Благодаря ви момичета. Два дена тази "оферта" някак си ми стоеше извън мозъка - да тя има смисъл и логика. Не че ми е работа да знам, дори да коментирам и да анализирам мнението на д-р Стаменов, знам че знае какво прави и му се доверявам, просто бях .... не бях готова. Сега обаче виждам че ще се проточим във времето, ще си изпилим нервите, обаче това явно е цената. Пурво ще събираме, после ще правим лигавица ...., а часовника тиктака - на есен ще стана на 43. Преди време при една от инсеминациите пих половинка клостилбегит 6 дни и образувах два еднакви фоликула в единия яйчник (както каза тогавашния доки "почесахме" яйчниците)пих и естрофем за лигавицата - беше 8-9 мм (сега няма да е така защото дозата ще е по-висока). Това ми дава основание да мисля или по-скоро надежда, че ще станат нещата. Кажете ми моля какво приблизително ще ми струва - пункция (със и без упойка-ако е един), замразяване и трансфер (дай боже в последствие). Предполагам че ще има и няколко инжекции меногон за зреене на фоликулите. И как, на колко време са прегледите, заблуждавам ли се че ще са в по късен етап и по малко. Слага ли се прегнил, защото някъде четох че не са слагали и има изпуснати фоликули. И още нещо яйцеклетки ли се замразяват или ембриони. Ох май излязох от темата, ама пък все пак въпросите ми са свързани с това как практикуват в нашата клиника.