0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #900 -: Август 23, 2012, 19:14:36 pm »

На мен днес ми потвърдиха, че на 26.08 от 12:00 часа ще имам замразен трансфер, много се вълнувам това ми е първи трансфер  :D
Успех на всички  :goodluck:

Желая ти успех, аз съм бременна точно от замразен трансфер.
« Отговор #901 -: Август 23, 2012, 21:06:18 pm »
Емилия, тихичко честито! Резултата ти е страхотен. Пожелавам ти успешен и ревлив финал :)

И аз се нареждам в редиците за септември, от вчера сум с блокираща инжекция в дупето:) Нямам търпение, дано този опит бъде няшият опит. Малко съм притеснено с този слаб отговор, но дано доктора е измислил правилната стратегия и Бог бъде с мен.

Мили дами, този път доктора ми изписа HCG 200 5 дена подред мускулно преди да започнем истинската стимулация. Някой има ли опит с това и как сте реагирали?
« Отговор #902 -: Август 23, 2012, 21:56:25 pm »
Честито Еми, лека и безпроблемна бременност до термин пожелавам:)

Аз днес бях на преглед при доктора, ще правим биопсия след неуспешен първи опит. Много ме е страх, не съм правила, бихте ли ми казали която от вас е правила някакви разяснения, моля!?
« Отговор #903 -: Август 23, 2012, 22:08:56 pm »
Благодаря Ви момичета още веднъж за хубавите пожелания.Относно биопсията и на мен ми правиха след неупешния опит.Никой нищо не ти разяснява,пази се в тайна.Надяваш се всичко да е наред и ако е добра бипсията решавате как ще продължите оттук нататък,ако ли не ти слагат различни лекарства и правят контролни биопсии.Самата манипулацията не е болезнена,поне мен не ме е боляло.Успех!
*
« Отговор #904 -: Август 23, 2012, 22:48:33 pm »
Честито, Емилия! Сега се наслаждавай на всеки миг от бременността си, че много бързо ще се търкулнат девет месеца. Аз имах почти същия резултат на 10-ти ден при трансфер на 3-ти ден. Пожелавам ти и моя резултат - един десетмесечен бонбон  :P

Мимс, дано така очаквания трансфер да се окаже с положителен край.

Sunny, и на теб успешен старт.

Furiqta, не се притеснявай от биопсията, търпимо болезнена е. С нея се установяа каква е средата в матката. Повече информация можеш да прочетеш в темата за биопсиите.

Аз в неделя почвам да се следя за естествен цикъл и този месец се надявм да хванем фоликула.

« Отговор #905 -: Август 23, 2012, 23:04:10 pm »
Момичета, благодаря за подкрепата  :bighug:
Pimi, успех и на теб!
Mimi4i, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, с хубав и сладък финал!
Mgstra, успех, скоро да се похвалиш с положителен резултат!
Успех и на всички започващи процедура  :)
Смелостта не е това да не изпитваш страх, а това да прецениш, че нещо е по-важно от страха и да го направиш, въпреки него!
« Отговор #906 -: Август 23, 2012, 23:25:37 pm »
Някой скоро да е правил биопсия и да знае колко струва?
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #907 -: Август 23, 2012, 23:38:12 pm »
furiqta, 200 лв. мисля, че беше биопсията.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #908 -: Август 24, 2012, 06:53:06 am »
Да, 200 лева и в цената са включени кръвните изследвания.
Емилия, тихичко честито и от мен. Надявам се да се похвалиш с нарастващо ЧХГ, а след това и с едно сладко тупкащо сърчице  :heartbeat:!
« Отговор #909 -: Август 24, 2012, 10:49:50 am »
Благодаря ви за информацията, момичета)!:)
« Отговор #910 -: Август 24, 2012, 14:54:36 pm »
Успех , Емилия и на всички момичета наредили се на клончето и чакащи двете чертички или висока стойност на ЧХГ!
И аз съм с вас вече една седмица си пазя моите снежковци и/или снежинки!?:-)
« Отговор #911 -: Август 24, 2012, 16:20:10 pm »
Еми едно тихичко честито и от мен. Дай боже да се похвалиш с двоен резултат.  :bori_015: :bori_002: :bighug: :bighug: :bighug:

Лусиана стискам палци и ти в скоро време да се похвалиш с добри новини  :crossfingers: :bighug:

« Отговор #912 -: Август 25, 2012, 21:26:03 pm »
Момичета,моля ви помагайте със съвети какво да правя.Тази вечер  при посещение на тоалетната имам 2-3 капки кафява кръв,а днес сутринта забелязах съвсем леко бледо зацапване:(Днес по принцип ми е датата за цикъла,знам че се случва често,но ми е притеснено.В понеделник ще пусна още един ткръвен тест,утре при нас лабораториите не работят.Ще лежа само,но и на лекар да отида няма какво да види ,защото е много рано още за плоден сак.Помагайте,ако се сещате какво друго да направя.Дано бебчето ми е борбено:)
« Отговор #913 -: Август 25, 2012, 21:51:22 pm »
Емилия,звънни на спешния телефон и обясни какъв е проблема.Аз имах кафеникаво зацапване около един месец след трансфера и ми казаха да спра клексана,след ден и половина вече нямаше зацапване.Само спокойно,всичко ще е наред.
*
« Отговор #914 -: Август 25, 2012, 22:44:08 pm »
Еми, и аз като теб и Перличка имах такова зацапване, даже на няколко пъти. Тогава и на мен ми спряха клексана. Звънни на спешния и им кажи. Ако си на клексан или фраксипарин, задължително кажи на лекаря, който ти вдигне, за да го има предвид. И спокойно!
« Последна редакция: Август 25, 2012, 22:45:56 pm от Bogi »
« Отговор #915 -: Август 25, 2012, 23:07:26 pm »
Писах смс с на д-р Персенска,утре сутринта ще и се обадя.Тази вечер и да звъня,нищо няма да ми помогнат,аз вече съм си била Клексана за вечерта.Пък и ми е неудобно да се обаждам късно ,макар че е спешен телефон.В продължение на 1 час нищо нямаше,ходих сега до тоалетна на хартията след забърсване нямам нищо,но на превръзката има кафеникаво зацапване сега вече е по-бледо.Оххх дано нишо няма и всичко е наред,знам че често се случва,но ми е притеснено много.
« Отговор #916 -: Август 26, 2012, 07:01:55 am »
Писах смс с на д-р Персенска,утре сутринта ще и се обадя.Тази вечер и да звъня,нищо няма да ми помогнат,аз вече съм си била Клексана за вечерта.Пък и ми е неудобно да се обаждам късно ,макар че е спешен телефон.В продължение на 1 час нищо нямаше,ходих сега до тоалетна на хартията след забърсване нямам нищо,но на превръзката има кафеникаво зацапване сега вече е по-бледо.Оххх дано нишо няма и всичко е наред,знам че често се случва,но ми е притеснено много.

След като си направила теста на 5-ти ден, това вероятно сега е имплантационното зацапване. Твърде рано е при теб да бъде реакция от клексана.
Успешна бременност ти желая.
« Отговор #917 -: Август 26, 2012, 07:58:56 am »
Теста го направих на 9 ден от трансфера,а ембрионите ми ги върнаха на 5(бластоцист) ден.Днес ми е 12 ден след трансфер.
« Отговор #918 -: Август 26, 2012, 09:22:24 am »
Момичета,чух се с д-р Персенска,каза ми да лежа и да пия Но-шпа 3 по 2 и да не се притеснявам,а клексана не ми го е спирала,продължавам с лекарствата.Днес сутринта нямам зацапване.
« Отговор #919 -: Август 26, 2012, 18:16:38 pm »
Момичета,чух се с д-р Персенска,каза ми да лежа и да пия Но-шпа 3 по 2 и да не се притеснявам,а клексана не ми го е спирала,продължавам с лекарствата.Днес сутринта нямам зацапване.
Eми , само спокойно.
Аз имах такова зацапване и веднага дотърчах до клиниката.Също бях на клексан даже през цялата бременност. Когато ме прегледаха още същия ден се оказа ,че даже са три плодни сака. Така,че спокойно и почивай повече!