0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #760 -: Август 10, 2012, 16:16:55 pm »
Момичета, днес 12-ти ден, ЧХГ 0,100, това си е отрицателен резултат отвсякъде нали :ask: :balk_144:
тва в цибалаб ли е? какви са рефернтните стойности?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
« Отговор #761 -: Август 10, 2012, 16:25:12 pm »
Хормони
Име на теста(изследване)       Резултат      Единици   Референтна стойност   Метод
бета ЧХГ                       <0.100               U/l             0 - 1              ECLIA
*
« Отговор #762 -: Август 10, 2012, 16:26:40 pm »
За съжаление резултатът ти е отрицателен. Обади се на лекаря си и обсъдете, какво да правиш.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #763 -: Август 10, 2012, 16:36:47 pm »
Аз сега трябва да го повторя на 15-ти ден, нали тогава ми каза д-р Стаменов и тогава да се обадя, докато не го направя в понеделник, ще се постарая да не се разстройвам,въпреки че ще ми е много трудно, но надеждата умира последна...
« Отговор #764 -: Август 10, 2012, 16:38:34 pm »
Хормони
Име на теста(изследване)       Резултат      Единици   Референтна стойност   Метод
бета ЧХГ                       <0.100               U/l             0 - 1              ECLIA

да, Фурията, за съжаление :(
Айнщайн
« Отговор #765 -: Август 10, 2012, 16:39:53 pm »
furiqta дано да е било рано днес или да е лабораторна грешка. Задължително го повтори.
« Отговор #766 -: Август 10, 2012, 16:48:54 pm »
Furiqta,съжалявам много,дано на 15 ден да е друг резултата:(Моите яйцеклетки днес се оплодиха,но вече са 17 на брой.Днес биоложката ми каза,че няма трансфера да е на 3 ден и че ми ще се обаждат всеки ден.
« Отговор #767 -: Август 10, 2012, 18:49:38 pm »
Момичета някой от Вас бие ли си Клексан, аз до сега го биех около обяд и чак днес видях на кутията че се бие вечер. По принцип има ли значение кога се бие и защо.

emilia_k това са мноооооого хубави новини,  при тази бройка предполагам че ще ги оставят до 5ти ден да достигнат стадий бластоцист за да изберат най-добрите. Успех
« Последна редакция: Август 10, 2012, 18:57:18 pm от mimi4i »
« Отговор #768 -: Август 10, 2012, 19:33:55 pm »
mimi4i,аз пък биех клексана сутрин,но д-р Сигридов ми каза,че е по-добре вечер.Каза да не се притеснявам,че съм го била сутрин,важното е,че съм го слагала.Така че,споко,почвай вечер да се боцкаш,няма страшно.
« Отговор #769 -: Август 10, 2012, 20:19:46 pm »
Много благодаря, успокои ме
« Отговор #770 -: Август 10, 2012, 20:36:12 pm »
Много ви благодаря за подкрепата, момичета! :bighug: :bighug: :bighug:
 Мимичи и аз си бия клексан, но в рецептата ми пишеше вечер да се бие. А по какви показатели си го биете, защото на мен ми каза доктора, че се бие за разреждане на кръвта, но незнам защо аз трябва да си го бия. Знам, че не при всяка се налага?!?!?
« Отговор #771 -: Август 10, 2012, 22:25:14 pm »
Здравейте момичета,

Днес е моят 7-ми ден след трансфер. Коремът ми изведнъж се поду, така както обикновено се случва преди цикъл. Два пъти съм била бременна (спонтанно и след инвитро), но тогава ме болеше само кръста ниско долу. 
Може ли някое от момичетата, които скоро се похвалиха с положителни тестове, да сподели какви бяха симптомите при тях 1 седмица след трансфер. Моят трансфер беше на 4-ти ден от развитието на ембрионите (04.08.12 г.).

Предварително благодаря на всички, които ми пишат.
« Отговор #772 -: Август 10, 2012, 22:34:41 pm »
Здравейте момичета,

Днес е моят 7-ми ден след трансфер. Коремът ми изведнъж се поду, така както обикновено се случва преди цикъл. Два пъти съм била бременна (спонтанно и след инвитро), но тогава ме болеше само кръста ниско долу. 
Може ли някое от момичетата, които скоро се похвалиха с положителни тестове, да сподели какви бяха симптомите при тях 1 седмица след трансфер. Моят трансфер беше на 4-ти ден от развитието на ембрионите (04.08.12 г.).

Аз една седмица след трансфера си получих всички симптоми като пред цикъл-подут корем и болки.Затова пуснах кръвен тест на 10-ти ден.Резултата е в лентичката :DТрансфера ми беше на 3-ти ден.
« Отговор #773 -: Август 10, 2012, 22:53:01 pm »
Здравейте момичета,

Аз една седмица след трансфера си получих всички симптоми като пред цикъл-подут корем и болки.Затова пуснах кръвен тест на 10-ти ден.Резултата е в лентичката :DТрансфера ми беше на 3-ти ден.
Благодаря за бързия отговор Перличка!
И аз смятам да направя тест на 10-ти ден.

« Отговор #774 -: Август 10, 2012, 22:55:59 pm »
Перличка, успя ли да се видиш с дотора в деня на теста. Как се записва час за това?
Здравейте момичета,

*
« Отговор #775 -: Август 10, 2012, 23:42:40 pm »
Emilia Maria, ако правиш теста в клиниката, изчакваш пред кабинета (обикнивено на 1-я етаж) и лекарят те повиква като станат готови резултатите. Ако правиш в друга лаборатория (обикновено ако си от друг град), може да се обадиш на спешния телефон за инструкции.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #776 -: Август 10, 2012, 23:56:18 pm »
Аз съм от София,но правих теста в друга лаборатория,повторих го на 14-ти ден,пак в лаб. Кандиларов и тогава звъннах на д-р Персенска за инструкции.Стискам палци за + резултат.
« Отговор #777 -: Август 11, 2012, 08:16:54 am »
Дами,сега преди ЕЦ трябва ли да си пия фолиевата киселина?
Също така съм си предписала геритамин от 1 до 10 ден на мц,но може би е по-добре да го спра?
Айнщайн
« Отговор #778 -: Август 11, 2012, 08:52:12 am »
Emilia Maria, ако правиш теста в клиниката, изчакваш пред кабинета (обикновено на 1-я етаж) и лекарят те повиква като станат готови резултатите. Ако правиш в друга лаборатория (обикновено ако си от друг град), може да се обадиш на спешния телефон за инструкции.
rtfrtf, благодаря!
По кое време смяташ, че ще е удобно да отида до клиниката - сутрин или следобяд, с оглед на претоварения график на доктора? Наистина ми се струва невъзможно да се срещна с него без предварително уговорен час, но след като казваш, че такъв е реда ще опитам... Живея на 10-15 мин от клиниката и така се изкушавам да го направя още утре, макар и да знам че е твърде рано - едва 8-ми ден след трансфер...
Също знам, че ако има имплантация, няма как да не отчете резултат различен от отрицателен. Просто не искам повече да пазя леглото, ако знам че след няколко месеца отново трябва да отсъствам от работа по тези причини... Доктора не беше никак оптимистичен на трансфера - каза, че вече е готов за нов план за действие, но все пак да сме изчакали резултата преди да говорим...
Това беше моя 3-ти опит по фонда.

« Отговор #779 -: Август 11, 2012, 09:15:46 am »
Здравей Emilia Maria мисля че днес ти е 7ми ден защото деня на трансфера не се брои, и според мен е малко рано за тест, поне на 9ти ден го направи. А при мен след трансфера ми започна едно придърпване и болка в корема и кръста но при движение, когато си лежах кротко почти нищо не чувствах, може би защото пиех 3х2 но шпа, корема ми си беше лико подут по принцип а вечер се подуваше малко повече, може би и защото си хапвах повечко имах и все още имам страшен апетит,ходя често до тоалетната иначе гърдите на ме болят. Желая ти успех