
Обгърни ме с твоята благодат
И помогни да зачена,
Да износя чедото си и да го радя в мъки
За укрепване на силите и волята твоя.
Амин
« Отговор #830 -: Август 15, 2012, 20:48:18 pm »
Амин!
Дано Господ и Св. Богородица ни дарят с рожба.
Дано имаме сили и търпение!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
« Отговор #831 -: Август 15, 2012, 21:58:43 pm »
Но след това понеже знам,че много се чака за час,трябва ли да чакам една година при положение,че имам заповед ?И въобще как става записването на часове и цялата процедура каква е?Благодаря ви предварително  :wink:

Ако си по фонда, няма да чакаш една година за час.
« Отговор #832 -: Август 15, 2012, 22:38:05 pm »
Момичета, днес е много силен и важен ден за мен!
Именно на този ден ми излезе верния тест и разбрах, че въпреки всички трудности ще стана майка.
Дълбоко и искрено желая на всяка една от вас скоро да усети тази радост!
Винаги в молитвите си се моля за застъпничество и благословията на св.Богородица за всяка жена, която бленува и жадува чедо, да се случи!
*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #833 -: Август 15, 2012, 22:46:18 pm »
Но след това понеже знам,че много се чака за час,трябва ли да чакам една година при положение,че имам заповед ?И въобще как става записването на часове и цялата процедура каква е?Благодаря ви предварително  :wink:

Ако си по фонда, няма да чакаш една година за час.

Благодаря за отговора!Късмет на всички :wink:
[URL = http://lilypie.com] [/url]

« Отговор #834 -: Август 16, 2012, 06:48:46 am »
Момичета, днес е много силен и важен ден за мен!
Именно на този ден ми излезе верния тест и разбрах, че въпреки всички трудности ще стана майка.
Дълбоко и искрено желая на всяка една от вас скоро да усети тази радост!
Винаги в молитвите си се моля за застъпничество и благословията на св.Богородица за всяка жена, която бленува и жадува чедо, да се случи!

честито Вера!
Лека и безпроблемна до термин:)
страхотна новина в този ден :)
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
*
« Отговор #835 -: Август 16, 2012, 09:26:49 am »
Момичета, как да се свържа с ембриолозите? Вчера към 11 ми се обадиха (след пункциа в неделя), че от тричките ми оплодени две са се разделили на 6 и 7 клетки , а третото на 4 неравномерни. Ембриоложката ми каза че ще изчака до след обяд и ще се обади непосредствено преди да замразяват за да ми каже за третото, дали е ок за замразяване, но никой не ми се обади. Искам да зная 2 или 3 сме замразили (макар да е малко вероятно 3, но все пак надежда).
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #836 -: Август 16, 2012, 09:35:30 am »
Благодаря Ви момичета, аз се притесних да не би от прегледа да се е отлепило ембриончето и да е паднало та затова да съм прокървила. Не знам дали е вазможно това може би ви звучи смешно, но човек като се притесни и си мисли всичко, особено след като миналия път уж бях бременна и изведнъж като прокървих и всичко свърши

avallon обади се на спешния и попитай
« Отговор #837 -: Август 16, 2012, 09:44:24 am »
Avallon,на мен вчера ми се обадиха в 12.00 часа за да ми кажат колко са замразили.Изчакай още малко,ще се обадят:)
*

Insomnia

• *
  • 5
  • как така някой претендира, че може да ми даде "клю
« Отговор #838 -: Август 16, 2012, 11:27:01 am »
Mimichi, наистина не се тревожи :wink: , аз също бях с кафеникаво зацапване и то доста дълго време , около месец, зная как се чувстваш сега, успокои се, почивай си повече. На мене ми треперяха коленете като отивах до тоалетна и в един момент всичко секна когато изведнъж прокървих обилно :balk_145:, оказа се че имам отлепяне на плацентата, при всеки е различно няма да ти се случи нищо лошо.Не е възможно да е от прегледа, просто е така при 80% от момичетата с репродуктивни проблеми. Пак ти казвам бъди спокойна всичко ще е наред, отпусни се, защото аз не го направих, работех си, свивах се, ставах, кляках и сигурно сама си го предизвиках.Моли се и ние ще се молим всичко да е ок . Сега ние чакаме нашето мини човече и много се вълнуваме!!!Кураж и на теб :P

« Отговор #839 -: Август 16, 2012, 12:17:30 pm »
Момичета , бихте ли ми казали дали д-р Стаменов ще е в клиниката в събота !
Благодаря предварително !