0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #580 -: Юли 20, 2012, 20:23:10 pm »

Кимби, а при вас не са ли пускали имунологични?
Правих и имунологични, и биопсия преди втория опит - нормални бяха, но не се получи, за съжаление. Продължаваме напред обаче, няма как!
Радвам се, че ЦС е показала проходими тръби при теб. Успех нататък :D
« Отговор #581 -: Юли 20, 2012, 21:33:36 pm »

Кимби, а при вас не са ли пускали имунологични?
Правих и имунологични, и биопсия преди втория опи
т - нормални бяха, но не се получи, за съжаление. Продължаваме напред обаче, няма как!
Радвам се, че ЦС е показала проходими тръби при теб. Успех нататък :D
благодаря ти,Кимби и на теб ти желая най-скоро да успеете!:-)
аз не съм много навита за 3 инсе,но ще видим какво ще каже доки.
Нищо не ни остава освен да гледаме напред!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
« Отговор #582 -: Юли 21, 2012, 08:21:19 am »
Привет на всички,аз съм нова в тази тема,но не и в клиниката.
Моля да си дадете мнението за "лежането"след трасфер.Аз съм 4-ти ден след трансфер на стимулиран опит(3-ти подред)-трябва ли да лежа непрестанно,на кой ден най-рано мога да отида в клиниката за кръвен тест без да рискувам да ме върнат? И понеже съм последен опит по фонда(но първи в тази клиника)има ли доплащане и колко горе-долу варира? Извинете че ви залях с въпроси.Късмет на всички !!!

Не е нужно да лежиш постоянно. Ако това ти доставя удоволствие, прави го.
д-р Шефкетова ми каза последния път: Ако трябваше да лежите, щяхме да ви държим тук 20 дена.
И да лежиш и да не лежиш, ако е писано ще стане.
Стискам палци за един успешен опит :D
« Отговор #583 -: Юли 21, 2012, 09:05:34 am »
Синли,прави това което чувстваш ,че ти е добре да го правиш.При положение ,че си един млад и активен човек, едно залежаване може да окаже лошо въздействие не само на психиката ти, но и на физическия ти тонус.Може би единствените забрани според мен са претоплянето и напъването,както и претоварването.А относно доплащането-може би идната седмица ще получиш фактура за всички изразходвани средства за твоята процедура и от нея ща стане ясно дали имаш да доплащаш.Ще я получиш с куриер, а сумата можеш да платиш по  банков път или на място.За теста-мисля че реалната представа може да се придобие на 14-ти ден, ако толкова бързаш.Късмет от мен!
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*
« Отговор #584 -: Юли 21, 2012, 11:51:09 am »
Благодаря за отговорите !!! Надявам се,че след като направихме всичко-биопсия,хистероскопия,имунология,вливане на киовиг,лепило,ще има добър резултат.Ключа за успеха е в търпението.Успех на всички!!!
« Отговор #585 -: Юли 22, 2012, 13:41:42 pm »
Здравейте момичета,най-вероятно ще се наложи да ми правят серклаж следващият месец.Някоя от вас наясно ли е с цената на серклажа в нашата клиника? Да знам какви парички да приготвя. Мерси предварително!
sinli относно лежането- аз лежах 6 дни, ама не постоянно. През това време готвих, местех се от стая в стая и така.Само гледах да не стоя продължително време права.
От 6 ден си правих разходки до магазина и обратно, но без да нося нищо тежко.Успех дано този път ти е късметлийски :)
« Отговор #586 -: Юли 22, 2012, 14:51:38 pm »
Здравейте момичета,най-вероятно ще се наложи да ми правят серклаж следващият месец.Някоя от вас наясно ли е с цената на серклажа в нашата клиника? Да знам какви парички да приготвя. Мерси предварително!
sinli относно лежането- аз лежах 6 дни, ама не постоянно. През това време готвих, местех се от стая в стая и така.Само гледах да не стоя продължително време права.
От 6 ден си правих разходки до магазина и обратно, но без да нося нищо тежко.Успех дано този път ти е късметлийски :)

За серклажа питай в темата на бременните. Върти ми се в главата нещо от сорта на 600лв., но не съм убедена.
« Отговор #587 -: Юли 22, 2012, 22:11:53 pm »
Момичета,искам да ми помогнете с една моя чуденка.Сложиха ми блокиращата инжекция на 11.07 и на 25.07 ме виката за първата ми инжекция,но все още нямам цикъл,нито признаци да ми дойде тези дни.Мога ли да започна опита преди да ми дойде цикъла и случвало ли се е на някоя от вас?Първият ми опит ми дойде преди първата инжекция,дори вече ми свърваше,когато ми я словиха.Може ли от блокажа да се е объркало нещо?По принцип цикъла ми е много редовен и по мой изчисления трябваше да ми дойде в петък.
« Отговор #588 -: Юли 23, 2012, 07:01:27 am »
Емилия, на мен ми се забави доста цикъла след блокажа. Д-р Стаменов ме отложи. Обясни ми, че сигнал, че блокажът е подействал е настъпването на менструация. При мен причината за забавянето беше образувани фоликулярни кисти. Нищо не правихме, според док сами щяха да се спукат и наистина така стана и ми дойде. Но отложихме стимулацията.
« Отговор #589 -: Юли 23, 2012, 08:37:32 am »
Серклажа струва 350лв.Успех!

[/url]
*
« Отговор #590 -: Юли 23, 2012, 11:15:35 am »
Емилия, и на мен опита ми започна с блокираща инж.на 19-тия ми ден от цикъла (трябваше да ми дойде,но така и не ми дойде)започнахме стимулация някъде 2 седмици по късно.Това че някой стимулации започват от втория ден от цикъла,не е от значение.Довери се на екипа,и аз много се учудих първоначално,но за засега всичко е наред.
« Отговор #591 -: Юли 23, 2012, 19:51:35 pm »
Преди една година на тази дата ми беше пункцията, а днес се обадих, за да ми пратят договора за ЗЕ, за да го прекратим. Само 2 са ембрионите, но ми е много криво. Хем ми се искаше още един опит, хем знам, че финансово не може да си позволим още едно дете.
« Отговор #592 -: Юли 24, 2012, 09:27:00 am »
Момичета на 15 ми поставиха блокираща инжекция, започвам стимулация на 29. На тази дата ще ми е 7 ден от цикъла, д-р Персенска каза че ще е идеално, но като чета всички ходят на 2-ри ден.
*
« Отговор #593 -: Юли 24, 2012, 10:14:22 am »
Момичета на 15 ми поставиха блокираща инжекция, започвам стимулация на 29. На тази дата ще ми е 7 ден от цикъла, д-р Персенска каза че ще е идеално, но като чета всички ходят на 2-ри ден.
Моята стимулация с блокаж започна на 5-ти ден. Не се притеснявай, когато си с блокаж хипофизата не "работи" количеството хормони, които отговарят за образуването на яйцеклетките се вкарват с инжекциите, т.е. "доктора е хипофизата" и той командва..... така да се каже.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #594 -: Юли 24, 2012, 11:59:47 am »
Благодаря много за отговора, вече тотално се обърках. :(
« Отговор #595 -: Юли 24, 2012, 13:13:55 pm »
Дами, моля за инфо за колко време става sdi тестът? ако се направи следобяд в петък, готов ли ще е в събота по обяд?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
*

sianie1

• **
  • 86
  • Нема начин да нема начин
« Отговор #596 -: Юли 24, 2012, 14:08:56 pm »
Преди една година на тази дата ми беше пункцията, а днес се обадих, за да ми пратят договора за ЗЕ, за да го прекратим. Само 2 са ембрионите, но ми е много криво. Хем ми се искаше още един опит, хем знам, че финансово не може да си позволим още едно дете.
Аничка,вместо да убивате ембриончетата, не беше ли по-добре да ги дарите? Или не сте мислили за такъв вариант?
Аз бих го направила без нолебание.
Нема начин да нема начин!
« Отговор #597 -: Юли 24, 2012, 23:42:18 pm »
Едно е да даря яйцеклетка, съвсем друго ембрион. В договора за отказване от тях имаше 2 опции - унищожаване или медицински цели (опити), нямаше посочено даряване.
*
« Отговор #598 -: Юли 25, 2012, 06:19:55 am »
Сияние, това е личен избор. Всеки сам решава. Аз лично съм на позицията на Аничка, та дори и по-ограничаващо бих подходила. Бих обмислила единствено даряване на яйцеклетка и то само на двойка, която познавам. Не бих могла да рискувам децата ми да имат брат или сестра, за които не ми е известно, поради редица съображения, които няма да коментирам.
И пак да кажа, това е личен избор, който всеки има право да направи.
« Отговор #599 -: Юли 25, 2012, 07:41:05 am »
Момичета,добро утро!Вчера на 14 ден след блокиращата иньекция и след прегледа от доктора ми дойде цикъла.В петък ме викат отново за излседване на Е2 и поставяне на първата инжекция.Бях се притеснила и......какви ли не гадни мисли ми минаха през главата,но вече само усмивки и положителни мисли:)Хубав и позитивен ден Ви желая на всички!