0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #520 -: Юли 08, 2012, 14:25:45 pm »
Попчо поздравления. честито и леки дни до финала мила.  :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #521 -: Юли 08, 2012, 16:01:44 pm »
Pop4o, страхотна новина! Прекрасна бременност ти желая със щастлив завършек след девет месеца.
Papa2011, идва и твоя ред. В клиниката казват на16-ти ден, но аз сущо направих кръвен тест на 10-ти ден и беше положителен. 16-тия ден е за уринен тест, ако не искаш да правиш кръвен.

« Отговор #522 -: Юли 08, 2012, 16:07:18 pm »
Честито,Pop4o!!!Лека бременност и прекрасен финал!!!
Papa2011,аз също пуснах кръвен на 10-ти ден и беше мнооого положителен.Нямах нерви да чакам 15-ти ден!!!Стискам палци да ни зарадваш и ти!!!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #523 -: Юли 08, 2012, 17:07:09 pm »
Поп4о,успех до край :lol:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #524 -: Юли 08, 2012, 17:24:16 pm »
Това се казва новина. Попчо честита бременност миличка.  :cloud9: От дълго време те следя и знам, че това за теб е много дълго очаквано щастие. Дано всичко е наред и дай Боже след 8 месеца се радваш на красивото си бебе, а защо не кажем и бебета. :bori_014:
« Отговор #525 -: Юли 08, 2012, 20:33:48 pm »
Чудесна новина pop4o, дано всичко е наред до края :D
Ти също много изстрада, стискам ти палци да си изкараш една хубава бременност :lol:
papa2011, дано и ти имаш хубави новини като pop4o :D
Аз може ли малко да се оплача, но съвсем мъничко да по мрънкам.
Това ми беше 5 опит. На 12 ден ЧХГ- 200, на 15 ден ЧХГ- 700.
Естествено до сега не бях виждала такъв резултат и си помислих, че всичко е наред. Да ама не. В 6 г.с имаше плоден сак с хубаво жълтъчно мехурче. В 7 седмица сърце има, пулс няма. Казаха ми да изчакам, ако не изкървя хубаво, тогава да отивам на абразио. Дано ми се размине.
За мен обаче това си е голямо постижение въпреки развоя на събитията.
Даже за миг си помислих да сменя клиниката, но в следващият веднага осъзнах, че там се чувствам най-добре и имам най-голямо доверие на лекарите.
А и в крайна сметка след толкова опити, разбрах че няма да се отърват от мен.
Сега съм се заинатила и смятам следващият път да се похваля с хубава новина.
Само искам да ви кажа да вярвате на лекарите си и да не се отказвате.
Късмет на всички, знам че е трудно, но не неосъществимо :D
« Отговор #526 -: Юли 08, 2012, 21:10:45 pm »
Попчо честито и от мен! Пожелавам ти една прекрасна бременност с красив пухкав финал.
Папа, а на теб стискам едни хубави  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за един  :bfp:

*
« Отговор #527 -: Юли 08, 2012, 22:36:24 pm »
Felindra, много съжалявам за резултата ти. Възхищавам се на волята ти и устрема, с който се бориш за постигане на целта. От сърце ти желая много скоро и теб да те сполети неописуемото щастие да си майка.
П. П.  И хич не се притеснявай, че мрънкаш, прави го на воля, колкото душа ти иска.

*
« Отговор #528 -: Юли 08, 2012, 22:37:16 pm »
Попчо, честито дългоочаквано щастие! Спокойна бременност и здраво бебче около термин!

Фелиндра, съжалявам! Вярвам, че още следващия път ще се похвалиш!

Папа, късмет!
« Последна редакция: Юли 08, 2012, 22:41:14 pm от midge »
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #529 -: Юли 09, 2012, 20:58:00 pm »
Попчо, голямо честито и от мен :) Лека и успешна бременност ти пожелавам :)

Папа, стискам палци и ти да ни зарадваш с такава новина :)

Фелиндра, съжалявам :( И на мен ми се е случвало и знам какво преживяваш, но и аз искрено вярвам, че скоро ще гушнем децата си.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #530 -: Юли 13, 2012, 19:32:35 pm »
Здравейте момичета!Честито на всички бременни и успешен финал до края.Аз започнах моя трети опит по дълъг портокол на 11.07 ми поставиха блокиращата инжекция.Реших преди опита да изследвам НК клетките,защото след аборта ми назначиха имунологични изследвания и тогава резултата на НК клетките беше 14 %,минаха 9 месеца от тогава на приема на Агапурин,и реших да направя частична имунология,макар че на предната ми имунология пишеше контрола след положителен тест за бременност.Днес ми се обади Др. Пенкова и НК клетките ми са 15 %,т.е въобще не са се повлияли.Каза ми,че имало два варианта единия да ми влеят 48 ампули Имуновен или да пия още Агапурина и Оксибор Форте до първата инжекция и Вигантол и Омега3 фотекс до положителен резултат.Много ми е притеснено,казах и че нямам възможност за вливания,каза ми сега пиеш лекарствата ,но при положителен резултат вливаш.Искам да чуя и вашето мнение,струва ми се,че става честа практика в нашата клиника с тези вливания,Много други клиники въобще ги отричат и не ги изследват.Знам,че темата е за самата клиника не за НК клетки и терапия,но тук пишат само момичета от Малинов и искам да чуя и тяхното мнение.Има ли такива момичета забременели с такива проценти на НК клетките и такива,които отказват влизания?Благодаря Ви предварително за отговорите!
« Отговор #531 -: Юли 14, 2012, 00:04:37 am »
На 14.07 преди една година започна моят първи опит в клиника Малинов. Подкрепата във форума, в клиниката бяха част от пътя ми към успеха. Благодаря ви, момичета!
Желая от сърце на всички, които все още се борят за рожба, мечтата им да се осъществи!
« Отговор #532 -: Юли 14, 2012, 00:09:15 am »
Има ли такива момичета забременели с такива проценти на НК клетките и такива,които отказват влизания?Благодаря Ви предварително за отговорите!

Преди опита ми правихме всевъзможни изследвания, едни от тях бяха имунологичните. Резултатът беше добър, но ако не беше нямаше да почна опита. Просто не бих рискувала.
« Отговор #533 -: Юли 14, 2012, 10:24:10 am »
Аз забременях и родих с такива нк клетки пих два месеца лекарства които много много не повлияха, 10 дни преди трансфер ми правиха вливания но мисля че лекарството беше киовиг Дано не бъркам името. После всеки месец контрола, в четвъртия месец отново се качиха на 16% и отново вливания. По добре слушаи докторите и прави каквото ти кажат. Успех
*
« Отговор #534 -: Юли 14, 2012, 17:50:55 pm »
Имах гранични NK клетки - 12%, пих Агапурин и Оксибор форте и за 3 месеца влязоха в норма, но се появиха завишени B-клетки. Предложиха ми вливания на Киовиг преди трансфера. Тъй като правех ЕЦ+ЗЕТ беше доста рисково забременяването ми и отказх вливанията, но поискаха пак контрола при положителен резултат. Теста ми наистина се оказа положителен, B-клетките още повече завишени, отново препоръка за вливания на Киовиг. След обсъждане във форума, получих лично съобщение от момиче, отказало вливанията и имаща вече дете, говорих с д-р Персенска, обясних и, че съм против вливанията и заедно решихме да не ги правя.
Моят съвет е да се консултираш с докторите и заедно да решите кой е по-добрия вариант за теб.

« Отговор #535 -: Юли 15, 2012, 10:26:33 am »
Момичета, искам да ви съобщя, че моят 3-ти опит /ЕТ+ЗЕТ/ е неуспешен, с отрицателен резултат съм. Спрях лекарствата.
Нямам представа какво да правя от тук нататък. Ще запиша час за консултация с др.Стаменов, но не се сещам какво ново може да измисли.
Според мен, ние опитахме всичко. Имам 4 инсеминации, 1 инвитро на ЕЦ, 1 стимулиран опит и последния комбиниран ЕЦ+ЗЕТ. Върнахме общо 4 ембриончета, 1 пресен и 3 замразени, нещата се зарвиваха като по учебник и въпреки всичко не се получи.
Какво да правя?
« Отговор #536 -: Юли 15, 2012, 10:57:10 am »
papa2011, прегръщам те миличка, знам че е много тежко, но някак си ще се справим.
Аз също 4 опита нямах никаква имплантация, въпреки биопсиите 5 на брой.
Една год. преди опита оставих лигавицата без да я ровичкаме.
Сега при този 5 опит направихме РВМС и оставихме ембрионите до 5 ден, като преди това бяха замразени на 3 ден.
Това лекарство от РВМС ми го сложиха когато размразиха ембрионите и стоя 2 дена до трансфер. Попитах ембриолозите дали ще има ефект като стои толкова, казаха ми че даже било по-добре.
Както писах в предния си пост, не стигнахме до сърдечна дейност, но поне имаше имплантация. И при мен хубави ембриони като по учебник, но не се имплантираха.
Явно трябва да минат брой опити до като се стигне до успешен край. :bighug:
*
« Отговор #537 -: Юли 15, 2012, 17:39:39 pm »
Ох,papa2011 ,силно те прегръщам миличка :bighug: болката е огромна... знам!  :cry: Преди няколко дни прочетох една история за едно малко момченце,което попитало аптекаря,колко парички струва да си купи ЧУДО.Аптекарят объркан го попитал за какво му е чудо,а момченцето казало,че чул доктора да казва,че само чудо може да спаси баща му...Ако можеше наистина чудото да се купува с пари...ех,ако можеше...!Hо не може,то се случва и се случва САМО, ако Бог реши!Явно още не е решил дали да  се случи и на нас! :balk_144:
« Последна редакция: Юли 15, 2012, 18:25:11 pm от sole »
*
« Отговор #538 -: Юли 15, 2012, 18:26:36 pm »
Здравейте! Моля, ако някой може на ЛС да ми изпрати личните телефони на д-р Персенска и д-р Стаменов, благодаря предварително!

« Отговор #539 -: Юли 16, 2012, 12:13:50 pm »
здравейте момичета, най-накрая ми дойде МЦ и живот и здраве от утре ще започна стимулация.Честно казано много ме е страх, ами ако нещо се обърка, ако ..., ако ...