0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #220 -: Юни 10, 2012, 09:16:20 am »
Момичета,интересува ме така нареченото лепило.Кога се поставя ,колко дена след пункцията ,малко повече подробности,какво представлява самата манипулация.
« Отговор #221 -: Юни 10, 2012, 09:42:56 am »
Аз също се интересувам от лепилото и РВМС - повече яснота. Например колко дни преди трансфера (ЗЕТ) се поставят, трябва ли да се повтарят манипулации някакви  - ние от далеч евентуално да планираме престой, резервации, отпуски.
*
« Отговор #222 -: Юни 10, 2012, 09:52:50 am »
На мен ми поставиха РВМС при настоящия опит. В деня на пункцията и два дни по - късно дадох кръв, от която изработват лекарството. В деня, в който дадох за втори път кръв, около два часа по - късно ми поставиха и лекарството. Трябваше да съм пила вода, за да е пълен мехура. лекарството се поставя с много тънък катетър, като манипулацията извършиха в кабинета за прегледи на 4-тия етаж. Трансфера ми беше на следващия ден /3-тия ден след пункцията/.
Надявам се да съм Ви била полезна. Стискам палци за положителни тестчета. :D
« Отговор #223 -: Юни 10, 2012, 11:07:28 am »
Първо да кажа за РВМС ,че усещането е все едно ти правят промивка ,не боли не е страшно,всичко останало е както го е описала disi22.

Момичета а аз имам много странен въпрос,снощи 5 ден след трансфер ,когато заспивах започнаха някакви много странни конвулсии на мускулите ,корема ми стана като камък и започна едно свиване и отпускане на цялата ми мускулатура ,колкото и да се опитвах да се отпусна не можех.Това продължи около 10 мин ,станах поразходих се и когато си легнах отново ,нещата се поуспокоиха ,но при всяко мръдване на леглото ,мускулите ми отново се свиваха .Та въпроса ми е на някой случвало ли му се е подобно нещо ,и някаква идея дали е реакция на моя организъм или благодарение на някое лекарство .Аз подозирам Клексана .
« Отговор #224 -: Юни 10, 2012, 13:09:02 pm »
Момичета, знае ли някой дали само генетичните изследвания в Майчин дом са безплатни или и имунологичните. Изобщо има ли място в София където имунологичните са по евтини или са безплатни?
« Отговор #225 -: Юни 10, 2012, 13:30:31 pm »
Момичета, знае ли някой дали само генетичните изследвания в Майчин дом са безплатни или и имунологичните. Изобщо има ли място в София където имунологичните са по евтини или са безплатни?
Признават само тези правени в Малинов ,наскоро попитах заради една приятелка.
« Отговор #226 -: Юни 10, 2012, 13:39:31 pm »
Значи като пациенти на клиника Надежда, нямаме право да правим генетични и имунологични изследвания на други места, освен при тях или в Малинов така ли? а цената им каква е в клиника Надежда?
« Последна редакция: Юни 10, 2012, 13:41:31 pm от maja73 »
« Отговор #227 -: Юни 10, 2012, 13:57:02 pm »
Аз съм пациентка на клиника "Надежда", лично д-р Стаменов ми даде зелен талон за безплатни генетични в Майчин дом. Призна ми ги, естествено. Генетичката на клиниката д-р Хаджидекова работи също в Майчин дом на 6-и етаж, така че едва ли има значение /освен цената/ къде са направени, защото в клиниката само взимат кръв и ги работят в Майчин дом.
« Отговор #228 -: Юни 10, 2012, 14:06:04 pm »
Благодаря за отговора. А имунологичните на каква цена са в клиника Надвжда?
*

rumi 84

• 215
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #229 -: Юни 10, 2012, 14:47:33 pm »
Да се запиша да следя темата успех на всички.
*
« Отговор #230 -: Юни 10, 2012, 16:04:36 pm »
Мая, имунологичните са 260 лв. в Надежда.
« Отговор #231 -: Юни 10, 2012, 16:07:46 pm »
Момичета говорих ,за имунологични а не за генетични.
Имунолонията в Малинов е 260 лв.
« Отговор #232 -: Юни 10, 2012, 18:04:16 pm »
Момичета а аз имам много странен въпрос,снощи 5 ден след трансфер ,когато заспивах започнаха някакви много странни конвулсии на мускулите ,корема ми стана като камък и започна едно свиване и отпускане на цялата ми мускулатура ,колкото и да се опитвах да се отпусна не можех.Това продължи около 10 мин ,станах поразходих се и когато си легнах отново ,нещата се поуспокоиха ,но при всяко мръдване на леглото ,мускулите ми отново се свиваха .Та въпроса ми е на някой случвало ли му се е подобно нещо ,и някаква идея дали е реакция на моя организъм или благодарение на някое лекарство .Аз подозирам Клексана .

Започни но шпа и се обади на спешния.
*
« Отговор #233 -: Юни 10, 2012, 20:08:44 pm »
Здравейте, момичета.
Отдавна не съм писала тук, но ето ме отново на линия. Пак съм на стартова позиция. Вчера правих пункция на напълно естествен цикъл. Извадихме фоликула с яйцеклетка, днес ми се обадиха от клиниката, че се е оплодила и ембриона се развива добре. За сега всичко е по план, очаквам утре да ми се обадят, за да разбера дали се дели добре.
Успех на всички в процедура!

« Отговор #234 -: Юни 10, 2012, 20:11:35 pm »

Здравей Валерия, ние май вървим заедно. Днес ми е 6 ден след ЕТ. Незнам дали ще те успокоя, ако ти кажа, че аз получих вчера и в петък, два пъти, силно пулсиране по скоро в областта на матката или на влагалището, но за около 3-4 мин. взех веднага но-шпа и останах 5мин права. Отдавам го на имплантацията на ембриончетата, незнам какво друго да си мисля, нека момичетата, които са минали преди това ЕТ да споделят. Успех ти желая
« Отговор #235 -: Юни 10, 2012, 20:22:10 pm »

Здравей Валерия, ние май вървим заедно. Днес ми е 6 ден след ЕТ. Незнам дали ще те успокоя, ако ти кажа, че аз получих вчера и в петък, два пъти, силно пулсиране по скоро в областта на матката или на влагалището, но за около 3-4 мин. взех веднага но-шпа и останах 5мин права. Отдавам го на имплантацията на ембриончетата, незнам какво друго да си мисля, нека момичетата, които са минали преди това ЕТ да споделят. Успех ти желая
Да и на мен ми е 6 ден  :D
Ами аз помислих малко и се сетих ,че само на едно лекарство нямам листовка и не съм чела страничните ефекти и това е Медрол ,намерих листовката в Интернет и пише ,
че може да се получат спазми на мускулите и сърцебиене и още куп други ,но аз имам тези двете,смятам да видя,как ще е тази нощ и утре ще им звънна.

« Отговор #236 -: Юни 10, 2012, 21:21:24 pm »
Здравей ,mgstra били споделила колко плати за пункция и плащ та ли оплождане.Има някаква нова такса оплождане-250лв.А за замразяване колко се плащ та.
« Отговор #237 -: Юни 10, 2012, 22:58:04 pm »
Здравейте, момичета.
Отдавна не съм писала тук, но ето ме отново на линия. Пак съм на стартова позиция. Вчера правих пункция на напълно естествен цикъл. Извадихме фоликула с яйцеклетка, днес ми се обадиха от клиниката, че се е оплодила и ембриона се развива добре. За сега всичко е по план, очаквам утре да ми се обадят, за да разбера дали се дели добре.
Успех на всички в процедура!

Ти си моят герой, не познавам друг човек като теб и стискам палци за успех.
Дръж ни в течение и целувки на мишока Мишо  :D
*
« Отговор #238 -: Юни 10, 2012, 23:10:33 pm »
Цитат
Публикувана от: КЪДИ
Ти си моят герой, не познавам друг човек като теб и стискам палци за успех.
Дръж ни в течение и целувки на мишока Мишо 
Благодаря КЪДИ! Надявам се и този път да доведа нещата докрай.

Цитат
Публикувана от: jo-joo
Здравей ,mgstra били споделила колко плати за пункция и плащ та ли оплождане.Има някаква нова такса оплождане-250лв.А за замразяване колко се плащ та.
За пункцията заплатих 250 лв. без упойка. С упойка е 350 лв. Друго за сега не съм плащала. Ако има трансфер, ще платя още 600 лв. Не знам нищо за такса за оплождане.

*
« Отговор #239 -: Юни 11, 2012, 10:28:47 am »
 :)милички,здравейте!Вчера мина и моята пункция!Извадихме 8 яйцеклетки.Преди малко ми се обадиха ембриолозите-6 оплодени! :cheerleader: Много съм щастлива!Д-р Стаменов ми изписа Утрогестан 2x3т,Estrofem 2x1т и Фолиева к-на 2x1т.Та въпроса ми е не е ли много този Естрофем? :ask: В листовката пише 1 т на ден,а не 2...много са му страничните действия на този естрофем и това ме плаши!Да не се е объркал нещо доки?!На някоя да е изписвал 2 x1т?Не смея да им звъня,да не ми се скарат! :oops: