0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #640 -: Август 01, 2012, 12:31:51 pm »
момичета утре трябва да пусна изследвания на е2 но автобуса ми пристига в 10ч.работи ли лабораторията?
*
« Отговор #641 -: Август 01, 2012, 13:07:48 pm »
момичета утре трябва да пусна изследвания на е2 но автобуса ми пристига в 10ч.работи ли лабораторията?
Лабораторията започва работа в 08.00 ч.
Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ...
*
« Отговор #642 -: Август 01, 2012, 18:39:58 pm »
Момичета,
Някой статирал ли е опит при TSH 2. Днес го пуснах - резултата е 2.088 и се притесних нещо.... До сега е било малко под 2. Само такъв проблем ми липсва сега, като уж пооправихме другите.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #643 -: Август 01, 2012, 22:27:34 pm »
mira_m66, док ми е казвал, че ТСХ е препоръчително да бъде под 2,5, така че не се притеснявай, напълно добре си ти е хормонът. ТСХ винаги варира малко, не може да го фиксираш винаги, изобщо не се притеснявай. Успех!
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #644 -: Август 02, 2012, 08:50:01 am »
И аз мисля, че няма място за притеснение.ТСХ може да се покачи дори когато си на терапия и пиеш вярната доза.Не мисля, че твоя резултата е много висок, за да има проблем.

*

Insomnia

• *
  • 5
  • как така някой претендира, че може да ми даде "клю
« Отговор #645 -: Август 02, 2012, 10:09:56 am »
И аз не мисля че трябва да има проблем ние започнахме с TSH 2,1 но преди терапията с лекарства беше 3,5 тогава не можеше да се мисли за никакъв старт .Не се тревожи нивата ти са в норма  :)

*
« Отговор #646 -: Август 02, 2012, 11:56:27 am »
Благодаря ви! Успокоих се! Въобще не ми се разправяше с още доктори и лекарства!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #647 -: Август 02, 2012, 18:57:40 pm »
Момичета,днес ми е 6 ден от стимулацията.Лигавицата ми е 8М имам в десния яйчник 10 фоликула с големина 9-10мм и в левия 8 фоликула пак със същата големина.Днес пак ме оставиха на дозата досега Гонал 375 и  ми изписаха още една инжекция,която не успях да запомня добре.Моля Ви дайте ми предложения,каква е тя,запомних,че фонда не я поема и струва 130 лв,слага се на порции 5 пъти през ден,името и сякаш беше Неурегон,но не намирам в нета информация за нея.За какво ми я изписаха и аз не разбрах,но и часаовете днес се забавих с близо 1,30 часа и гледах да съм бърза без да задавам въпроси:)
« Отговор #648 -: Август 02, 2012, 19:10:30 pm »
Инжекцията се казва Неупоген, на мен ми бяха казали  че е за по-качествени яйцеклетки
*
« Отговор #649 -: Август 02, 2012, 20:01:28 pm »
emilia_k, много добро развитие. Стискам палци този опит да е успешният!
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #650 -: Август 02, 2012, 22:05:16 pm »
Дано да е успешният ми опит,благодаря ви за отговорите.
« Отговор #651 -: Август 02, 2012, 23:14:04 pm »
дами,нали преди ец трябва да имаме изследвания за хепатит а,б,ц,спин и сифилис?
Те не се поемали от здравната каса:(
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
*
« Отговор #652 -: Август 02, 2012, 23:28:20 pm »
Привет и от мен в късните часове.Момичета мога ли да Ви попитам нещичко.Случайно някой да знае колко ще ми струва трансфер на замразени ембриончета?Останаха ми две сладоледчета и мисля да си ги прибера на следващия цикъл.Благодаря Ви предварително и успех на всички. :)  
*
« Отговор #653 -: Август 03, 2012, 02:01:32 am »
и  ми изписаха още една инжекция,която не успях да запомня добре.Моля Ви дайте ми предложения,каква е тя,запомних,че фонда не я поема и струва 130 лв,слага се на порции 5 пъти през ден,името и сякаш беше Неурегон,но не намирам в нета информация за нея.За какво ми я изписаха и аз не разбрах
Предполагам, че е неупоген.Аз го ползвах след + тест.
« Отговор #654 -: Август 03, 2012, 09:02:10 am »
mravi,април платих 450лв за трансфер на ескимосчетата.Желая ти успех.
*
« Отговор #655 -: Август 03, 2012, 13:30:54 pm »
Днес пак ме оставиха на дозата досега Гонал 375 и  ми изписаха още една инжекция,която не успях да запомня добре.Моля Ви дайте ми предложения,каква е тя,запомних,че фонда не я поема и струва 130 лв,слага се на порции 5 пъти през ден,името и сякаш беше Неурегон,но не намирам в нета информация за нея.За какво ми я изписаха и аз не разбрах,но и часаовете днес се забавих с близо 1,30 часа и гледах да съм бърза без да задавам въпроси:)

Неупоген е! И на мен са ми давали и преди, и след положителния тест. Както ти е написала mimi4i е за по-качествени Я. Скъпичка е, но си заслужава.

mravi,април платих 450лв за трансфер на ескимосчетата.Желая ти успех.

И аз така през м. февруари.

дами,нали преди ец трябва да имаме изследвания за хепатит а,б,ц,спин и сифилис?
Те не се поемали от здравната каса:(

Няма значение дали е стимулиран опит, ЕЦ или ЗЕТ - винаги се иска вирусология. Поразрови се назад в темата. Момичетата бяха написали къде правят изследванията безплатно. Аз лично не съм се възползвала, тъй като за 140 лв. ме мързи да се разкарвам до още една лаборатория, но ако сумата ти идва в повече, си заслужава да провериш дали тази възможност е още валидна и да се възползваш от нея.

« Последна редакция: Август 03, 2012, 13:34:16 pm от Bogi »
« Отговор #656 -: Август 03, 2012, 13:43:14 pm »
Относно безплатната вирусология,днес се обаждах да попитам в Центъра по сексуално здраве.Дамата по телефона беше много любезна,каза ми че през месец август са отпуска,така че ако искам да заповядам през септември.Безплатни са и резултата излиза за 1 седмица.
« Отговор #657 -: Август 03, 2012, 13:47:44 pm »
благодаря, Боги и Емилия :-)
на мен пък тази или друга дама от Центъра за сексуално здраве ми каза, че не пускат за хепатит... ще бъде проверено другата седмица ;)
Айнщайн
« Отговор #658 -: Август 03, 2012, 13:53:15 pm »
Лично аз изследвах преди два месеца всичко в Центъра по сексуално здраве,включително и Хепатитите.Успех!
« Отговор #659 -: Август 03, 2012, 14:03:44 pm »
Лично аз изследвах преди два месеца всичко в Центъра по сексуално здраве,включително и Хепатитите.Успех!
не го пускат през август, септември - може би :-)
Айнщайн