0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #440 -: Юни 26, 2012, 11:01:55 am »
Момичета много Ви благодаря! Благодарение на Вас се мотивирах , иначе мисля че по-скоро от страх мислех да отложа за септември. Стартирам на 15 юли, дълъг протокол, ние сме с мъжки фактор - азооспермия, дано да имаме късмет! Пожелавам на всички Вас успех!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #441 -: Юни 26, 2012, 11:36:43 am »
Момичета, предстои ми ИКСИ стимулацията е по дълъг протокол. Днес ми е първи ден на цикъла, д-р Персенска ми каза да отида на 20 ден, но това се пада 14 юли, тя е в отпуск, дайте ми идея какво да правя? Ако отложа за следващия месец, тя пак ще е в отпуск, така както гледам графика.
Моя приятелка бе при д-р Шефкетова през вси4ки процедури преди да стартира с ИКСИ.След това бе веднъж май само при д-р Персенска ,а вси4ки прегледи до край ,пункцуия и трансфер ги прави д-р Стаменов.Така ,4е и според мен няма смисъл да се надяваш,4е само  д-р Персенска ще се грижи за твоята бъдеща  бременност :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #442 -: Юни 26, 2012, 12:36:18 pm »
Вили, и аз ще имам нужда от час по време на отпуска й. Питах я и ме посъветва да запиша час за друг лекар. При предните си опити (преди 4 г) бях пациентка на д-р Стаменов. Преди няколко месеца, когато поднових опитите, и той ме посъветва да запиша час според момента от цикъла, а не графика на докторите  :D Обикновено се пропускат месеци, ако дебнеш конкретен лекар.

Успех на всички!!!
« Отговор #443 -: Юни 27, 2012, 11:41:08 am »
Момичета, моля някоя от вас да ми изпрати телефона на д-р Сигридов на лични. Искам да питам нещо, но не ми се ходи до клиниката. Благодаря предварително!

Благодаря на Нади, вече имам телефона  :D.
« Последна редакция: Юни 27, 2012, 11:52:47 am от Врабчо »
« Отговор #444 -: Юни 27, 2012, 19:45:51 pm »
Момичета, утре ми предстои трансфер на пресен и замразени ембриони. Днес ходих до клиниката за слагане на лекарство преди трансфер. Аз през цялото време си мислех, че ще слагаме т.н. "лепило", а то беше по-скоро нещо като промивка, даже не усетих кога д-р Шефкетова приключи и каза, че сме готови  :oops:. Имате ли представа какво може да е било това лекарсвто, аз нещо се шашнах и не попитах  :oops:, сега съжалявам.
« Отговор #445 -: Юни 27, 2012, 21:08:01 pm »
Здравейте момичета,
желая успех на всички които минават по този труден път да станат родители.

Ще Ви помоля, ако някой има тел на д-р Персенска да ми го изпрати на лични, ще съм му много благодарна.

Благодаря на момичетата които ми писаха
« Последна редакция: Юни 27, 2012, 22:08:40 pm от mimi4i »
*
« Отговор #446 -: Юни 27, 2012, 22:21:41 pm »
Момичета, утре ми предстои трансфер на пресен и замразени ембриони. Днес ходих до клиниката за слагане на лекарство преди трансфер. Аз през цялото време си мислех, че ще слагаме т.н. "лепило", а то беше по-скоро нещо като промивка, даже не усетих кога д-р Шефкетова приключи и каза, че сме готови  :oops:. Имате ли представа какво може да е било това лекарсвто, аз  се шашнах и не попитах  :oops:, сега съжалявам.

Успешен трансфер и ще чакам да ме зарадваш след 14 дена :D
Аз днес бях на втора промивка след хистерото.Доктор Персенска ми изписа и хапчета уж да не ги правя  тези полипи-като ме видя каза-А Петя с многото полипи!Ужас писна ми вече!Септември биопсия и ако всичко е наред после стимулация!!!!
« Отговор #447 -: Юни 27, 2012, 23:33:34 pm »
Какви хапчета?
« Отговор #448 -: Юни 28, 2012, 07:54:02 am »
Септември биопсия и ако всичко е наред после стимулация!!!!
Всичко вече ще бъде наред, вярвай в успеха. Скорошно възстановяване!
Как не съм знаела, че вчера си била в клиниката, щях да те потърся?
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #449 -: Юни 28, 2012, 08:41:37 am »
Момичета, утре ми предстои трансфер на пресен и замразени ембриони. Днес ходих до клиниката за слагане на лекарство преди трансфер. Аз през цялото време си мислех, че ще слагаме т.н. "лепило", а то беше по-скоро нещо като промивка, даже не усетих кога д-р Шефкетова приключи и каза, че сме готови  :oops:. Имате ли представа какво може да е било това лекарсвто, аз нещо се шашнах и не попитах  :oops:, сега съжалявам.
Папа, това се казва новина, значи стигна до трансфера...айде това е супер успешната комбинация, прясно от ЕЦ и ЗЕТ, мисля, че този път ще има :bfp:
Най-сърдечно ти пожелавам късмет! stork-boy yahoo_17
« Отговор #450 -: Юни 28, 2012, 08:58:52 am »

Аз днес бях на втора промивка след хистерото.Доктор Персенска ми изписа и хапчета уж да не ги правя  тези полипи-като ме видя каза-А Петя с многото полипи!Ужас писна ми вече!Септември биопсия и ако всичко е наред после стимулация!!!!
[/quote]
извинявам се за невежеството,но и аз правих на 13.06 хистеро,но на промивки не съм ходила,защото не са ми казали,д-р Шефкетова ми каза да отида на 7 ден от цикъла ми,та въпроса ми е трябваше ли да ходя на промивки???? :(
*
« Отговор #451 -: Юни 28, 2012, 09:07:43 am »
marieta25, не назначават винаги промивки. Те са по преценка на лекарите. Щом не са ти казали да записваш час за промивки, значи не е имало нужда от такива.

Pimi, и на мен ми стана интересно за хапчетата срещу полипите. Не че ще ги пия без лекарско предписание!  
« Последна редакция: Юни 28, 2012, 09:09:35 am от rtfrtf »
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #452 -: Юни 28, 2012, 10:14:18 am »
Мариета, не се тревожи за липсата на промивки. Да не би хистерото да ти е било диагностично или с някаква по-лека оперативна намеса?
« Отговор #453 -: Юни 28, 2012, 11:50:44 am »
Момичета моля някоя от Вас ако има телефона на Д-р Персенска да ми го изпрати на лични, за което предварително много благодаря
*
« Отговор #454 -: Юни 28, 2012, 16:44:30 pm »
мариета,не ги изписват на всички промивките,на мен ми е второ хистеро -и на двете ме викаха на промивки.Този път даже 2 намазах,но няма как,дано е за добро.

Изписаха ми Оргаметрил-според доктор Персенска докато го пия не би трябвало да има такова натрупване на лигавица.Ще ги пия поне 3 месеца и после трябва да ме види да каже дали е имало ефект от тях.
*
« Отговор #455 -: Юни 28, 2012, 16:51:00 pm »
Излезе ми резултата от биопсията и е добър :) имало малко отклонение, което ще корегират с лепило преди ЗЕТа. Ако не ми мине котка път другия месец ЗЕТ.
« Отговор #456 -: Юни 29, 2012, 08:58:31 am »
благодаря ви за отговорите :wink:

п.с.искам да ви питам може ли след хистерото да се започне процедура или пак трябва да чакаме....
*
« Отговор #457 -: Юни 29, 2012, 11:27:30 am »
Няма проблем веднага след хистероскопия да се стартира опит. така е заченат първия ми син. :wink:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #458 -: Юни 29, 2012, 11:58:26 am »
Моят втори опит приключи с отрицателен тест...много ми е тежко! Не спирам да плача :balk_145: и съм сама в къщи!Ще се поболея от мъка,нямам сили да се боря вече  :balk_144: Боли ме,много ме боли,душата ме боли...
*
« Отговор #459 -: Юни 29, 2012, 12:40:59 pm »
sole  :bighug: съжалявам много, изживей си болката събери сили стани и продължи. Вярвам, че ще изгрее слънце и на твоята така тъмна и мрачна сега уличка...