0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #780 -: Август 11, 2012, 09:19:44 am »
Много ви благодаря за подкрепата, момичета! :bighug: :bighug: :bighug:
 Мимичи и аз си бия клексан, но в рецептата ми пишеше вечер да се бие. А по какви показатели си го биете, защото на мен ми каза доктора, че се бие за разреждане на кръвта, но незнам защо аз трябва да си го бия. Знам, че не при всяка се налага?!?!?

Аз също не знам защо са ми го изписали, може би има някакво значение знам ли. Важното е всичко да е наред, лекарите си знаят работата. :bighug:
*
« Отговор #781 -: Август 11, 2012, 10:49:08 am »
Emilia Maria, разбирам, че ти е нетърпеливо и притеснено, но си изчакай деня на теста. В листчето, което дават, пишеше 17 ден след трансфер. Имаш поне още 1 седмица. Аз правих теста м. г. на 16 ден, избрах си съботен ден, за да ми е спокойно, че не съм на работа, понеже поисках 15 дни болнични от пункцията. Отидох около 10 часа, докато хапна, сложа лекарствата и т. н. Но много се ошашках като четох как на някои жени теста им отчел на 9, на 8, на 7 ден.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #782 -: Август 11, 2012, 10:56:28 am »
Оф, пък сега леко кръвнах, надеждата бавно се изпарява :(
« Отговор #783 -: Август 11, 2012, 12:07:57 pm »
Момичета,делят се добре моите 17 ембриончета,викат ме за лепило след 1 час:)
*
« Отговор #784 -: Август 11, 2012, 12:25:36 pm »
Момичета, бременна съм 6 г.с ,а токущо прокървях,много се притеснявам,треперя,незнам какво да си мисля - Моля да ми дадете телефона на д-р.Персенска- Спешно !!!!
« Отговор #785 -: Август 11, 2012, 12:35:21 pm »
Момичета, бременна съм 6 г.с ,а токущо прокървях,много се притеснявам,треперя,незнам какво да си мисля - Моля да ми дадете телефона на д-р.Персенска- Спешно !!!!

Изпратих ти го на ЛС. Успех.
*
« Отговор #786 -: Август 11, 2012, 12:37:44 pm »
Синли, обади се на спешния телефон - има го на първата страница.

« Отговор #787 -: Август 11, 2012, 14:45:33 pm »
Момичета,на вас случвало ли ви се е да ви болят яйчниците след пункция.Сега ми сложиха лепилото и Др. Стаменов ми каза да пазя леглото без никакви движения,яйчниците ми били много уголемени и не трябвало да правя никакви резки движения.Снощи така имало едно момиче като мен и му се усукали яйчниците.Кога мислите,че ще отшуми това ми състояние?Загубих ума и дума като ми каза така доктора и нищо не попитах.
*
« Отговор #788 -: Август 11, 2012, 17:44:51 pm »
Еми, случвало ми се е.
Слушай и изпълнявай, каквото е казал - д-р Стаменов си знае работата.
Успех!
« Отговор #789 -: Август 11, 2012, 20:47:51 pm »
Здравейте и от мен!Знаете ли дали някъде правят безплатни изследвания за спин,хепатит и васерман
« Отговор #790 -: Август 12, 2012, 00:07:29 am »
Момичета,на вас случвало ли ви се е да ви болят яйчниците след пункция.Сега ми сложиха лепилото и Др. Стаменов ми каза да пазя леглото без никакви движения,яйчниците ми били много уголемени и не трябвало да правя никакви резки движения.Снощи така имало едно момиче като мен и му се усукали яйчниците.Кога мислите,че ще отшуми това ми състояние?Загубих ума и дума като ми каза така доктора и нищо не попитах.
emilia_k, при мен беше така и много време ме боляха,около 2 седмици и се притеснявах дали няма да окаже влияние след трансфера, но докторите и Персенска и Стаменов ме увериха, че това не пречи, а аз бях с 12 извадени, нормално е да те боли! Не се притеснявай, желая ти успех!:)

renigu, аз си ги направих в клиниката, защото не бях открила тази стахотна тема, където прочетох, че в тякакъв център ги правели безплатно, виж назад в темата,  успех :)
« Отговор #791 -: Август 12, 2012, 02:16:33 am »
Здравейте и от мен!Знаете ли дали някъде правят безплатни изследвания за спин,хепатит и васерман

Ако станеш безвъзмезден кръводарител, ще ти ги направят безплатно и ще ти дадат резулатите.
« Отговор #792 -: Август 12, 2012, 08:15:22 am »
Момичета,
След полунощ получих много силен коремен спазъм за около 3-4 минути. Такъв, при който корема ти се вкаменява, а дишането затруднява... Днес е 8-мият ми ден след трансфер.
Някоя от вас преживявала ли е нещо подобно и въпреки това да е имала положителен тест? На мен много ми приличаше на болката, която имах когато направих спонтанен аборт в 7-ма седмица преди 2 години, но тогава болката беше съпроводена и с прокървяване...
Предварително благодаря на всички, които споделят за симптомите и изпитанията, през които са имали преди теста!
« Отговор #793 -: Август 12, 2012, 08:25:18 am »
Здравейте и от мен!Знаете ли дали някъде правят безплатни изследвания за спин,хепатит и васерман.

В Центъра за сексуално здраве. Намират се на Цар Самуил 111.

Ако станеш безвъзмезден кръводарител, ще ти ги направят безплатно и ще ти дадат резулатите.

Не е точно сега момента да кръводаряваме... Иначе е хубаво, полезно и важно за обществото. Но не и преди опит.
« Последна редакция: Август 12, 2012, 08:28:24 am от lemon »
« Отговор #794 -: Август 12, 2012, 08:27:13 am »
Момичета,
След полунощ получих много силен коремен спазъм за около 3-4 минути. Такъв, при който корема ти се вкаменява, а дишането затруднява... Днес е 8-мият ми ден след трансфер.
Някоя от вас преживявала ли е нещо подобно и въпреки това да е имала положителен тест? На мен много ми приличаше на болката, която имах когато направих спонтанен аборт в 7-ма седмица преди 2 години, но тогава болката беше съпроводена и с прокървяване...
Предварително благодаря на всички, които споделят за симптомите и изпитанията, през които са имали преди теста!

Обади се на спешния. Но шпа пиеш ли?
Стискам палци всичко да е наред! Звучиш като бременна!
« Последна редакция: Август 12, 2012, 08:29:33 am от lemon »
« Отговор #795 -: Август 12, 2012, 08:48:13 am »
През месец август в Центъра по сексуално здраве не правят безплатни изследвания,защото са в отпуск.Аз лично трудно изкарах вечерта болят ме яйчниците и едва ставам от леглото,страх ме е след като си тръгна от София да не ми стане нещо в провинцията и да не знаят там лекарите как да реагират.И Стаменов и Персенска ми казаха много да внимавам да не усуча яйчниците:(
« Отговор #796 -: Август 12, 2012, 09:00:46 am »
Момичета,

Обади се на спешния. Но шпа пиеш ли?
Стискам палци всичко да е наред! Звучиш като бременна!

Дай Боже да съм, и това да не е било маточна контракция за отхвърляне на ембриони.
Пия нош-па 3Х2, но на спешния не съм звъняла, защото 5 мин по-късно вече бях ОК и прекарах една сравнително спокойна нощ. След 2 дни ще направя кръвен тест и ще разбера какво е било.

Все пак, моля всички, които са преживявали нещо подобно да споделят!

« Отговор #797 -: Август 12, 2012, 11:06:05 am »

Дай Боже да съм, и това да не е било маточна контракция за отхвърляне на ембриони.
Пия нош-па 3Х2, но на спешния не съм звъняла, защото 5 мин по-късно вече бях ОК и прекарах една сравнително спокойна нощ. След 2 дни ще направя кръвен тест и ще разбера какво е било.

Все пак, моля всички, които са преживявали нещо подобно да споделят!

И При мен се получи така на 7 8 ден после ми казаха при такива болки да си поставя свещички мисля че се казваха профенид за да не ги допускам и не само че теста ми  беше положителен а имам и живо и здраво палаво момиченце! Така че Успех и пази леглото.

[/quote]
« Отговор #798 -: Август 12, 2012, 11:18:09 am »
И При мен се получи така на 7 8 ден после ми казаха при такива болки да си поставя свещички мисля че се казваха профенид за да не ги допускам и не само че теста ми  беше положителен а имам и живо и здраво палаво момиченце! Така че Успех и пази леглото.

Благодаря ти много! Звучи доста окуражително! Вече дали не е късно за свещичките? Да си ги купя ли, за да започна да ги слагам профилактично или да изчакам още 2 дни до теста? При теб как точно беше? Профилактично ли ги слагаше след контракциите на 7-8 ден? Колко точно свештички на ден - една или две?

[/quote]
[/quote]
« Отговор #799 -: Август 12, 2012, 11:49:51 am »
Момичета, да ви попитам, днес пак прокървих, дали трябва да се обадя на спешния или да чакам до утре, така и така ми е ден за теста?