0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #240 -: Юни 11, 2012, 10:30:33 am »
Момичета пак набързо един въпрос. Какво струва РВМС и лепилото, манипулациите и вземането на кръв.
« Отговор #241 -: Юни 11, 2012, 10:31:14 am »
Не се притеснявай и на мен ми изписаха 2* 1 естроферма ,докторите знаят какво правят .Желая ти успех.
Момичета пак набързо един въпрос. Какво струва РВМС и лепилото, манипулациите и вземането на кръв.
250 лв
*
« Отговор #242 -: Юни 11, 2012, 10:31:58 am »
И при мен, при инвитро на ЕЦ ми изписа 2x1 на ден от естроферма.Споко.

*
« Отговор #243 -: Юни 11, 2012, 12:24:23 pm »
Да не се е объркал нещо доки?!На някоя да е изписвал 2 x1т?
Не е объркал нищо. :D Спокойно! И на мен ми е предписван естрофем 2х1 при всичките ми опити.
*
« Отговор #244 -: Юни 11, 2012, 12:24:57 pm »
Момичета аз приключих с отрицателен тест отново. :(
*
« Отговор #245 -: Юни 11, 2012, 13:14:04 pm »
disi22   :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #246 -: Юни 11, 2012, 13:22:32 pm »
disi22, много се надявах да напишеш друго :bighug:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #247 -: Юни 11, 2012, 13:28:36 pm »
disi22, горе главата и напред! Всички знаем как боли, но бъди силна и вярвай!
Ти прави изцяло ЕЦ, ако не се лъжа. Убедена съм, че лекарите ще обмислят случая ви и ще предложат нов подход!
« Отговор #248 -: Юни 11, 2012, 13:32:22 pm »
 :hello:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #249 -: Юни 11, 2012, 14:50:38 pm »
disi22, много съжалявам :( Трябва да сме силни и да вярваме, че скоро и ние ще сбъднем мечтата си да станем мами.

sole, винаги изписват естрофема 2х1, няма грешка :) Аз даже съм пила и 3х1, когато съм била преди ЗЕТ. Не се притеснявай.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #250 -: Юни 11, 2012, 18:11:31 pm »
Благодаря за подкрепата момичета. Аз също бях уверена, че резултата ще бъде положителен този път. Всичко беше напълно нормално. Докато изчаквах да стане готов резултата от изследването, си мислех как да съобщя хубавата новина на мъжа ми. Но когато прочетох резултата в интернет, направо не можах да повярвам. Дори си помислих, че може би съм набрала стар код. Но, уви - пишеше 0.1000mU/ml и датата е 11.06.2012год. :(
Боги, трансфера беше комбиниран - 1 пресен + 2 замразени, всичките бяха върнати на третия ден. Вече нямам замразени ембриони. :(
Сега ми предстои стимулиран опит за пръви път финансиран от ФАР. На 10.07. имам час за коментар при д-р Стаменов и ще видим какво ще предложи.
« Отговор #251 -: Юни 11, 2012, 18:27:40 pm »
Моят естрофем също беше по 2 на ден.
Помня го добре, защото е предвидена кутията да се пие по едно. Та с перманентен тънкописец си бях надписала хапчетата по дати за да не се бъркам. Много съм хахо с взимането на лекарства, изобщо не помня пих ли не пих ли.

disi, дано имате успех с този първи опит!
« Отговор #252 -: Юни 11, 2012, 19:14:18 pm »
disi22 Мноого съжалявам ,знаем как се чувстваш ,но важното е че имаш варианти, така че с нови сили и нови надежди напред . :bighug:.

При мен днес се получи зацапване 7 ден ми е ,звъннах в клиниката сутринта за да питам за спазмите др-Персенска каза само да продължа нош-па то ,а следобяд ми прокърви(силно казано)по скоро зацапа ,та звъннах док Стаменов ми каза да спра Клексана и да не се притеснявам.Ох дано не се засили ,че предния път така приключи всичко само ,че на 12 ден.
« Последна редакция: Юни 11, 2012, 19:16:09 pm от валерия »
*
« Отговор #253 -: Юни 11, 2012, 20:00:38 pm »
Вале, това е от хубавото зацапване  :D На мен така ми зацапа на 8-ми и 9-ти ден  :wink: Стискам палци и имам усещане за двучертичков резултат  :D
« Отговор #254 -: Юни 11, 2012, 20:13:46 pm »
Здравей ,mgstra били споделила колко плати за пункция и плащ та ли оплождане.Има някаква нова такса оплождане-250лв.А за замразяване колко се плащ та.

Здравейте момичета,
На 8-ми бях на пункция и мен също ме изненада допълнителната "такса оплождане" в размер на 250 лева. Вместо обичайните 250 лева за пункция без упойка, трябваше да платя 500 лева. Знае ли някой подробности за новата тарифа на клиниката? Колко ще се заплаща за замразяване?
« Отговор #255 -: Юни 11, 2012, 20:45:03 pm »
Момичета, имам няколко пункции на естествен цикъл без упойка, но на последната прокървих много лошо. Кръвотечението беше овладяно бързо, но последва едно много неприятно шушукане и никакво обяснение от страна на лекарите. Аз бях като онемяла и не попитах нищо, което пък е моята вина. Изправих се на крака благодарение на силно болкоуспокоително и след 2 часа вече бях на работа, каквато е обичайната практика. Болката се засили след като ефекта от лекарството свърши, но не беше нетърпима. Стоически стисках зъби. На следвашия ден имах само слабо зацапване и болка. Днес, вече 3 дни след пункцията, продължава да ме измъчва тъпа болка и напрежение в яйчника. Може ли да споделите вашия опит? Случвало ли се е подобно нещо на някоя от вас? Знам, че трябва да потърся професионална помощ, ако това продължи още няколко дни, но дотогава ще бъда благодарна, ако някоя от вас ми пише...
*
« Отговор #256 -: Юни 11, 2012, 21:52:16 pm »
Цитат
Публикувана от: валерия

При мен днес се получи зацапване 7 ден ми е ,звъннах в клиниката сутринта за да питам за спазмите др-Персенска каза само да продължа нош-па то ,а следобяд ми прокърви(силно казано)по скоро зацапа ,та звъннах док Стаменов ми каза да спра Клексана и да не се притеснявам.Ох дано не се засили ,че предния път така приключи всичко само ,че на 12 ден.

валерия , не се притеснявай. Аз също имах зацапване по същото време и това ме накара да направя кръвен тест на 10-ти ден. Резултата е на 8 месеца вече. Д-р Персенска ми каза, че така се оказва доста често при бременност. Вярвай, че и при теб е тази причината за зацапването. Успех!

А на мен днес ми се обадиха от клиниката, ембриона се дели добре. Утре да очаквам  още едно обаждане и най-вероятно трансфер.
« Последна редакция: Юни 11, 2012, 21:54:02 pm от mgstra »

*
« Отговор #257 -: Юни 11, 2012, 21:59:11 pm »
Цитат
Публикувана от: Emilia Maria

Момичета, имам няколко пункции на естествен цикъл без упойка, но на последната прокървих много лошо. Кръвотечението беше овладяно бързо, но последва едно много неприятно шушукане и никакво обяснение от страна на лекарите. Аз бях като онемяла и не попитах нищо, което пък е моята вина. Изправих се на крака благодарение на силно болкоуспокоително и след 2 часа вече бях на работа, каквато е обичайната практика. Болката се засили след като ефекта от лекарството свърши, но не беше нетърпима. Стоически стисках зъби. На следвашия ден имах само слабо зацапване и болка. Днес, вече 3 дни след пункцията, продължава да ме измъчва тъпа болка и напрежение в яйчника. Може ли да споделите вашия опит? Случвало ли се е подобно нещо на някоя от вас? Знам, че трябва да потърся професионална помощ, ако това продължи още няколко дни, но дотогава ще бъда благодарна, ако някоя от вас ми пише...
Имам два пъти пункция на естествен цикъл без упойка. Първият път фоликула беше на кофти място и беше доста болезнена самата манипулация и след нея ме болеше няколко дни, но нямах кървене. Сега, втория път, пункцията мина съвсем безболезнено, имах леко зацапване само в деня на пункцията, а тъпи болки в яйчника още 2 дни след нея. Все пак си е манипулация, няма как да не е болезнено, но ако много се притесняваш, звънни на докторите.

« Отговор #258 -: Юни 11, 2012, 22:02:43 pm »
Благодаря ви момичета за успокоението дано ,аз не смея много да се надявам ама знае ли човек   :D
Меци  :bighug: дано си права.
*
« Отговор #259 -: Юни 11, 2012, 22:45:10 pm »
А на мен днес ми се обадиха от клиниката, ембриона се дели добре. Утре да очаквам  още едно обаждане и най-вероятно трансфер.

Браво на теб  :D Стискам палци за братче или сестриче на Мишо  :P