0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #340 -: Юни 17, 2012, 17:08:41 pm »
    Момичета аз продължавам,моя тест е отрицателен.Записах си час при Стаменов ,за да видим какво ще правим и къде е проблема..... На всички чакащи ви пожелавам много успех!!!!!!!!!!!!!
МЕЧТАТЕЛКА
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тем&
« Отговор #341 -: Юни 18, 2012, 09:34:33 am »
Момичета - ще ми каже ли някой със сигурност нашата клиника има ли ИМСИ.
Видях, че го има обявено на сайта на клиниката. Но на места пишат, че ИМСИ-то е на Малинов, не на ЦРЗ "Надежда". Пък го били ползвали екипа на д-р Стаменов, ама от как и новата ин-витро клиника се е пръкнала не го ползат..... Абе не мога да се съсетя вече кво става ..... А ми е важно заради предстоящ опит.
Ако е питал някой или пък е използвано при скоръшен опита- нека ме светне по въпроса, моля!!! И евентуално ако го имат - доплаща ли се и колко се доплаща и каквото друго се сетите!!!
Не зная за ИМСИ. При нас предложиха МАКС. Съгласихме се и платихме 200 лв. За съжаление крайният резултат беше отрицателен. Д-р Персенска каза, че няма какаво повече да направим, освен диагностика на самите ембирони, ако стигнем до там естествено, за което ще е наложително пак да има МАКС, тъй като съпругът ми е с лоша морфология и висок процент фрагментации, според резултата от СДИ теста.
При някого да са ползвали метод за диагностика на ембронинте преди трансфер в "Малинов"? Споделете за цената и което е по-важно - за резултатите!
« Последна редакция: Юни 18, 2012, 09:37:09 am от hope-love »
*
« Отговор #342 -: Юни 18, 2012, 09:47:26 am »
Е,не,момичета,вие направо ме отчаяхте!Аз си мислех,че Клексана се бие само до теста,а вие си го биете вече 9-10 седмици.О,не!Направо съм така 8O
« Отговор #343 -: Юни 18, 2012, 10:42:16 am »
Утре съм на пункция и много ме е страх.Имам и други притеснения,на мен д-р Персенска ми предложи да правим ин витро на естествен цикъл,но не сме коментирали замразяване,аз си мислех ,че трябва тя да ми предложи вариант,а аз да избера,сега като говоря с момичетата от клиниката излиза ,че инициативата трябва да е от моя страна и това малко ме притеснява.Аз не съм толкова инфомирана какво да искам ,не трябва ли да ми предложат вариант и аз да избирам.Доста съм объркана.Едва ли не след като не сме коментирали замразяване излиза,че опита ми е обречен на неуспех ,защото имам само един фоликул-и това не било добре,така ми каза една жена с която чакахме за преглед.
« Отговор #344 -: Юни 18, 2012, 11:20:47 am »
Утре съм на пункция и много ме е страх.Имам и други притеснения,на мен д-р Персенска ми предложи да правим ин витро на естествен цикъл,но не сме коментирали замразяване,аз си мислех ,че трябва тя да ми предложи вариант,а аз да избера,сега като говоря с момичетата от клиниката излиза ,че инициативата трябва да е от моя страна и това малко ме притеснява.Аз не съм толкова инфомирана какво да искам ,не трябва ли да ми предложат вариант и аз да избирам.Доста съм объркана.Едва ли не след като не сме коментирали замразяване излиза,че опита ми е обречен на неуспех ,защото имам само един фоликул-и това не било добре,така ми каза една жена с която чакахме за преглед.

Не го мисли, а направо попитай лекарите какво следва след пункцията. Най-вероятно ще замразите, но ти попитай.
*
« Отговор #345 -: Юни 18, 2012, 13:33:30 pm »
Hrisi73, познавам много момичета, при които са върнали само един ембрион и са забременели. А също така и много, при които са върнати три и повече и не са.
Коментирай с д-р Персенска и вземете заедно решение.
Аз лично при третия си опит бях събрала общо 4 ембриона от ЕЦ и тогава пристъпихме пък трансфер. Но това го решихме заедно с д-р Стаменов.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #346 -: Юни 18, 2012, 15:01:40 pm »
vanichka81 , съжалявам  :bighug: Стискам палци бързо да намерите с док решението на ващия случай и следващият ти опит да бъде успешен

hrisi73 , не се притеснявай, а говори с д-р Персенска. Не се влияй от това какво ти е казал някой на опашката, преди да си чула мнението на лекарите. Никой не очаква от теб да си запозната с всички възможни варианти, може и лекарите да искят да видят първо каква ще яйцеклетката, как ще се развива след оплождането и тогава да преценят дали ще замразяват или ще правите трансфер. Всеки случай е индивидуален и историята знае за много момичета, забременели с един ембрион. Успех :)  
« Последна редакция: Юни 18, 2012, 15:04:19 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #347 -: Юни 18, 2012, 15:06:29 pm »
hrisi73, хванете първо рибата, пък тогава слагай тигана на котлона. :D
Историята знае моя случай. Три опита на ЕЦ, всеки път по един ембрион. Две бременности и едно (за сега) прекрасно момиченце. Скоро се надявам бройката да се удвои. :wink:
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #348 -: Юни 18, 2012, 15:13:35 pm »
hrisi73, докторите и мене никога не са ме питали дали ще замразяваме или ще има транфсфер. След пункцията са ме информирали какво са решили, ако не сме говорили преди това (ако изобщо сме извадили хубава яйцеклетка). И за това кой какви ти ги е наговорил в чакалнята ... ако така ще се притесняваш, по-добре си чети списание  :D. Аз така правя.
« Отговор #349 -: Юни 18, 2012, 15:19:32 pm »
Е,не,момичета,вие направо ме отчаяхте!Аз си мислех,че Клексана се бие само до теста,а вие си го биете вече 9-10 седмици.О,не!Направо съм така 8O

Понякога клексан или фраксипарин се бият почти до края.
« Отговор #350 -: Юни 18, 2012, 15:28:11 pm »
Iva17  благодаря ти за милите думи дано късмета да ни съпътства ,защото всички ние имаме нужда от него........ЦЕЛУВКИ
МЕЧТАТЕЛКА
*
« Отговор #351 -: Юни 18, 2012, 15:43:21 pm »
Момичета , хистероскопията до кой ден се правеше до 10 -ти ли беше ?
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #352 -: Юни 18, 2012, 16:00:41 pm »
Здравейте, момичета! Днес мина пункцията ми и трябва да започна прием на естрофем и утрогестан.  Утрогестанът ми е изписан 2 по 3 табл. Притеснявам се да не би да е грешка на ръката. Не трябва ли да е 3 по 2 табл. Моля за отговор :(

*
« Отговор #353 -: Юни 18, 2012, 16:02:14 pm »
Винаги е бил 2х3 глобули вагинално. Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #354 -: Юни 18, 2012, 16:08:13 pm »
Здравейте, за съжаление се включвам с неприятна новина, клиниката наистина няма да работи от 30.06. до 05.07.2012.Днес моя приятелка беше на преглед и я бях помолила да попита защото очаквам МЦ и ще правим ЗЕТ, док.Персенска го е потвърдила, това ще са единствените дни в които няма да работят, цяло лято ще са на линия.Ако не ми закъснее достатъчно губя и този месец  :(. Пожелавам късмет на всички
Смелостта не е това да не изпитваш страх, а това да прецениш, че нещо е по-важно от страха и да го направиш, въпреки него!
« Отговор #355 -: Юни 18, 2012, 16:13:50 pm »
mimi6e аз правих миналата седмица хистероскопия и се прави 8,9 или 10 ден от цикъла.
п.с. а някой знае ли колко дни след оперативната хистероскопия нетрябва да се прави секс???
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #356 -: Юни 18, 2012, 16:46:45 pm »
Благодаря ти, White! :)

« Отговор #357 -: Юни 18, 2012, 18:51:30 pm »
Предварително се извинявам за въпроса си защото ще се повтори вероятно за 100-тен път.  :oops:
Колко струва комбинацията ЕЦ + ЗЕТ?
Имам 3бр. замразени Е., надявам се от ЕЦ да се сдобия с поне още един и желая да правим трансфер на ЗЕ и пресен Е. Колко ще ми струва трансфера?
*
« Отговор #358 -: Юни 18, 2012, 20:13:41 pm »
Момичета, хистероскопията до кой ден се правеше до 10 -ти ли беше ?
До 10-и ден включително, като денят трябва да е чист.

Papa2011, от това, което съм чела из темата, комбинацията ЕЦ + ЗЕТ е 800 лв.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #359 -: Юни 18, 2012, 20:25:06 pm »
Здравейте, за съжаление се включвам с неприятна новина, клиниката наистина няма да работи от 30.06. до 05.07.2012.Днес моя приятелка беше на преглед и я бях помолила да попита защото очаквам МЦ и ще правим ЗЕТ, док.Персенска го е потвърдила, това ще са единствените дни в които няма да работят, цяло лято ще са на линия.Ако не ми закъснее достатъчно губя и този месец  :(. Пожелавам късмет на всички

Вече не вярвам, има-няма и нямало да работи клиниката..Това не може да стане, сигурна съм, явно опитват да разтоварят графици.

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."