0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Момичета, днес 12-ти ден, ЧХГ 0,100, това си е отрицателен резултат отвсякъде нали
ХормониИме на теста(изследване) Резултат Единици Референтна стойност Методбета ЧХГ <0.100 U/l 0 - 1 ECLIA
Здравейте момичета,Днес е моят 7-ми ден след трансфер. Коремът ми изведнъж се поду, така както обикновено се случва преди цикъл. Два пъти съм била бременна (спонтанно и след инвитро), но тогава ме болеше само кръста ниско долу. Може ли някое от момичетата, които скоро се похвалиха с положителни тестове, да сподели какви бяха симптомите при тях 1 седмица след трансфер. Моят трансфер беше на 4-ти ден от развитието на ембрионите (04.08.12 г.).Предварително благодаря на всички, които ми пишат.
Цитат на: Emilia Maria в Август 10, 2012, 22:25:14 pmЗдравейте момичета,Днес е моят 7-ми ден след трансфер. Коремът ми изведнъж се поду, така както обикновено се случва преди цикъл. Два пъти съм била бременна (спонтанно и след инвитро), но тогава ме болеше само кръста ниско долу. Може ли някое от момичетата, които скоро се похвалиха с положителни тестове, да сподели какви бяха симптомите при тях 1 седмица след трансфер. Моят трансфер беше на 4-ти ден от развитието на ембрионите (04.08.12 г.).Предварително благодаря на всички, които ми пишат.Аз една седмица след трансфера си получих всички симптоми като пред цикъл-подут корем и болки.Затова пуснах кръвен тест на 10-ти ден.Резултата е в лентичката :DТрансфера ми беше на 3-ти ден.Благодаря за бързия отговор Перличка!И аз смятам да направя тест на 10-ти ден.
Цитат на: Emilia Maria в Август 10, 2012, 22:25:14 pmЗдравейте момичета,Днес е моят 7-ми ден след трансфер. Коремът ми изведнъж се поду, така както обикновено се случва преди цикъл. Два пъти съм била бременна (спонтанно и след инвитро), но тогава ме болеше само кръста ниско долу. Може ли някое от момичетата, които скоро се похвалиха с положителни тестове, да сподели какви бяха симптомите при тях 1 седмица след трансфер. Моят трансфер беше на 4-ти ден от развитието на ембрионите (04.08.12 г.).Предварително благодаря на всички, които ми пишат.Аз една седмица след трансфера си получих всички симптоми като пред цикъл-подут корем и болки.Затова пуснах кръвен тест на 10-ти ден.Резултата е в лентичката :DТрансфера ми беше на 3-ти ден.
Emilia Maria, ако правиш теста в клиниката, изчакваш пред кабинета (обикновено на 1-я етаж) и лекарят те повиква като станат готови резултатите. Ако правиш в друга лаборатория (обикновено ако си от друг град), може да се обадиш на спешния телефон за инструкции.