0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #740 -: Август 08, 2012, 10:18:23 am »
Момичета, появи се след час и 1/2 втора мнооого  бледа черта на лентовия тест. Ще ви послушам и ще си направя кръвен, дано да е добър резултата, стискайте палци.
 :bighug:
Фурия, не се притеснявай излишно, направи кръвен, а и такъв резултат след час и половина не е валиден за уринарен тест, пише го на кутийките на тестовете, резултата излиза след 5 максимум 10 минути!!!Успех ще видиш, че всичко ще е наред, пожелавам ти трицифрено ЧХГ! :D
*
« Отговор #741 -: Август 08, 2012, 10:28:41 am »
Споделям напълно мнението на момичетата - никакви уринарни тестове.
А и този, който ти си ползвала, щом е лентов, не е от най-чувствителните, така че не го мисли въобще.
Какъвто и да е резултата - винаги ще има утре!
« Отговор #742 -: Август 08, 2012, 17:41:43 pm »
И аз съм само за кръвни тстове, а и ми се струва, че е рано за уринарен на 10 ден.
« Отговор #743 -: Август 08, 2012, 23:43:41 pm »
Благодаря ви за подкрепата, момичета :bighug:
« Отговор #744 -: Август 09, 2012, 10:18:00 am »
Момичета от снощи имам ПМБ и много силно придърпване и бодежи, не смея да мръдна, пих ношпа но да питам това нормално ли е, май ще взема да отида пак да си направя тест за да видя да не би да са се провалили нещата. ОХ дано не са./днес ми е 15 ден от трансфера/
« Отговор #745 -: Август 09, 2012, 12:36:19 pm »
Момичета от снощи имам ПМБ и много силно придърпване и бодежи, не смея да мръдна, пих ношпа но да питам това нормално ли е, май ще взема да отида пак да си направя тест за да видя да не би да са се провалили нещата. ОХ дано не са./днес ми е 15 ден от трансфера/
mimi4i, аз също имах доста силни ПМС около 17 ден от ЕТ, въпреки че пиех 3х2 Нош-па. И аз бях притеснена като теб, но сами си отшумяха. В по-късните седмици също ми се е случвало.
« Отговор #746 -: Август 09, 2012, 12:53:47 pm »
Врабчо благодаря ти успокои ме малко,но вече реших да отида да пусна още един кръвен за по сигурно. После ще пиша за резултата, дано да е добър.
« Отговор #747 -: Август 09, 2012, 15:37:28 pm »
Днес ми мина пункцията,имаме си вече 20 яйцеклетки,дано се оплодят и развият правилно:)Боли ме ,ама при такъв резултат е нормално,и от този Достинекс ми е много гадно,но Др. Стаменов ми каза,ще умираш,ама ще го пиеш иначе лошо ти се пише:)
« Отговор #748 -: Август 09, 2012, 16:02:48 pm »
Браво, браво много яйцеклетки.Дано утре се обадят с хубави новини. Успех

Момичета резултата излезе- 15 ден beta HCG 4068,00. Успокоих се
« Последна редакция: Август 09, 2012, 16:07:12 pm от mimi4i »
« Отговор #749 -: Август 09, 2012, 16:26:59 pm »
mimi4i , много се радвам за теб  :)
Аз днес пуснах сутринта кръвен тест и преди малко като се обадих за резултата, ми казаха, че не може да се направи, поради малкото взето материал. Ако знаете момичета коолко се разстроих...... :balk_146: Направих си го във филиал на Кандиларов, жк.Разсадника,гр.София, да знаете да не ходите там. :evil:
*
« Отговор #750 -: Август 09, 2012, 16:30:45 pm »
Здравейте:) Честито на успелите момичета:) Имам въпрос някой пил ли е Аримидекс? Пробваме на ЕЦ с клостилбегит няколко месеца не се получи или нисък естрадиол,или няма доминантен фол. /с поликистоза съм/ и накрая незряла Я при пункция. Сега ще съм на Аримидекс, но като гледам не се използва много.
Успех на всички.
« Последна редакция: Август 09, 2012, 16:34:32 pm от Linkaa »
« Отговор #751 -: Август 09, 2012, 16:39:09 pm »
furiqta много съжалявам, че така се е получило знам с каква надежда си чакала. Това е отвратително от тяхна страна, не могат ли да преценят колко кръв за вземат. Много се ядосах, дано поне след тези ядове да се зарадваш с едно тлъсто ЧХГ. Желая ти го от сърце.
« Отговор #752 -: Август 09, 2012, 17:11:25 pm »
Много ти благодаря, мимичи и аз не можах да повярвам, че нали за това са там, за да знаят какво и как да го правят....Дано поне накрая да завърши добре, след още по-тежкото чакане, което ми причини тази жена.....
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #753 -: Август 09, 2012, 17:11:47 pm »
Emilia, стискам палци все така успешно да се развиват нещата и след месеца да имаш най-сладкото бебе :)
 mimi4I, страхотен резултат, все така да ни радваш :)
Linkaa, аз бях на Аримидекс при последният опит, и аз много рядко имам доминантен фоликул. Иначе две зрели яйцеклетки имах, перфектни ембриони, но пак нямах успех. Пожелавам ти при теб резултатът да е силно положителен.

Момичета, току що се сетих да проверя до кога са годни меногоните, които ми останаха. Оказа се, че срокът им е до края на август, така че ако на някого му трябват, подарявам 18 меногона. На мен самата лекарствата са ми подарък от приятелка от Германия, която забременя спонтанно точно преди опита си ин витро. Аз използвах при последния си опит 42 от тях. Съхранявала съм ги в хладилник. Ако някой се интересува да ми пише на лични.
« Последна редакция: Август 09, 2012, 18:25:42 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #754 -: Август 09, 2012, 17:24:13 pm »
Тихичко честито на видялите голямо и хубаво ЧХГ:))) Момичета, виждам,че тук се коментира основно ин-витро, но се надявам все пак някой да има наблюдения по въпроса, който ще задам. Д-р Стаменов изненадващо при последното ми посещение реши да пробваме 1-2 месеса стимулация преди да преминем към инвитро (имам 2 неуспешни инсеминации и той каза,че тези процедури са безсмилсени).Аз му обясних,че имам 8 месеца стимулация с клостил (отново неуспешни) и той ми отговори,че тази стимулация била съвсем различна, качеството на яйцеклетките било по-добро и изобщо нямало нищо общо. Аз съм малко скептична с какво толкова по-различно би могло да бъде. Дали някой е минал през подобно нещо, има ли как да се провери качеството на яйцеклетките и дали въобще има такива (доколкото знам е невъзможно,освен ако не ти направтя пункция) и дали е имало резултат? Ще съм благодарна на всяко мнение, защото това ще ми помогне да реша дали да не си губим времето и да минем директно на инвитро, или да чакаме чудеса.
*
« Отговор #755 -: Август 09, 2012, 18:01:59 pm »
Здравейте:) Честито на успелите момичета:) Имам въпрос някой пил ли е Аримидекс? Пробваме на ЕЦ с клостилбегит няколко месеца не се получи или нисък естрадиол,или няма доминантен фол. /с поликистоза съм/ и накрая незряла Я при пункция. Сега ще съм на Аримидекс, но като гледам не се използва много.
Успех на всички.
Линка, аз съм пила и при мен имаше резултат. По-добре е от клостила.
« Отговор #756 -: Август 09, 2012, 23:27:22 pm »
Днес ми мина пункцията,имаме си вече 20 яйцеклетки,дано се оплодят и развият правилно:)Боли ме ,ама при такъв резултат е нормално,и от този Достинекс ми е много гадно,но Др. Стаменов ми каза,ще умираш,ама ще го пиеш иначе лошо ти се пише:)

и аз доста време пих достинекс, в началото всяка вечер по 1 табл., после през вечер.
Купувай си от аптеки Марешки, там е към 68лв за 8 табл., най-евтин е.

Аз пиех Достинекса преди лягане, че след като го изпиех трудно ставах от леглото, виеше ми се свят.
*
« Отговор #757 -: Август 10, 2012, 06:36:42 am »
Момичета резултата излезе- 15 ден beta HCG 4068,00. Успокоих се
Мимичи, какво казах аз за четирицифреното ЧХГ, а?! :lol:
Спокойно сега. Малко остава до прегледа ти, а с това ЧХГ точиците вече се виждат.  :D
« Отговор #758 -: Август 10, 2012, 06:59:54 am »
Боги  :bighug:
« Отговор #759 -: Август 10, 2012, 16:15:18 pm »
Момичета, днес 12-ти ден, ЧХГ 0,100, това си е отрицателен резултат отвсякъде нали :ask: :balk_144: