0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
момичета,в клиниката ни разполагат ли с прегнил или трябва да се снабдяваме от някъде?
Цитат на: Sukrovishte в Август 17, 2012, 23:11:17 pmмомичета,в клиниката ни разполагат ли с прегнил или трябва да се снабдяваме от някъде?Преди два дена нямаше, само Овитрел, аз имам един, който мога да ти подаря, зависи за кога ти трябва, изтича му срока септември.
Цитат на: Faith09 в Август 17, 2012, 23:16:25 pmЦитат на: Sukrovishte в Август 17, 2012, 23:11:17 pmмомичета,в клиниката ни разполагат ли с прегнил или трябва да се снабдяваме от някъде?Преди два дена нямаше, само Овитрел, аз имам един, който мога да ти подаря, зависи за кога ти трябва, изтича му срока септември. Faith,ако всичко е наред,ще ми трябва за утре.Ще ти пиша на лични утре,ако е необходимо.Благодаря ти!Аз затова питах за кога, че в момента не съм в София, на 23 ще съм. Съжалвявам.
Цитат на: Sukrovishte в Август 18, 2012, 07:26:12 amЦитат на: Faith09 в Август 17, 2012, 23:16:25 pmЦитат на: Sukrovishte в Август 17, 2012, 23:11:17 pmмомичета,в клиниката ни разполагат ли с прегнил или трябва да се снабдяваме от някъде?Faith, дано имат...иначе др Шефкетова щеше да ме предупреди вчера да си търся...Ще видим утре-аз нали съм отскоро там и ми е първи опит инвитро Преди два дена нямаше, само Овитрел, аз имам един, който мога да ти подаря, зависи за кога ти трябва, изтича му срока септември. Faith,ако всичко е наред,ще ми трябва за утре.Ще ти пиша на лични утре,ако е необходимо.Благодаря ти!Аз затова питах за кога, че в момента не съм в София, на 23 ще съм. Съжалвявам.
Цитат на: Faith09 в Август 17, 2012, 23:16:25 pmЦитат на: Sukrovishte в Август 17, 2012, 23:11:17 pmмомичета,в клиниката ни разполагат ли с прегнил или трябва да се снабдяваме от някъде?Faith, дано имат...иначе др Шефкетова щеше да ме предупреди вчера да си търся...Ще видим утре-аз нали съм отскоро там и ми е първи опит инвитро Преди два дена нямаше, само Овитрел, аз имам един, който мога да ти подаря, зависи за кога ти трябва, изтича му срока септември. Faith,ако всичко е наред,ще ми трябва за утре.Ще ти пиша на лични утре,ако е необходимо.Благодаря ти!Аз затова питах за кога, че в момента не съм в София, на 23 ще съм. Съжалвявам.
Цитат на: Sukrovishte в Август 17, 2012, 23:11:17 pmмомичета,в клиниката ни разполагат ли с прегнил или трябва да се снабдяваме от някъде?Faith, дано имат...иначе др Шефкетова щеше да ме предупреди вчера да си търся...Ще видим утре-аз нали съм отскоро там и ми е първи опит инвитро Преди два дена нямаше, само Овитрел, аз имам един, който мога да ти подаря, зависи за кога ти трябва, изтича му срока септември.
дами, в деня преди пункцията има ли някакви ограничения?Трябва ли да се 'прочистваш' и до колко часа предния ден можеш да поемаш течности и храна?[/quoteПриемаш по-лека храна,вода можеш да пиеш и до по-късно. С храната се ограничи до 18-19 часа.Няма нужда от някакво по-особено “прочистване“.
Здравейте момичета, аз отново се нареждам при вас, след като почти сбъднатата ми мечта приключи в шести месец и половина от бременността.Дано и този път имам щастието да видя двете чертички,но сега първо трябва да се възстановя и организирам.